Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mohu být v Polabí v klidu, jsme na rovině. Labe máme asi 1 km daleko, to se ale jen tak nevyleje. Jenom tu máme kaluže na silnicích, kde to přetéká z polí, tudíž jsem dneska několikrát pořádně umyl podvozek.

Přiznám se, že tu situaci tolik nesleduji, ale nešlo tomu třeba trochu předejít (myslím třeba Vltavu), že by se včas upustily nádrže? :myslim

Odesláno

U nás v Orlických horách zatím naštěstí klid, v 97 a 01 jsme si vody užili dost. Voda v potoce u baráku v Kunvaldě je oproti včerejšímu dni asi o 20cm výš a Divoká Orlice v Žamberku je díky Pastvinské přehradě hluboko pod nábřežní zdí.

Odesláno

oddie : Abyste se odtamtud vubec dostali co ? :myslim

My to mame podobne jako Mohy - Praha 9, od vody relativne daleko. Nicmene kdyz jsem koukal na zabery z centra docela jsem neveril ..... Co to je s tim pocasim letos ku*va ??! :blicismajlik

Odesláno

Peta : Tim bych si to nekazil, populisticky kecy nikdy nikoho nezachranily, ja poslouchal vystupy ze srazu krizovych stabu, hasice a podobne. Proste \"bezny lidi\" ktery fakt pujdou a neco se s tim pokusi udelat.

Odesláno

zajímavá věta cituji: Kulminace v Praze bude během noci a zítřejšího dne... postavení protipovodňových zábran bude trvat 50hodin... to je trochu k smíchu :-/

Odesláno
Beroun dnes 5.35

[upravil dne 2/6/2013 10:22 od Medvěd]

to je autobusová nebo lodní zastávka :-D

na 3. nástupiště příjel raft ze směru Roztoky, Nižbor a dále pokračuje směr Karlštejn, Černošice :D v Praze nezastavujeme, máme zpoždění...

[upravil dne 2/6/13 13:49 od skuci]

Odesláno

Dokud není voda těsně pod betonové desky, spím klidně ;) Od souseda nademnou by voda přijít taky neměla a kdyby ji bylo opravdu hodně, mám zvednutý i domek nad úroveň silnice.

Pořád věřím, že prevence se musí vyplatit ;) Voda tady u mě vytekla naposledy v roce 1978. Ve vesnici to je ale jinak skoro každý rok.

Odesláno
zajímavá věta cituji: Kulminace v Praze bude během noci a zítřejšího dne... postavení protipovodňových zábran bude trvat 50hodin... to je trochu k smíchu :-/

K smíchu, to je k pláči. To jsem zvědavý, zda se něco v Praze vylije kvůli nedostavěné zábraně :bojim

Odesláno

nechápu velkou vodu v Praze, na co jsou přehrady???? to se nikdo nepoučil od roku 2002 :bojim

mám Tichou Orlici hned za barákem, zatím jen 20 cm nad normál, takže pohoda, ale lituji všechny kterým hrozí vyplavení, v roce 97 jsem měl 10 čísel v baráku

Odesláno

No aussig už se taky klepe, dle nejhorších předpovědí by to mělo být jen o metr nižší než v roce 2002, což bylo 12 metrů nad normál. Jinak optimisti říkají mezi 8-9 metry. Ale i to je hrozné, absolutně nevím, jak půjdu zítra do práce :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...