Gabriel 307 Odesláno 10. říjen 2015 Odesláno 10. říjen 2015 Chlápek se na baru zakecá s jednou moc pěknou ženskou. Tedy, vlastně to moc zakecání není - rovnou jí řekne: "Slečno, vy máte tak nádherná prsa. Moc rád bych je líbal." Slečna se na něj zle podívá a říká: "Dejte mi pokoj, vy nemravo!" Chlápek sklopí oči a hledí si svých panáků. Když do sebe obrátí tři, začne si slečnu znova prohlížet a po chvilce říká: "Vy máte tak nádhernou pr*elku, moc bych ji chtěl líbat." Slečna odsekne: "Nechte si toho. Můj přítel tady dělá vyhazovače a jestli mě nepřestanete otravovat, rozbije vám hubu!" Chlápek ztichne, ale další tři panáky mu opět dodají odvahu, tentokrát již značně odvázanou a až moc konkrétní: "Víte, nejradši bych vaši komůrku lásky naplnil whisky a pak tu whisky vysál do poslední kapky." Slečna se zvedne, vyběhne ze dveří a začne svému milému líčit, co se děje. Když se dostane k líbání pr*elky, její přítel si už vyhrnuje rukávy a rudne v obličeji. Když mu zopakuje ten poslední nemravný návrh, chlap se zarazí a zase si shrnuje rukávy. Ona se rozčiluje: "Hej! Co to děláš? Běž tam a zmlať ho!" "Nejdu. Když někdo dokáže vypít tolik whisky, to musí bejt sakra chlap. S tím si začínat nebudu." odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 (upraveno) asi tak Upraveno 11. říjen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Péťa Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 70% žen souloží raději ráno než večer. Já pořád říkám, že ráno to je lepší. To máš jistotu, že jsi ten den první Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 Sedí dva zamilovaní v květnu na lavičce v parku a objímají se. On ucítí bezovou vůni a zeptá se jí:"Máš ráda bez?""Ano miláčku, ale dávej si pozor." :aut Citovat
FrantaCV Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 Někteří imigranti už začali pracovat . Jak smotat prodlužovačku. Jen nevím zda je to k smíchu nebo k pláči. https://www.youtube.com/watch?v=RJjsVckKUPI Citovat
HonzaRez Odesláno 13. říjen 2015 Odesláno 13. říjen 2015 Ještě jeden politicky nekorektní (už si pro mě určitě jedou služební fóbií hátýpíčko): Citovat
ozzy56 Odesláno 13. říjen 2015 Odesláno 13. říjen 2015 oni dobře vědí, že nemusí směšné to není, že Citovat
Laďa Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 O Zlaté Rybce)Sedí Ahmed v Berlíně u řeky, špinavej, v roztrhanejch šatech, zkažený zuby a chytí zlatou rybku.Klasika. Tři přání atd. Ahmed se zamyslí a říká: „Rybko, chtěl bych mít krásný zuby, jako lidi tady.“ Blik! A sedí v zubařském křesle a zubař pilně pracuje.Ahmed mu povídá, že nemá peníze a zubař na to, že je to placený z evropskejch fondů. Jako druhé přání říká, že nechal doma svoje ženy, děti a rodiče a chtěl by s nimi hezky bydlet. Blik! Sedí v přijímacím pokoji vybavené vily a na stole čeká na jeho podpis smlouva, že vilu hrazenou z fondů EU pro uprchlíky v rámci„programu o slučování rodin“ přebírá do užívání. Ahmed se zamyslí a jako třetí přání říká, že by chtěl bejt modrookej blonďák jako Němci. Blik! Z Ahmeda je modrookej blonďák se zkaženejma zubama, a sedí v roztrhanejch šatech v Berlíně u řeky. Tak se ptá rybky, co to má bejt? Rybka mu odpovídá: „Jseš bílej, tak se koukej starat sám! Citovat
OK406 Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 Suzuki, přistěhoval se s rodiči zJaponska. Hodinazačíná aučitelka se ptá: "Uvidíme, kdo ovládákulturní historii Ameriky! Kdo řekl:",Dejte mi svobodu, nebo mě zabte?´" Hrobové ticho ve třídě, jenSuzuki zvedneruku: "Patrick Henry 1775 vePhiladelphii." "Výborně Suzuki, a kdo řekl: ,Stát jenárod a národ nesmízhynout?´" Suzuki se postaví: "Abraham Lincoln1863 ve Washingtonu." Učitelka se podívá na spolužáky aříká: "Stydím se za vás, Suzuki jeJaponec a zná americkou historii lépenež vy!" Zezadu se ozve tichý hlas: "Polib miprdel zasraný Japončíku!!" "Kdo to řekl?" Suzuki zvedne ruku a bez vyzváníodpoví: "General McArthur 1942 vGuadalcanal a Lee Lacocca 1982 přivalné hromadě firmy CHRYSLER." Třída je zcela ticho jen zezadu seozve: "Je mi z toho nablití!" Učitelka křičí: "Kdo to byl!" Suzuki odpovídá okamžitě: "George Bushstarší japonskému premiéroviTanakovi v průběhu oběda, Tokio1991." Jeden ze studentů otráveně řekne:"Vyhul mi!" Učitelka hystericky: "A dost! Kdo tobyl teď?" Suzuki bez mrknutí oka: "Bill ClintonMonice Levinsky 1997 ve Washingtonu,Oválná pracovna Bílého domu." Další ze studentů zařve: "Suzuki je hromada sraček!" A Suzuki opět klidně: "Valentino Rossipři velké ceně motocyklů v Brazílii2002." Třída zcela propadne hysterii,učitelka upadá do bezvědomí, dveře seotevřou avejde ředitel: "Kurva, takový bordeljsem ještě neviděl!" Suzuki: "Andrej Babiš, český ministrfinancí při předložení státníhorozpočtu, Praha 2013." Citovat
Laďa Odesláno 17. říjen 2015 Odesláno 17. říjen 2015 Kdepak, sousedi nezapomínají!!! V noci jsem se vzbudil, abych si odskočil a všimnul jsem si, jak na sousedově zahradě krade cikán. Najednou se odněkud vynořil souseda praštil ho lopatou po hlavě, až ho zabil. Pak začal kopat pro něho hrob. Zaraženej jsem se vrátil do postele. Manželka se mě ptala: "Ty se celej třeses, co se stalo ?" "Tomu ani nebudeš věřit, co jsem pravě teď viděl. Ta kurva soused má furt tu moji lopatu! Citovat
elton Odesláno 17. říjen 2015 Odesláno 17. říjen 2015 Chlap jde s manželkou do salonu krásy. Protože ho to nebaví, sedí venku a čte si noviny. Asi za dvě hodiny manželka vyleze, chlap se na ní podívá a řekne: No co, aspoň si to zkusila... Citovat
Milan+ Odesláno 17. říjen 2015 Odesláno 17. říjen 2015 Seděj dva amici v baru a bavěj se: ty vole, viděls to v tý evropě, jak jsou tam ty imigranti? Přitočí se k nim barman indián a povídá: no taky jsme to posledně kurva podceniliNejpracovitější národ na světě jsou Němci, protože s jednou krávou zorali celou Evropu. Citovat
Milan+ Odesláno 17. říjen 2015 Odesláno 17. říjen 2015 sedi dva ajtaci v serverovne a prijde treti"proc ste tak smutni""ale, vcera sme se trochu ozrali a menili sme hesla" Citovat
Milan+ Odesláno 17. říjen 2015 Odesláno 17. říjen 2015 Potká farář Aničku a ptá se jí: "Tak co Aničko,jak se máš?""Celkem dobře pane faráři." odvětí Anička."A manžela už máš?""Ano, mám.""A co děti, máte?""No, to je to, co nás trápí, pane faráři. Nějak nám to nejde.""Tak se netrap, já jedu zítra do Vatikánu a zapálím tam za vás svíčku a pomodlím se za vás."Po pěti letech se znovu setkají a farář vidí Aničku obklopenou dětmi."Tak koukám, že vám Pán Bůh požehnal. A kolik té drobotiny máte?""Celkem 10. Dvakrát trojčátka, jednou dvojčátka a pak ještě dvě.""A kde máš manžela?""Ten jel do Vatikánu sfouknout tu zku.venou svíčku!" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.