Přejít na obsah

grmi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Město
    Topoľčany
  • Stát
    Slovenská republika

grmi's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. grmi

    únik chladiacej kvapaliny

    dik chlapi za reakcie. tie tri dni som uviedol, len orientačne. väčšinou dávam mechanikovi auto, aby na nom porobil viac vecí. v poslednom čase viac auto prestoji u mechanika a už ma to dosť unavuje. samozrejme viem do čoho som šiel, ked som kupoval jazdenku, ale v poslednom čase je toho až priveľa. inak dosť zaujímavé je, že kolega vlastniaci 407SW dával meniť spojku s dvojhmotou u iného mechanika a deje sa mu to isté. Len s tým rozdielom, že u neho je badateľné kde to približne uniká. našiel kaluz pod autom. ja som nič take nenašiel. že by spravili dvaja mechanici rovnakú chybu nezavisle od seba?
  2. grmi

    únik chladiacej kvapaliny

    Dík za radu. Určite to budem reklamovať u mechanika, len som sa chcel utvrdit v tom, že to môže mať priami súvis s výmenou, resp. so zásahom pri výmene spojky. nemal by niekto z vás nejaké tipy, čo sa mohlo poškodiť? Pre mňa je dosť zložité dať auto mechanikovi na tri dni, nieto ešte na viac dní. Preto sa snažím aj ja hľadať možnosti, čo sa mohlo poškodiť, aby som to urýchlil. Nechcem samozrejme mechanikovi kecat do roboty.
  3. zdravím páni. ak už podobná téma na fóre bola, tak sa dopredu ospravedlňujem, ale zatiaľ som ju nenašiel v sekcii 407. mám problém s únikom chladiacej kvapaliny. zmizne mi tak cca 2dcl približne za 12 dní a odjazdených 700 km. chladiacu som menil minulý rok pred zimou a bolo to bez problémov. problémy nastali začiatkom tohto novembra. neviem, či to dávať do súvisu, ale koncom októbra som dával meniť spojku s dvojhmotou a mechanik mi musel odsať klímu aj celý chladiaci systém a zhodiť chladič,aby sa k nej dostal. odvtedy to nejako blbne. prosím, pomoc
  4. Zdarec páni. Pridám aj ja svoj postreh, nakoľko som tiež nedávno absolvoval prvý krát EK s fap-off. Priznám sa, že som tiež mal problém. Hodnoty lietali tak okolo 1,3 - 1,5. Mám to aj chipnuté. myslím, že fap-off bol spravený dobre (žiadna regenerácia po vybratí). Robili ho chlapci z PSA. Tvrdili, že môžem s tým ísť kdekoľvek, ale spravil som dobre, že som šiel na \"istotu\". Inak myslím, že tú moju dymivosť dosť výrazne podporuje zanesený EGR a turbo pred smrťou. Ale to je len môj skromný laický odhad. Čiže sa prikláňam k členom, ktorí tvrdia, že fap-off nie je priamou príčinou zvýšenej dymivosti.
  5. grmi

    CHIP MOTORU

    tiež som dával zhruba pred týždňom Fap-off, pričom mi ho hneď aj nachipovali. každému odporúčam. auto je na nepoznanie, ťahá perfektne a spotreba ako z rozprávky aj pri ťažkej nohe na plyne.
  6. grmi

    1.6hdi pri regeneraci FAPu cuka

    tak sa mi zdá, že trvalejšie riešenie tohoto problému je fap-off... po preštudovaní väčšiny príspevkov na tomto fore k danej téme.
  7. pridám sa tiež, ja najazdím mesačne cca 1500 km. to počítam iba cesty do práce....
  8. grmi

    spotřeba

    zdravím. tiež by som sa rád pochválil so svojou spotrebou. v poslednom čase mi pp píše 4,8 l. chystám sa ešte prepočítať real. mimochodom, nejazdím vôbec diaľnice a už vôbec nešetrím palivo nejako nasilu.
  9. grmi

    display

    zdravím. tiež by som sa rád zaradil do klubu černajúcich diplejov. chcel by som kúpiť nový a presne neviem zistiť špecifikáciu môjho displeja. nevie mi prosím niekto poradiť? zatiaľ som zistil, že mám pravdepodobne rádio RD4 s monochromatickým displejom typ C.
  10. Zdravím všetkých. Už skoro dva mesiace som vlastníkom 407, ktorá trpí na typickú vec. Konkrétne má žčernaný displej, ktorý funguje len skoro ráno, teda za studena. Chcel by som kúpiť nový, ale neviem aké parametre potrebujem vedieť pri objednávke. Preto by som tiež poprosil o výpis výbavy auta podľa VIN. Moje VIN: VF36D9HZC21068135 Teda aspoň tipujem, že tam asi budú konkrétnejšie parametre. Ak nie, ospravedlňujem sa za moju nevedomosť.
×
×
  • Vytvořit...