Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj! Mám dotaz, na nete som objednal strednú časť výfuku na P-307, tesnenie v servise kde mi to robili staré tesnenie dali dole a zistili, že to nové je hrubšie aj tak mi ho namontovali a nám pocit ako by mi do kabíny prenikali výfukové plyny. To tesnenie je medzi prvou a strednou časťou výfuku. Mám zohnať tenšie tesnenie a nechať to prerobiť? Alebo sa mi to lenzdá? Díky!

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj! Menil som strednú časť výfuku motora, ktorú som mal prehrdzavenú, dal som tam tesnenie tej istej hrúbky a hluk motora sa stíšil, ale nie je to ono. Chcem sa opýtať, či som to zle nenasadil, alebo či treba dávať na tesnenie aj tesniacu pastu. Za radu díky.

Odesláno

Velmi často jsou neoriginální části výfuku hlučnější,než původní výfuk a po výměně je dost lidí nemile překvapeno,že místo očekávaného ztišení je efekt přesně opačný.Přetěsnit to zkusit můžeš,ale myslím si,že to nepomůže.

Odesláno

Chcel som vedieť či sa dáva tesniaca pasta medzi 1. a 2. časť výfuku, kde je tesniaci krúžok je to pritláčané pružinami. Je to pohyblivá časť, nebude to robiť šarapatu?

post-46173-14109638921598_thumb.gif

Odesláno
není to pohyblivá část, po utažení šroubů se spoj nehýbe a nesmí propouštět výfuk. plyny

kdyby se to tam mělo hýbat, konstruktér dá vlnovec;)

Naťo tam dávali pružiny, mohli to dotiahnuť len šroubami.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...