Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak se zachováte, když chytíte kroupy na dálnici?

Jak se zachováte, když chytíte kroupy na dálnici?   

1. 1. Jak se zachováte, když chytíte kroupy na dálnici?

• Budu pokračovat v jízdě, jen přizpůsobím jízdu stavu a povaze vozovky
      19
    • Budu se snažit co nejrychleji schovat, aby nebylo auto pobité
      18

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zeptám se Vás, jak se zachováte v situaci, že jedete po dálnici, otevře se nebe a společně s hustým deštěm začnou padat kroupy. Dejme tomu cca 1 cm v průměru, ale samozřejmě jich není málo.

Jsou v podstatě dvě možnosti - neřeším, jedu dál, jenom zpomalím, protože je všude hodně vody. Nebo budu hledat místo, kde auto schovám, aby nebyly dolíky od krup.

Dneska po cestě z Kolína se stala zajímavá situace, tu zde zmíním později, až se vyjádříte vy. ;)

----------------

EDIT:

Můj příběh: Jedu od Kolína, kde sucho. V Osečku mě chytil déšť, hustý, před nájezdem na dálnici (v lese) padaly šišky na auto . U nájezdu na D11 (exit 39) hromada vody na silnici a začaly kroupy. Najíždím na dálnici a tam to stálo. Moje slova: \"Je tam nehoda, ale couvat přeci nemohu.\" Kroupy trvaly asi 10 minut, samozřejmě jsem se bál o auto (pojistku nemám). Kroupy odešly, kolona se rozjela.

Co se tam tedy stalo? NIC! Nějací debilové prostě zastavili pod mostem na dálnici, aby jim to nepomlátilo auta! Všechny tři pruhy stály (i přípojný). Pochopí to někdo?

[upravil dne 9/6/13 22:30 od MilanF1]

Guest servisman
Odesláno

zažil jsem to jednou ,každý se snažil někam schovat,já pokračoval a naštěstí bylo bez újmy.Když to vezmeš pár odpočivadel není a kam se schovat?

Odesláno

Lukaro ty budeš mít odrážedlo a s tím musíš jen ve městě :P:D

Milane to asi podle situace... ale co nejdřív bych to někam schoval kvuli panoramě ;)

Odesláno

Tak mě se to dnes stalo taky... bohužel.. když jsem jel do z Prahy do Kolína... pokračoval jsem dál přiměřenou rychlostí...sjel jsem z dálnice schoval se pod mostem, kde již bylo pár aut schovanejch..musím říct, že ty kroupy byly děsný...a při brždění to jelo jak na ledě

Odesláno

Ono na dálnici se není moc kam schovat. Rozšířil bych to i na ostatní komunikace. Jednou jsem to taky zažil. Průtrž a kroupy, naštěstí byla za chvíli benzinka v Kostelci n. Orlicí a bylo na ní ještě místo. Takže přizpůsobit rychlost stavu a povaze vozovky a když to okolnosti dovolí, tak se i schovat někde pod střechu. Myslím, že o kroupách by nám více řekli Skuči a Ozzy1. ;)

Odesláno

Když bude poblíž schovka, tak toho využiju.... a spolu s ostatními, stejně uvažujícími, způsobím zácpu pod dálničním přemostěním.... Nebo jinde....

Odesláno
zastavim namontuju
a jedu dál

A když bude foukat, což většinou takové počasí doprovází, tak mi to uletí :) a budu mít potlučenou makovici :D

Guest servisman
Odesláno

ono je to taky na pováženou někde zastavíš zachráníš střechu před kroupami a nějaký blbec do tebe napálí v důsledku špatné viditelnosti znám kamaráda co tak zrušil auto,čili mu bylo zrušeno auto

Odesláno

Mám s tím osobní zkušenost. O pobití mi ani tak nešlo, bylo to služební. Ale okno to odskákalo, bo jsem se nevešel s ostatními pod most. Stalo se v D na A6.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...