Přejít na obsah

Dado240

Uživatel
  • Počet příspěvků

    120
  • Registrace

O uživateli Dado240

  • Datum narození 10.11.1961

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Dolná Súča
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Dado240's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, mám P307 a dnes ráno mi vyhodilo chybovú hlášku Anttipollution system faulty, neviete čo je to za chybu a či sa dá jazdiť aj ďalej_ Díky.
  2. Dado240

    Peugeot 307 - spojka

    Zdravím, chcel by som sa opýtať, Pri rozjazde za studena a do zatáčiek keď pridávam, tak sa ozýva piskotavý zvuk, keď spojku vyšliapnem, tak zvuk prestane. Keď sa motor zahreje, tak sa to neprejavuje. Je to spojkou alebo nejaké ložisko. Dík za odpoveď.
  3. Dado240

    autoklima

    Dá sa urobiť aj doma? Pred 2 týždňami som menil rozvody a platil som 500 eur.
  4. Dado240

    autoklima

    Zdravím, u vodiča P 307 mám mokrú podlahu, keď sa ohreje chladenie pri dlhšej jazde tak je cítiť zápach chladiacej kvapaliny. Je to strana od klimatizácie a autorádia. Tam by mal byť radiator, alebo výmenník. Sú tam nejaké hadičky, ktoré by mohli popraskať? Raz za čas musím dolievať chladiacu kvapalinu.
  5. Dado240

    Spotřeba

    Díky, ešte jedna vec, mohla by byť spotreba spôsobená deravým výfukom? V pondelok som objednaný do servisu.
  6. Dado240

    Spotřeba

    Zdravím, mám P 307 1,6 16V benzín, chcel by som sa opýtať, či sa dá nastaviť množstvo paliva? Cez zimu som mal spotrebu okolo 10 l/100 km. Díky!!
  7. Dado240

    Autoradio

    Išel som vybrať autorádio, ešte som ho zapol a ono funguje, asi sa prehrialo, keď som kúril, teda dúfam, že to tak je. Zatiaľ díky moc za rady.
  8. Dado240

    Autoradio

    Je to orginál.
  9. Dado240

    Autoradio

    Zdravím klubákov, prosím o radu. Prestalo mi hrať autorádio( P-307,2003r.v.) Naladené stanice prepne, bez zvuku, keď dám ladiť stanice- neustále ladí a nič. CD - ticho, pri zvyšovaní hlasitosti ticho, nie je počuť ani šum. Vedel by niekto poradiť čo stým? Že by vypadol konektor k reprákom? Naštartoval som a po chvíli to stíchlo. Díky za odpojeď.
  10. Dado240

    únik chladiacej kvapaliny

    Môže byť ten únik z radiatoru? Keď kúrim, tak sa zápach objaví až sa prehreje celý okruh, tak za pol hodiny jazdy. Dnes som si všimol, že spodok chladiča je mokrý. K tomu radiatoru sa dostanem z kabíny?
  11. Dado240

    únik chladiacej kvapaliny

    Zdravím! Už dávnejšie mi mizne chladiaca kvapalina po trochách a teraz sa k tomu pridal aj zápach v kabíne po dlhšej jazde, keď sa prehreje systém. Neviete mi poradiť kde by to mohlo unikať? Díky!
  12. Dado240

    Problém s elektrikou

    Problém vyriešený! Keď som tam včera dával novú žiarovku, tak sa mi podarilo jednu nožičku prihnúť k druhej a preto to nedržalo. Díky všetkým za rady.
  13. Dado240

    Problém s elektrikou

    Poistku som asi nevypálil, lebo druhé svetlo svieti, žiarovka je vadná som premeriaval, ale asi keď som dával novú, tak som pokrivil kontakty a nová žiarovka je dobrá a vypadáva
  14. Dado240

    Problém s elektrikou

    nevie mi niekto poslať foto objímky na žiarovku do osvetlenia ŠPZ? Díky.
  15. Dado240

    Problém s elektrikou

    Díky, asi budem musieť vybrať svetlo z nárazníka, pravdepodobne som spojil kontakty zo žiarovky dohromady a preto mi žiarovka vypadáva, ale zo spodu na to dobre nevidím. Pozriem zajtra
×
×
  • Vytvořit...