KingSpade Odesláno 24. srpen 2016 Odesláno 24. srpen 2016 Pe.Tr: Jako cena se ti nezdá nebo co? Citovat
Veverka Odesláno 24. srpen 2016 Odesláno 24. srpen 2016 Proč myslíš, viděls zbytek auta... :myslim Citovat
Weri 605 Odesláno 24. srpen 2016 Odesláno 24. srpen 2016 (upraveno) Nevím kde to je, ale dobrej ignor... Upraveno 24. srpen 2016 uživatelem Weri 605 Citovat
Weri 605 Odesláno 25. srpen 2016 Odesláno 25. srpen 2016 A asi taky praha 6, protože ta první je prej ze šestky ... Teda ty jedou a vedou.. Citovat
Péťa Odesláno 26. srpen 2016 Odesláno 26. srpen 2016 Úkol zněl jasně: "Udělej modré zóny!" :)) Citovat
mmartinkovic Odesláno 26. srpen 2016 Odesláno 26. srpen 2016 S kamarátom sme prerábali elektriku, steny osekane, omietka oskrabana, vsade teplo, okná dvere dokorán, a on vraví : Napíš na papir , zákaz vstupu mucham, a daj ho do okna! Nevedel som či sa mám smiať či plakať. skoro mi vypadol sekac z ruky :-) Citovat
Milan+ Odesláno 27. srpen 2016 Odesláno 27. srpen 2016 Manžel přichází domů s pochmurnou náladou. Kabát odhodí naštvaně do kouta, svoji manželku ani nepozdraví, večeři jí s nechutí. Jeho žena mu chce zlepšit náladu, tak se k němu přitulí a zašeptá: -Drahý, jsem těhotná -Ty taky?! Citovat
elton Odesláno 28. srpen 2016 Odesláno 28. srpen 2016 Jedno zo základných procesných pravidiel, ktoré učia na amerických univerzitách budúcich právnikov znie: Nikdy neklaďte otázku, o ktorej neviete ako bude na ňu svedok odpovedať! Na súde, v južanskom malomeste, predvolal štátny žalobca svedkyňu - staršiu pani svedčiť... Obrátil sa na ňu: "Pani Jonesová, poznáte ma?"Ona odpovedala: "Nuž, áno, poznám vás pán Williams. Poznám vás od detských čias, boli ste pre mňa veľkým sklamaním. Klamete, podvádzate vašu ženu, manipulujete ľudí a rozprávate o nich za chrbtom. Považujete sa za štramáka, hoci v skutočnosti nemáte ani toľko rozumu, aby ste pochopili, že nie ste viac, ako drobný byrokrat. Áno, poznám vás." Právnik úplne skamenel. V rýchlosti nevedel čo má urobiť, tak ukázal prstom na obhajcu a spýtal sa: "Pani Jonesová,poznáte obhajcu?" Ona opäť odpovedala: "No áno, poznám aj pána Bradleyho, od jeho mladých čias. Je to bigotný lenivec a má problém s alkoholom. Nedokáže si s nikým vybudovať normálny vzťah, jeho právnická kancelária je jedna z najhorších v celom štáte. To ani nehovorím o tom, že podviedol svoju manželku s tromi rôznymi ženami. Jedna z nich bola vaša manželka. Áno,poznám ho." Obhajca takmer zomrel. Sudca požiadal oboch právnikov, aby pristúpili k nemu a veľmi tichým hlasom im povedal: Ak sa jej ktorýkoľvek z vás, idiotov, opýta, či svedkyňa pozná mňa, pošlem vás oboch na elektrické kreslo!!!! Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. srpen 2016 Odesláno 28. srpen 2016 Petane ty hade!!!! No tak mi bylo horko no! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.