chuck11 Odesláno 7. leden 2016 Odesláno 7. leden 2016 Delší ale dobrý pro IT: Dobrý den,loni jsem provedl upgrade PŘÍTELKYNĚ 1.0 na verzi MANŽELKA 1.0 a nový program nečekaně spustil proces DĚTI, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V manuálu není tato funkce zmiňována. Mimo to Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například Noční Poker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemohu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyni 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně.Můžete mi někdo poradit? ODPOVĚĎ:Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale Manželka 1.0 je operační systém, navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace!Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0, resp. Manželku 2.0,ale narazili na více problémů, než v původním systému.Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí.Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiňuje konflikty s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům, je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat své známé.Ještě varujeme: dejte si pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 6.4 Citovat
Péťa Odesláno 7. leden 2016 Odesláno 7. leden 2016 Pražák přifrčí do Ostravy a ptá se domorodce:"Heléééé, prosimtěééééééé, jak se vocaď dostanu do centrááááá???" Ostravák na to:"S takym přizvukem se pičo do centra živy nedostaneš..." Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. leden 2016 Odesláno 7. leden 2016 nwm kam to hodit ale rozesmalo mě to http://auto.bazos.cz/inzerat/55994277/Audi-A6-25-TDi-Klimatizace.php Ani zadarmo, jsou to snelunari. Na dovolí auto vyzkoušet, testovací okruh na sídliště cca 599m vzdálené. A ještě objíždí retardér aby nevimkatily tlumiče Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. leden 2016 Odesláno 7. leden 2016 Ani zadarmo, jsou to snelunari. Na dovolí auto vyzkoušet, testovací okruh na sídliště cca 599m vzdálené. A ještě objíždí retardér aby nevimkatily tlumiče Havlicek.Lukas taky by jsi si to mohl po sobě přečíst a opravit si chyby Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. leden 2016 Odesláno 7. leden 2016 Audi A6 2,5 TDi Klimatizace ... Druh paliva: LPG + benzin jo ahaa .. no HA HA HA teda Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. leden 2016 Odesláno 7. leden 2016 (upraveno) Moc rád si čtu severskou kriminálku, ale mám s ní jeden zásadní problém. Nevím, jestli v pokoji stojí pachatel, nebo stolek z IKEA... "Vešel do místnosti a tam stál Vittsjø holčina píše do Brava(časopis) Ahoj BRAVO,Když mě přítel hladí na prsou tak mám mokré kalhotky!!! Nemám vodu na plících ? Eva 16let. Upraveno 7. leden 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. leden 2016 Odesláno 8. leden 2016 OK příště, já nemůžu za to že mam na telefonu tak malý pismenka Citovat
Haryk Odesláno 8. leden 2016 Odesláno 8. leden 2016 OK příště, já nemůžu za to že mam na telefonu tak malý pismenka Vem si lupu Citovat
Laďa Odesláno 8. leden 2016 Odesláno 8. leden 2016 Otec s matkou neviděli svojí dceru téměř dva roky. Potom jí navštívili v Brně v jej krásném novém bytě.Matka žasla nad intimním budoárem,širokou francouzskou postelí, rafinovanými šaty...Otec žasl nad sportovním autem a domácím kinem...Matka se jí ptala: „Dceruško moje, jak jsi se dostala k takému bohatství?“„Celkem jednoduše,“ vysvětluje dcera. „Jsem zástupkyně.“„A koho zastupuješ?“ táže se otec.„Nóó...“ usměje se dcera, „manželky, přítelkyně a jiné unavené ženy, které zrovna bolí hlava". Citovat
Laďa Odesláno 8. leden 2016 Odesláno 8. leden 2016 Do firmy nastoupí nový šéf. Je o něm známo, že je to tvrďák.Poprvé prochází kancelářemi a vidí muže, který nic nedělá, opírá se o zeď a jen tak kouká.Říká si, že ukáže názorně všem ostatním, jak naloží s takovými, kteří se flákají.Jde k onomu muži a nahlas se důrazně ptá: "Jaký máš plat?"Muž na to, trochu překvapeně: "12.000,- korun měsíčně... proč ?"Šéf vytáhne peněženku, podá mu 6.000,- a zařve: "Tady máš dvoutýdenní plat a teď vypadni a už se tady neukazuj !!!"Muž vezme peníze a odejde. Šéf má dobrý pocit, že všem ukázal, jak v žádném případě nestrpí lenochy a přitom se ptá: " Může mi někdo říct, co tu vlastně dělalo to líný hovado ?"A jeden zaměstnanec mu s klidem odpoví: "Dovezlo nám pizzu...." Citovat
FrantaCV Odesláno 8. leden 2016 Odesláno 8. leden 2016 Něco pro počítačové zahradníky nebo digitální zahrádkáře. Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. leden 2016 Odesláno 9. leden 2016 Dal jsem "like" nicméně kdyby daň z příjmu + zdravotní + sociální pojištění bylo 50% z čistého příjmu asi by většina z nás byla raději na pracáku ... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. leden 2016 Odesláno 9. leden 2016 Ožralý dědek v hospodě se rozhodne, že už má dost, že už půjde domů. Ale když se chce postavit, spadne zpátky do židle."Sakra, že bych byl tak ožralej? Tak si dam kafe."Vypije kafe a zase se pokouší vstát. Opět bezúspěšně. Tak si dá ještě jedno kafe. U čtvrtého už ho to nebaví, tak si dá panáka na cestu a prohlásí, že se radši domů doplazí. Plazí se ke dveřím, potichu si odemkne, převleče se, lehne do postele a spí.Ráno ho budí žena: "Tys byl včera zas pěkně sťatej, co?""Jak jsi to poznala? Vždyť jsem byl tak potichu.""Ráno tady byla hostinská, že sis v hospodě zapomněl svůj invalidní vozík!" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. leden 2016 Odesláno 9. leden 2016 Čo majú spoločné novorodenec a mäso v hypermarketoch?Keď smrdia, tak sa prebalia. "Pane Pospíšile, bohužel vám musím sdělit,že vám budeme muset odebrat jednu vaší plíci.""No to jsem si oddychl, už jsem se bál, že mi zakážete kouřit." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. leden 2016 Odesláno 9. leden 2016 (upraveno) INZERÁT: Je mi 33 let, hledám ženu k vážnému seznámení. Profese: 11 let poslanec ČR Vlastnosti: usilovnost, ochota těžce pracovat, spravedlnost,čestnost, neúplatnost, pravdomluvnost, boj za práva chudých, ODPOVĚĎ: Je mi 30 let. Profese: prostitutka už 15 let. Vlastnosti: panna, věrná, oddaná, skromná, nezkušená,rodinně založená. Upraveno 9. leden 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.