zrzka Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Ahoj, miluju své auto a v poslední době jsem ho značně zanedbala. Mam navíc malý handicap a tím je, že jsem ženská, která se o své auto stará sama. Proto se vyskytla řada problemů. V první řadě, přestala mi svítit \"prdel\". Po rozsvícení světel, jak automaticky tak manuálně se mi vzadu nic nerozsvítí. Ani normalní či parkovačky (pokud je v nich rozdíl). Myslela jsem původně, že jsou to pojistky, ale po kontrole to nevypadá. Ještě jsem se nedostala k tomu, že bych kontrolovala žárovky, ale připadá mi nereálné, že prdly všechny najednou. Pánové, napadá vás něco? Citovat
zrzka Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 teoreticky by to vlastně mohly být i ty pojistky... nejsem si uplně jistá, zda jsem našla ty správné minulý týden mi vykradly auto a vzali mi manuál Citovat
Stifler Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 manuál se dá sehnat na netu nebo je míval i předseda a rozdával je zdarma, tak ho případně zkus kontaktovat. Citovat
miroja Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Tu su prirucky v elektronickej forme, len si vyber typ a spravny rok auta. Citovat
HonzaZ Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Ahoj, pokud to nebude žárovkami, tak dej VIN a budeme bádat dále. Citovat
Dado240 Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Poistky sú robené tak, že je jedna je na jednu stranu a druhá je zapojená na druhú stranu, aby sa nestalo, že to prestane svietiť celé. Jedine, že by sa vypálili žiarovky postupne a nemenili sa. Po prípade premerať poistky ohmetrom, a potom pozrieť žiarovky. Manuál si môžeš stiahnuť tu: http://www.ulozto.cz/xFjehCS/peugeot-206-2002-navod-rar , http://www.ulozto.cz/xnc4dMM/manual-despiece-peugeot-206-pdf Máš tanm poistky v motore aj pri dverách pod volantom, treba pozrieť aj tie. Stierač zadného skla funguje? Potom pozri či ti svietia svetlá SPZ. Ak ti nefunguje celý zadok, tak by to mohla byť kostra svetiel. [upravil dne 25/6/13 12:23 od Dado240] [upravil dne 25/6/13 12:26 od Dado240] Citovat
Mirekdoda Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 To Zrzka: V neděli jsem řešil stejný problém na 206 z roku 2001. Vymontoval jsem zadní svítilny, ty jsem rozebral, abych se dostal k žárovkám. V paticích všech žárovek byl bílý prášek z koroze mezi kontakty. Stačilo vystříkat WD40, pak to hadříkem poutírat a vše zase fungovalo. Citovat
zrzka Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 diky vsem, manualy postahovany a prostuduju pozdeji. Jinak jsem prosla uplne vsechny pojistky a vse bylo ok, jak pod kapotou tak pod volantem. Osvetleni spz taky funguje, vcetne brzdovych svetel. Vymontovala jsem svetla, ale pak jsem zjistila, ze mi byly odcizeny i klice, takze jsem nedostala na tu matku, abych zkontrolovala zarovky. Nicmene po drobnem texnickem poskozeni leveho zadniho svetla (kopnuti v konecne fazi namontovani svetla zpet a jeho opetovne nefunkci) prestal svitit i levy zadni blinkr. Dnes to zkusim vymenit za novou zarovku a rovnou se podivam na ty zoxidovane kontakty. Dam vedet, jak jsem postoupila. Odhalen a pojmenovan dalsi problem. Servo, nebo neco co ma hodne spolecneho s posilovacem rizeni. Nefunguje, nebo velmi spatne. Mate doporuceni, kde ho nechat zkontrolovat ci vymenit v okoli Prahy 9? Resp. mate spis predstavu kolik by me to melo stat? Zbytek si snad zvladnu zaridit :-D Jeste jednou dekuju. Citovat
ChouLu Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Záleží co se servem je... auto nabijí bez problému? Citovat
zrzka Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Záleží co se servem je... auto nabijí bez problému? Vypada to, ze ano. Remen jsem mela nedavno na vymene. Neni problem se startovanim a to je jedine co tak poznam, kdyz uz mi pulka auta nesviti. Strasne to rachta, kdyz tocim volantem a jde to ztuha. Prohlem zacal asi pred mesicem, kdy jsem si vsimla, ze to trochu piska pri jizde \"rovne\", ale prestane pri natoceni volantu (ci naopak, mam jemne vyoseny volant). Najela jsem asi 2.5 tisice kilometru od te doby a minuly tyden jsem do toho sedla a z niceho nic mi slo velmi teyce vyparkovat. Myslela jsem, ze mam pichlou pneu, ale ta byla v pohode. Pak jsem si vsimla toho bzuciveho doprovodneho zvuku pri otaceni prednich kol, resp. leve predni. Prave se mi nedari moc kontrolovat. Citovat
ChouLu Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Tak se podívej do nádobky u serva.. na víčku nádobky je měrka Citovat
zrzka Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Tak se podívej do nádobky u serva.. na víčku nádobky je měrka OK A kdyz tam uvidim, ze mam prazdno, ci co. Co tam doleju? Vypada to, ze ten manual musim nastudovat vic. Citovat
ChouLu Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Total Fluide AT 42 , případně jiný splňující specifikaci ATF Dexron II D Citovat
Eon Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 To bzuceni napovida, ze tam nemas olej v servu. Citovat
zrzka Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 děkuji vám všem, problémy veřešeny, aspon docasne. 1) světla: do praveho zadniho svetla mi napršelo, kontakty zkorodovaly a jak tam po poslednim desti zustala voda stat, prerusilo to obvody. Vse jsem docasne vyčistila, ale budu si muset koupit nove zadni svetla, aspon to prave, protoze se to casem bude opakovat. Projdu inzeraty, ale pokud se nekdo zvas potrebuje zbavit trochy plastu. Dejte mi rovnou vědět. 2) posilovač a servo: ano, nebyla tam kapalina, ani kapka. Zitra překontroluju znovu hladinu a louzicky. Nechápu, jak jste ty problemy mohli odhalit podle meho \"odborneho\" popisu, ale jste skveli! Díky moc. Kazdopadně mě dnešní dvě hodiny stravene \"pod kapotou\" nesmirne bavily. Konecne mam po dlouhe dobe pocit, ze jsem provedla praci, ktera je za mnou videt. Mam sto chuti jeste neco spravovat. Uz vim, co na tom vy kluci zalezli v garazich mate. Mimochodem, mohla by ta kapalina, co jsem doplnila, mit vliv na funkci klimatizace? Citovat
P607Olda Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Naspodu svêtla vyvrtat dírku 3 mm, voda vyteče. Citovat
miroja Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Naspodu svêtla vyvrtat dírku 3 mm, voda vyteče. Pripadne odsledovat kadial to tam asi tecie a prekryt to vrstvou silikonoveho tmelu, pripadne aj lepsou izolepou. PS: Uz svietis [Edited on 2/7/13 08:35 by miroja] Citovat
ChouLu Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 To je bolest všech 206... teče do světel Tady je mám jak akvárko.. ale řešil jsem to dirkou ze spoda a je klid Na klimatizaci to vliv opravdu nemůže mít to je vlastní vedlejší okruh copak ti nejde? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.