Guest StibTo Odesláno 29. srpen 2016 Odesláno 29. srpen 2016 Dobrá grcka Hlavně že to má natočený, hehe Citovat
oddie Odesláno 29. srpen 2016 Odesláno 29. srpen 2016 V 25. 8. 2016 at 8:56, Weri 605 napsal: A asi taky praha 6, protože ta první je prej ze šestky ... Teda ty jedou a vedou.. Jo jo, šestka, tahle fotka je od mé bývalé garáže, skoro jsem zamáčkl slzu Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. srpen 2016 Odesláno 29. srpen 2016 oddie já jsem si říkal že je mi to nějaký povědomý to místo Citovat
OK406 Odesláno 29. srpen 2016 Odesláno 29. srpen 2016 Dva britští dopravní policisté z North Berwick se stali účastníky neobvyklého incidentu během silniční hídky na dálnici A-1 Great North Road v Anglii. Jeden z příslušníků měřil ručním radarem rychlost vozidel blížících se od horizontu a byl šokován naměřenou rychlostí přesahující 450 mil za hodinu (cca 725 km/h). Přístroj se záhy vypnul a nebylo jej možné restartovat. Posléze se ukázalo, že ruční radar zachytil nízko letící Typhoon Královského letectva, který oblastí prolétal v rámci nácviku letu nízko nad zemí. Policejní náčelník posléze zaslal stížnost na patřičná místa v RAF. Dostalo se mu následující odpovědi: "Děkujeme za vaši zprávu, která nám pomohla k uzavření tohoto incidentu. Možná vás bude zajímat fakt, že palubní systémy v letadle automaticky zaměřily vaše *nepřátelské sledovací zařízení* a okamžitě zahájily rušení. Dále na toto zařízení byly zacíleny řízené střely určené k potlačení vzdušné obrany. Naštěstí pro vás pilot rychle reagoval a ručně zablokoval automatický obranný systém před tím, než výše zmíněné střely odpálí na zdroj signálu." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. srpen 2016 Odesláno 29. srpen 2016 "Soudruhu Staline, je tu jakýsi člověk a tvrdí, že je jasnovidec." "Zastřelit! Kdyby byl jasnovidec, tak sem nepřijde..." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. srpen 2016 Odesláno 29. srpen 2016 (upraveno) berte to s rezervou Ve vlaku z Frýdku-Místku sedí dva starší páni. V Paskově si k nim přisedne mladá romka. Jak tak cesta plyne, romka začne špásovat. Zvedne si sukni a přeloží nohy. Dědci na to nereagují. Romka se diví, ale je už celkem dobře rozrajcovaná, tak vytáhne sukni ještě výš a roztáhne nohy. Dědové opět nic. Romku to už pořádně rozpálí a tak si vysvleče kalhotky a ukáže jednomu z nich holé přirození. Starý pán se dvakrát zhluboka nadechne, sáhne po slepecké holi a říká kamarádovi: "Juro, cítíš to taky? Smrad jak v p*či - Ostrava! Vystupujeme! Upraveno 29. srpen 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
urdemala Odesláno 29. srpen 2016 Odesláno 29. srpen 2016 Lupič je po vyloupení banky již v bezpečí i se dvěma muži jako rukojmími a ptá se toho prvního: "Viděl jsi mě, jak jsem vyloupil banku?" "Ano" odpoví muž. Lupič ho okamžitě zastřelí a ptá se toho druhého: "Ty jsi mě také viděl vykrádat banku?" "Já ne, ale moje stará tě viděla a řekla to tchýni!" Citovat
Driver Odesláno 30. srpen 2016 Odesláno 30. srpen 2016 Stojí v parku dvě sochy naproti sobě. Stojí rok, dva, tři ... a přiletí za nima anděl a povídá: "Když tady tak dlouho stojíte, dám vám pro radost půl hodiny lidskýho života. Můžete si dělat, co chcete." Sochy obživnou, mrknou na sebe a už upalujou do křoví. Po chvíli se ozývají různé zvuky, pochichtávání a za čtvrt hodiny celé šťastné vylezou. Anděl jim říká: "Ještě máte čtvrt hodiny, můžete jít znovu." Tak sochy mažou a anděl najednou zaslechne: "Ale teď to uděláme obráceně, ty budeš držet holuba a já se na něj vyseru." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 31. srpen 2016 Odesláno 31. srpen 2016 Mezi muži a ženami je zásadní rozdíl ve způsobu chápání věty: "U toho filmu jsem spotřeboval/a celou krabici kapesníků." Víš, za co se dostal Lubomir do Poslanecký sněmovny? Zaorálek? Jo, přesně tak. Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. srpen 2016 Odesláno 31. srpen 2016 Tomáš Rosický si při podpisu smlouvy nešikovně a nečekaně vykloubil rameno ... Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk Citovat
radim.1008 Odesláno 1. září 2016 Odesláno 1. září 2016 Tomáš Rosický si při podpisu smlouvy nešikovně a nečekaně vykloubil rameno ... Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk :D Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. září 2016 Odesláno 1. září 2016 Slečna nepobrala zkratku NTB :-D on: "Jdu k Tobě s compem, vysvětlím Ti vše názorně." ona: "To budeš tahat celý comp?" on: "Myslím ntb..." ona: "Já na tebe taky." Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.