Laďa Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 Tak nevím jestli to nepatří spíš do inzerce Citovat
punkac Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 No nevim, dle rozsahu RPM jde nejspis o benzin a tam teda radit pri 2.000 Ale pro nektery zensky je asi potreba takovy "po lopate" navod jinak to nejde hlavně je to v mílích Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. duben 2016 Odesláno 29. duben 2016 Muž si koupil mobil.Večer si s ním vlezl do vanya zavolal manželce na pevnou linku do pokoje." Miláčku, pojď mi umejt záda."A z telefonu se ozve: "Nemůžu, ten můj vůl je doma." Citovat
Weri 605 Odesláno 30. duben 2016 Odesláno 30. duben 2016 (upraveno) troška černého humoru... Dva Čecháčci v pařížské restauraci. "Jak si něco objednáme, když neumíme francouzsky?" zeptal se ten první. Druhý na to:" Dávej bacha, to je tak jednoduchej jazyk, že se domluvíme raz dva." Na to začal objednávat: "Dvakrát la polívku, dvakrát la poulard s la hranolky, dvakrát la pudink a dvakrát la pivo." Vrchní si všecko zapsal a host se obrátil na kamaráda:" Vidíš, dostaneme úplně všecko!" Vtom se vrchní obrátil a povídá: "No, kdybych nebyl z Holešovic, tak byste dostali la hovno!" Upraveno 30. duben 2016 uživatelem Weri 605 Citovat
Milan+ Odesláno 1. květen 2016 Odesláno 1. květen 2016 Mravenec se ráno probudí na tanku a říká:"Já když se večer opiji, tak dotáhnu domůtakové blbosti." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. květen 2016 Odesláno 1. květen 2016 (upraveno) Minuta je dlouhá podle toho, na které straně záchodových dveří se člověk nachází. Tančí mladý párek v baru a mladík tiskne slečně neustále knoflík od podprsenky.„Co to děláš?" „Zvoním."„A mně se hned zdálo, že tam dole někdo stojí..."Manželka s manželem jsou na lovu divoké zvěře v Africe.Manželka přemlouvá manžela, aby jí také půjčil pušku,že si chce něco střelit. Manžel nakonec svolí.Manželka vezme pušku, když tu se náhle na ně vyřítí nosorožec.Žena váhá se střelbou, až konečně zamíří a volá na muže:„Ale slib mi, miláčku, že se mi nebudeš smát, když se netrefím!" Upraveno 1. květen 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Milan+ Odesláno 2. květen 2016 Odesláno 2. květen 2016 Malý Pepíček jede v tramvaji. Paní, sedící vedle, ho pohladí po hlavě a pochválí, že je hezký chlapeček.Pepíček se jí zeptá, zda má doma taky takového chlapečka.Paní se začervená a smutně konstatuje, že jí čáp žádného nepřinesl.„A máte alespoň holčičku?” ptá se opět Pepíček.„Ne, vrána mi žádnou nepřinesla.”Pepíček se chvilku zamyslí a pak se nevinně zeptá: „A s jiným ptákem jste to nezkusila?” Citovat
Šalda Odesláno 3. květen 2016 Odesláno 3. květen 2016 Moje žena je jako sopka. Co? Tak žhavá? Ne, tak vyhaslá, rozpláclá a nekouří. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. květen 2016 Odesláno 4. květen 2016 Starému dědovi nakecají, aby ho přinutili jíst a neslábl,že když bude jíst hodně chleba,že se mu ještě postaví.Děda přijde do obchodu a říká: "Prosím tři chleby!"Prodavačka na to: "To je jen pro Vás, dědo ?""Ano!""Vždyť Vám ztvrdne!!""Tak je to pravda!? Dejte mi jich pět!!!" Citovat
Haryk Odesláno 4. květen 2016 Odesláno 4. květen 2016 (upraveno) Pohlreichův slovník Bych mu roztrh prdel až k lopatkám. Když si to dáš dvakrát, tak si z toho můžeš spíchnout slipy . Tohle kdybych sněd celý, tak se mi budou zejtra u prdele rojit včely. Jsem utahanej, jak šňůra od hajzlu. Byl jsem v kuchyních, kde občas něco chybělo. Ale ještě jsem nebyl v kuchyních, kde chybělo úplně všechno... Mě kdyby někdo v kuchyni něco takhle kritizoval, to by bylo facek, jak v Národním divadle potlesku. Venku je zima, že by tam nastydl i lední medvěd. Hele, sanitka před hospodou. To vypadá, že ten krabí salát už někomu nabídli. Ty do toho kloveš jak vrána do hovna. Tady je vzduch jak v pánským poklopci! Leda, že by se brambory zkřížily s filckama a začly se samy škrábat... Ten biftek je tak malej, že měl už dávno spát! Je vykulenej, jak žába před bouřkou. Nejhorší bylo, když jsem já chodil do školy a tácy smrděly jak psí kšíry. Kruciprdel, votevřete oči, vyndejte si tu hlavu z prdele a začněte myslet... Kuchař : Já si za tím stojím. Zdeněk: Soudruzi v NDR si taky stáli za trabantama, ale ti si za tím stáli, protože na ně mířili samopalama. A už pojďte dovnitř, už jsem tak zmrzlej, až ve mně hovna chrastěj. Tady je takovej bordel a smrad, že se mlžej i čočky od kamer. Ta je zmatená, jak baba v turniketu. To by zabilo orla v letu. To zelí je tak kyselý, až se mi z toho rolujou ponožky. Ten vývar je silnej, jak noha vod kulečníku. Ti zafackuju uši do hlavy. Ty vole, mám hrb jak mandolínu. Ty to tam sypeš jak Babica. Jste pomalí, jak kolotoč, co tlačej cikáni. Upraveno 5. květen 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 odesláno z mého telefonu co držím v ruce Citovat
HonzaRez Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Pohlreichův slovník Vážně to někomu připadá ftipné...? Asi je chyba v tom, že tyto (a všechny ostatní) šou v pidlivizi vynechávám... Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Vybavuji si i hlasku ale to byl spis ten Remsey, kdy mu donesli na stul kuře s oblohou a kuře bylo vevnitř uplne studene neudelane a on že kdyby ho odvezl na veterinu takže ho ještě zachraněj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.