Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak se zachováte, když chytíte kroupy na dálnici?

Jak se zachováte, když chytíte kroupy na dálnici?   

1. 1. Jak se zachováte, když chytíte kroupy na dálnici?

• Budu pokračovat v jízdě, jen přizpůsobím jízdu stavu a povaze vozovky
      19
    • Budu se snažit co nejrychleji schovat, aby nebylo auto pobité
      18

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Tenhle je zase lepší -

Sakra Lukaš byl rychlejší:D:D

[upravil dne 9/6/13 21:44 od Radek Hurvajz]

Radku, seženeme eshop, kde se to dá pořídit :D

Odesláno

Z brzdících mamlasů bezohledně hledajících kryt pro svou plechovku, aby náhodou neutrpěla \"bébí\" mám velkou hrůzu - není nic krásnějšího, než když se najednou téměř zastaví pravý i levý pruh dálnice, páč se všichni snaží narvat k té jediné pumpě, co se v daném místě zrovna vyskytuje - po pár km jízdy už většinou po ceďáku ani kroupách není ani vidu, maximálně se to změní v běžný déšť.

Odesláno

Z toho strach fak nemám... Ono se ani před kroupama většinou moc rychle jet nedá, takže to zpomaluje vcelku kontinuálně. Teda aspoň v D. A že to není třeba jsem poznal vlastní služební kasli... To je pak takovej fofr... prostě jedna kroupa a je po vokně...

Odesláno

Je otázka, co je lepší: rozbitá panorama nebo zkrácený auto?

Edisone - já třeba dnes před Benátkama kvůli ... cpoucím se z levého k pumpě brzdil celkem dost

Odesláno

Všichni máte pravdu. Někdo to neřeší, jiný se dle možností snaží najít místo, kde se schovat. :super

Můj příběh: Jedu od Kolína, kde sucho. V Osečku mě chytil déšť, hustý, před nájezdem na dálnici (v lese) padaly šišky na auto :D. U nájezdu na D11 (exit 39) hromada vody na silnici a začaly kroupy. Najíždím na dálnici a tam to stálo. Moje slova: \"Je tam nehoda, ale couvat přeci nemohu.\" Kroupy trvaly asi 10 minut, samozřejmě jsem se bál o auto (pojistku nemám). Kroupy odešly, kolona se rozjela.

Co se tam tedy stalo? NIC! Nějací debilové prostě zastavili pod mostem na dálnici, aby jim to nepomlátilo auta! Všechny tři pruhy stály (i přípojný). Pochopí to někdo?

Guest servisman
Odesláno
Ozzyho kroupy vyšli na více než 160 tisic na 5008.. takže to je pořádné Bebí ;)

ani se nedivím třeba na mý 406 by byla cena tak jen 15-20% jen to že je to rok 1998 ,a kdo ví třeba by byla jen 10%

Odesláno
Co se tam tedy stalo? NIC! Nějací debilové prostě zastavili pod mostem na dálnici, aby jim to nepomlátilo auta! Všechny tři pruhy stály (i přípojný). Pochopí to někdo?
Pochopí... Když je slejvák tak hustej, žer se nedá jet, tak se jet prostě NEDÁ... Někdo má to štěstí, že mu to vyjde pod most. Je zajímavý, že v D se kvůli zastavení na dálnici nikdo nerozčiluje, nikdo nenadává, nikdo se nesnaží to projet... A u nás??? To je nervozity na našich silnicích. A z toho vyplývající agresivity.
Odesláno

A co ti vadi tak proste zastavili pokud stojej vsechny tri pruhy a vidim to z dalky tak zastavim taky...... Nejak nechapu v cem je problem..... Je lepsi zastavit a pockat az prejdou kroupy nez aby ti v kilu neco rozbilo sklo a nasledkem leknuti bys mohl zpusobit dopravni nehodu.....

Odesláno

Když panorama stojí 60% hodnoty auta, tak nad tím uvažuješ jinak ;)

Guest servisman
Odesláno

kolikrát lidi nad tím neuvažují co a jak neví co by stálo auto či střecha ;);)

Odesláno

Já pochopím, pokud by zůstal jeden pruh volný, ne prostě regulérně parknout pod mostem a blokovat všechno. Když se nedá jet kvůli nepříznivým podmínkám (netroufám si), parknu to do odstavného a nechám prostě průjezdné pruhy.

[upravil dne 9/6/13 22:57 od MilanF1]

Odesláno

Když panorama stojí 60% hodnoty auta, tak nad tím uvažuješ jinak ;)

panorama,panorama,vždyt je to jen auto

Odesláno
zastavim namontuju
a jedu dál

jj uplne Te vidim jak to v ty prutrzi co dneska byla 60 sekund montujes .... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...