Dado240 Odesláno 30. červen 2014 Odesláno 30. červen 2014 Ahoj! Mám dotaz, na nete som objednal strednú časť výfuku na P-307, tesnenie v servise kde mi to robili staré tesnenie dali dole a zistili, že to nové je hrubšie aj tak mi ho namontovali a nám pocit ako by mi do kabíny prenikali výfukové plyny. To tesnenie je medzi prvou a strednou časťou výfuku. Mám zohnať tenšie tesnenie a nechať to prerobiť? Alebo sa mi to lenzdá? Díky! Citovat
Dado240 Odesláno 26. červenec 2014 Autor Odesláno 26. červenec 2014 Ahoj! Menil som strednú časť výfuku motora, ktorú som mal prehrdzavenú, dal som tam tesnenie tej istej hrúbky a hluk motora sa stíšil, ale nie je to ono. Chcem sa opýtať, či som to zle nenasadil, alebo či treba dávať na tesnenie aj tesniacu pastu. Za radu díky. Citovat
lape Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 Velmi často jsou neoriginální části výfuku hlučnější,než původní výfuk a po výměně je dost lidí nemile překvapeno,že místo očekávaného ztišení je efekt přesně opačný.Přetěsnit to zkusit můžeš,ale myslím si,že to nepomůže. Citovat
Dado240 Odesláno 27. červenec 2014 Autor Odesláno 27. červenec 2014 Chcel som vedieť či sa dáva tesniaca pasta medzi 1. a 2. časť výfuku, kde je tesniaci krúžok je to pritláčané pružinami. Je to pohyblivá časť, nebude to robiť šarapatu? Citovat
ozzy56 Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 není to pohyblivá část, po utažení šroubů se spoj nehýbe a nesmí propouštět výfuk. plyny kdyby se to tam mělo hýbat, konstruktér dá vlnovec;) Citovat
Dado240 Odesláno 27. červenec 2014 Autor Odesláno 27. červenec 2014 není to pohyblivá část, po utažení šroubů se spoj nehýbe a nesmí propouštět výfuk. plyny kdyby se to tam mělo hýbat, konstruktér dá vlnovec;) Naťo tam dávali pružiny, mohli to dotiahnuť len šroubami. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.