Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč jste nevolili ve volbách? ... už je to z toho diskuse o srazech

Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)  

1. 1. Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)

• Nevolil, protože když se volí 7 členů vedení z 8 kandidátů, nemá smysl volit.
      2
    • Volil jsem
      65
    • Nevolil, kandidáty osobně neznám.
      7
    • Nevolil, nedokázal jsem si z kandidátů vybrat.
      1
    • Nevolil, je mi jedno, kam klub směřuje, členstvím (penězi) jen podporuji jeho chod nebo jsem tu jen kvůli slevám u partnerů.
      5
    • Nevolil, protože jsem o tom nevěděl.
      1
    • Nevolil - volby bojkotuji, osobní protest.
      0
    • Nevolil, mám jiné důvody.
      4
    • Nevolil, jsem neřád. :D
      19

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Nikdo nerejpe nikdo nikoho neuráží tak si prosím schlaďte žáhu a pokračujte k tématu... Nikdo neřek že udělal něco špatně. Já mu držím palce. Ani MilanF1 se k tomu co jsem napsal nevyjádřil nějak uraženě za což jsem rád a můžete v klidu pokračovat v \"klidné\" debatě...

PS: prosím to schlaďt žáhu berte s humorem. Prostě vidím jak někteří pěníte před obrazovkou když někdo napíše něco co vypadá jako spochybnění něčí snahy. Není to tak! Nikoho nespochybňuju:papa

Jo a volil jsem..

[upravil dne 24/6/13 12:15 od JJEENNDDAA]

[upravil dne 24/6/13 12:16 od JJEENNDDAA]

Odesláno

Predpokladam ze v ankete suverenne zvitezi volba \"Volil jsem\" a v ostatnich moznostech bude par hlasu. Ciste proto, ze vetsina tech co nevolila ani neleze na forum...

Odesláno

Já sem nevolil, ipřesto že sem chtěl a i přesto, že jsem byl do SZ upozorněn. Důvodem byla (ač to nerad přiznám) moje vlastní blbost, protože sem byl mimo ČR na svatbě a byl tam takovej šrumec s chystáním atd., že sem si za celej týden stihl přečíst akorát tu SZ a pak na to zapoměl:( Vím, že jeden hlas nic moc neovlivní, ale stejně to mrzí.:(

Odesláno

Nevolil jsem a hlasoval jsem pro 5. možnost ikdyž to není až tak pravda. Pordporuji klub penězi, jedno mi úplně neni kam klub směřuje a kvůli slevám to rozhodně nedělám (ikdyž občas využiju). Spíš jsem nevolil proto, že nemám čas se klubem nějak víc zabývat a sledovat jeho vývoj, seznamovat se s kadidátkami uchazečů o členství ve vedení klubu atd. Klub používám pro čerpání rad a zkušeností od zkušenějších a jako moje díky přispívám na chod klubu.

A pokud mi bude někdo vyčítat proč jsem i přesto nevolil, není problém na klub přestat přispívat a tím se i vzdát práva hlasovat

Odesláno

Souhlas s Vvitym .. někdo sem vleze jen tu a tam, víc na to třeba nemá čas, takže se vlastně ani tomu počtu došlých platných hlasů nedivím. A někomu je to holt jedno, no :)

Tahle anketa je pěkná iniciativa, ale nic nevyřeší, spíš jen pár lidí namíchne :myslim

Odesláno

Mimochodem, na dnesni snahy o pranyrovani tech co nehlasovali si vzpomente take za rok v breznu, az se bude jako kazdorocne resit proc ubylo XXX radnych clenu.

Odesláno

volila sem vlastně poprvé, loni sem se na to přiznám se, vykašlala, letos protože mi to přišlo několikrát do pošty, sem si vzpomněla, že bych měla hlasovat :)

Odesláno
no já nevím aktualni vedeni nikoho pranyřovat nechce , seznam voliču se vyvěšoval při každých volbách.

To taky nerikam, nepodezrivam z toh ani soucasne, ani budouci vedeni :)

Ale debata v sekci klub a duvody proc by podle nekterych clenu mel byt seznam zverejnen mne ponekud zneklidnuji... nicmene je to jen muj soukromy nazor ;)

Odesláno

jako mam svobodnou volbu volit, vyuzil jsem svobodnou volbu nevolit. Je to tak tezke pochopit?

Od jiste doby, kdy jsem byl poslan k lekari jiz me deni v klubu jako takovem nezajima a prispevek beru tak, jako ze si kupuju slevy u partneru.

Guest servisman
Odesláno

volil jsem a asi jsem udělal chybu,ěl jsem se na to vys............... pánové děkuji

Odesláno

no a ctes to druhy vlakno, jak tam nekteri vypisuji o etice a o tom, jaky je nevolic idiot, a ze se s nim nebudou srat a ze nema pravo pomalu ani dejchat a pak voli 6 lety dite???? Ano volit muze, nema to zakazano, ale pro nekoho je asi etika a etika.... kurva ty me tak nasrali, ze jsem rad, ze se pro klub neangazuju, ze uz drzim hubu a lezu sem cim dal min, ale popotahovat za to ze jsem nevolil, tome tady kurva nikdo nebude.........................................

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...