Milan+ Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 (upraveno) Ten je na přesdržku. Upraveno 29. únor 2016 uživatelem Milan+ Citovat
Péťa Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Mě to vtipné nepřijde. Měl kliku, že ho nikdo nezastřelil. Citovat
FrantaCV Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 Kulturní rozmanitost - to je to obohacení, které nám tu chybělo. Citovat
vendelinek Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 ale no ták ,ted mám zrovna kávu s buchtičkou Citovat
FrantaCV Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 Káva je se šlehačkou? A buchtička s polevou. Citovat
elton Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 Dvě třetiny Čechů mají nižší plat než je průměrný příjem.Vypovídají o tom statistiky.Podobně dvě třetiny Čechů mají nižší IQ, než je průměr.Vypovídají o tom výsledky voleb. Citovat
JVT Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 Majitel psa napsal majiteli hotelu: "Vážený pane, rád bych se ve Vašem hotelu ubytoval se svým psem. Je slušně vychovaný, přítulný, neštěkáa nepřidělá obsluze žádnou práci." Majitel hotelu odpověděl: "Vážený pane, svůj hotel provozuji už 25 let. Za celou tu dobu mi žádný pes neukradl ručník, osušku, župan, toaletní papír ani příbor či obraz na zdi. Ani jednou jsem kvůli psovi nemusel uprostřed noci volatpolicii nebo záchranku, protože se opil a ublížil sobě nebo komukoliv jinému. Ani jednou jsme kvůli psovi nemuseli malovat pokoj, protože by ho pozvracel. Váš pes je tedy v mém hotelu vítán. A pokud se za Vás zaručí, můžete přijet s ním. Citovat
Milan+ Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 (upraveno) Ne každá blondýna je blbá Muž se dostane do letadla a zjistí, že byl posazen vedle roztomilé blondýnky. Okamžitě se k ní otočí a udělá "první krok". "Víte", říká," slyšel jsem, že let lépe utíká, pokud se dáte do hovoru se společným pasažérem. Pojďme si tedy povídat."Blondýna, která si zrovna otevřela knihu, ji pomalu zavře a řekne muži: "O čem byste se chtěl bavit?""Hmm, nevím," řekne muž. "Což takhle nukleární energie?""OK," řekne blondýnka, "to by mohlo být zajímavé téma. Ale nejdříve mi dovolte se na něco zeptat jako první. Kůň, kráva i jelen žerou totéž - trávu. Nicméně jelen vyloučí malé kuličky, kráva velkou mokrou placku a kůň skoro suchou koblihu. Proč si myslíte, že to tak je?"Muž je ohromen. Až nakonec odpoví: "Nemám nejmenší tušení.""Tak mi tedy řekněte," odvětí blondýna, "jak je možné, že se cítíte na debatu o nukleární energii, když nerozumíte ani hovnu?!" Upraveno 2. březen 2016 uživatelem minimaxa Opravena velikost písma na "přijatelnou" Citovat
Šalda Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 Pe.Tře, nějaký Leo bych doma ještě našel, ale asi bude docela ulepený Zkusím to taky prodat Citovat
vendelinek Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 to si schováváš do důchodu,abys to pak vůbec ještě otevřel odesláno z Lumie Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 Dívka hovoří k otci:"Tati, jeden chlapec ve škole mi řekl něco, čemu jsem takdocela nerozuměla.Říkal, že mám pěkný čelní sklo, překrásný kufr,super karosérii a moje nárazníky jsou bezchybné..."Otec na to:"Vyřiď mu, že jsi ještě v záruce a jestli se opováží zvednout kapotu,aby zkontroloval hladinu oleje, tak mu urvu vejfuk...!" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 (upraveno) Studenti prvního ročníku medicíny přijdou ráno do laboratoře."Dnes budeme pozorovat pod mikroskopem složení slin," povídá profesor. Mužská část se domluví a jeden z mediků si ho jde na záchod vyhonit. Následně vymění spolužačce mikroskopické sklíčko.Holka chvíli zaostřuje mikroskop a pak zvolá na celou třídu:"Pane profesore, pane profesore, ono se tam něco hýbe!"Profesor koukne do okuláru a povídá. "Ženská, když jdete ráno do školy, tak si aspoň vypláchněte hubu!" Upraveno 2. březen 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.