fana-jani Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Filip 7 let Kristýnka 4 roky ¨Fanoušek 28 dní Citovat
Shrek Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 U Shreků máme shrečátka: Evička 3,5 Honzík 0,5 Citovat
pipistrel Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Simonka 9rokov Hanka 3mesiace Jááá 32rokov (mentálne tak 15... ) A sem tam cez vikend dalsieho pubertaka varujes Citovat
Cinicman Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Simonka 9rokov Hanka 3mesiace Jááá 32rokov (mentálne tak 15... ) A sem tam cez vikend dalsieho pubertaka varujes Safi + pipi... takže dvoch... Citovat
ozzy1 Odesláno 27. květen 2013 Autor Odesláno 27. květen 2013 Kluci, moc hezké, vůbec jsem nevěřil v nějakou Vaší odezvu. Citovat
h4wk3y Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 nestacim se divit, tady je samy tatka/mamka ... A jeste ty pocty u nekterych... Ja zatim nic a jeste v blizke dobe ani nic neplanuju ... Spis vy, co mate dcerky 18+, tak je koukejte privezt na letni PC sraz Citovat
oddie Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Kluci, moc hezké, vůbec jsem nevěřil v nějakou Vaší odezvu. Pak to můžeš přejmenovat na \"Kolik chlapů mohlo mít klid, ale zkazili si život dětma\" Citovat
P607Olda Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Ou nou, děti jsou bezva, problém se nazývá jinak... Citovat
oddie Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Děti jsou bezva, o tom žádná, akorát bez nich už jsem mohl bejt pomalu rentiér Citovat
P607Olda Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Dcera 29 syn 26. Jak jsme je vychovali, takoví jsou. Hlavně jde o žebříček hodnot. Citovat
oddie Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Výchova je jedna věc, prostředí věc druhá. Možná jsem trochu fatalista, ale když vidím, jak to okolo jde do pr... (v podstatě celoevropsky), mám občas cukání přemýšlet, zda se radši nepřesídlit jinam. Proti tomu je ovšem velké mínus zásadní změna kulturního prostředí, jazyka (ne že bych se nedomluvil, ale rodná řeč je rodná řeč)... Tohle mě co se budoucnosti dětí trápí spíš. Citovat
P607Olda Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Přesně souhlasím. Taky dětem nezávidím tu budoucnost, v tomto prostředí. Možná je to jen sen, že v jiných krajinách je lepší morálka. Ale kdo přesídlí, je tam zase věčný cizinec. A ještě hůř jsou na tom jeho děti (poznatek z posledních let od známých co vysídlili), ty nejsou doma ani tam ani tady. Proto jsem nikdy o vystěhování neuvažoval. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 U JJEENNDDŮŮ je definitvní stav srovnán na 2:2 tzn., že k mamince a tatínkovi náleží Kačenka skoro 2 roky a Honzík před chvílí 2 dny S oslavama končím, už nevím co jíst abych se cítil lépe.. Ráno vstávám už druhý den s oknem Ale dneska v noci mě zbudil takový zvuj takové tůůůů tůůůů tůůů. Tak otevřu lihem zalepene oči a vedle mě sedí kačka, v ruce telefon a volá prvnímu v seznamu-... Chudák servisák :-D Citovat
ozzy56 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Mám dvě dospělé děti,kluka a holku, mají po jednom dítěti, takže mám dvě vnučky--toto jsou teprve děti,které si užijete Citovat
Neon Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Já abych řekl pravdu, tak si děti docela užívám ... Je pravda, ež občas je trošku na divoko to spojit s prací, mým volnem se známejma, našima aktivitama ale vždy s kompromisem to nějak funguje! Myslim, že primárně je dnešní problém v tom, že si rodiče pořizují děti vcelku pozdě, protože přece nejdřív se studuje, aby se prodloužilo mládí, potom se buduje kariéra a pak se pořizujou děti a to většinou ve věku, kdy už je člověk přeci jenom mimo vrchol svých sil a nemá na ně moc čas a místy ani náladu, protože si přeci potřebuje po těžkém dni odpočinout ... Samozřejmě, že to tak není všude a u všech, ale globálně tomu tak je. A vidím, jak se ty starší rodiče chovají k dětem ve školkách a na hřištích - prostě se jim tolik nevěnujou, jak by měli, protože jsou starší a unavenější ... A druhá věc - samo, že je to vše i o prioritách! [upravil dne 27/5/2013 11:24 od Neon] Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Upně přesně jak jsi to napsal.. Taky to pozoruju na svém okolí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.