Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 25. 8. 2016 at 8:56, Weri 605 napsal:

A asi taky praha 6, protože ta první je prej ze šestky ... Teda ty jedou a vedou.. :D:D:D 

image.jpg

Jo jo, šestka, tahle fotka je od mé bývalé garáže, skoro jsem zamáčkl slzu :D 

Odesláno

oddie já jsem si říkal že je mi to nějaký povědomý to místo :)

Odesláno

Dva britští dopravní policisté z North Berwick se stali účastníky neobvyklého incidentu během silniční hídky na dálnici A-1 Great North Road v Anglii. Jeden z příslušníků měřil ručním radarem rychlost vozidel blížících se od horizontu a byl šokován naměřenou rychlostí přesahující 450 mil za hodinu (cca 725 km/h). Přístroj se záhy vypnul a nebylo jej možné restartovat.
    Posléze se ukázalo, že ruční radar zachytil nízko letící Typhoon Královského letectva, který oblastí prolétal v rámci nácviku letu nízko nad zemí. Policejní náčelník posléze zaslal stížnost na patřičná místa v RAF. Dostalo se mu následující odpovědi:
    "Děkujeme za vaši zprávu, která nám pomohla k uzavření tohoto incidentu. Možná vás bude zajímat fakt, že palubní systémy v letadle automaticky zaměřily vaše *nepřátelské sledovací zařízení* a okamžitě zahájily rušení. Dále na toto zařízení byly zacíleny řízené střely určené k potlačení vzdušné obrany. Naštěstí pro vás pilot rychle reagoval a ručně zablokoval automatický obranný systém před tím, než výše zmíněné střely odpálí na zdroj signálu."
Odesláno (upraveno)

berte to s rezervou

Ve vlaku z Frýdku-Místku sedí dva starší páni. V Paskově si k nim přisedne mladá romka. Jak tak cesta plyne, romka začne špásovat. Zvedne si sukni a přeloží nohy. Dědci na to nereagují. Romka se diví, ale je už celkem dobře rozrajcovaná, tak vytáhne sukni ještě výš a roztáhne nohy. Dědové opět nic. Romku to už pořádně rozpálí a tak si vysvleče kalhotky a ukáže jednomu z nich holé přirození. Starý pán se dvakrát zhluboka nadechne, sáhne po slepecké holi a říká kamarádovi: "Juro, cítíš to taky? Smrad jak v p*či - Ostrava! Vystupujeme!

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Lupič je po vyloupení banky již v bezpečí i se dvěma muži jako rukojmími a ptá se toho prvního:
"Viděl jsi mě, jak jsem vyloupil banku?"
"Ano" odpoví muž.
Lupič ho okamžitě zastřelí a ptá se toho druhého:
"Ty jsi mě také viděl vykrádat banku?"
"Já ne, ale moje stará tě viděla a řekla to tchýni!"

Odesláno

Stojí v parku dvě sochy naproti sobě.
Stojí rok, dva, tři ... a přiletí za nima anděl a povídá: "Když tady tak dlouho stojíte, dám vám pro radost půl hodiny lidskýho života. Můžete si dělat, co chcete."
Sochy obživnou, mrknou na sebe a už upalujou do křoví. Po chvíli se ozývají různé zvuky, pochichtávání a za čtvrt hodiny celé šťastné vylezou.
Anděl jim říká: "Ještě máte čtvrt hodiny, můžete jít znovu."
Tak sochy mažou a anděl najednou zaslechne: "Ale teď to uděláme obráceně, ty budeš držet holuba a já se na něj vyseru."

Odesláno

Mezi muži a ženami je zásadní rozdíl ve způsobu chápání věty:
"U toho filmu jsem spotřeboval/a celou krabici kapesníků."

Víš, za co se dostal Lubomir do Poslanecký sněmovny?
Zaorálek?
Jo, přesně tak.

Odesláno
Tomáš Rosický si při podpisu smlouvy nešikovně a nečekaně vykloubil rameno ...

Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk

:D :D

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

Slečna nepobrala zkratku NTB :-D

on: "Jdu k Tobě s compem, vysvětlím Ti vše názorně."

ona: "To budeš tahat celý comp?"

on: "Myslím ntb..."

ona: "Já na tebe taky."

Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...