Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 (upraveno) až bude čas tak to přeložím do češtiny pokud to někdo zaplatí (berte to.jak vtip-to placení) edit: když se platil překlad fora do SK Upraveno 6. únor 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
ferinko2 Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 ....ja nechapem,jak to dakto nemože takto pochopic....vy nebuli na vojne na vychodze,či co????? Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 (upraveno) Já byl na vojně na východě Čech Ale ono nejde o to pochopení, to jde. Ale vůbec to přečíst je nekonečné soustředění. Upraveno 6. únor 2015 uživatelem Péťa Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 (upraveno) :D Upraveno 6. únor 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 (upraveno) daco pre východ Slovenska Linka doveri pre ženi abo kejdz v ženskom časopiše odpoveda na otazki CHLOP: Otazka: Muj manžel furt tuži po svojej bivalej priateľke, mam podozrene, že je mi neverni. Co Vi na to? Odpoveď: Schopnosc mužov fizicki milovac je skoro bezmedzna. Je dokazane, že muž še počtom splinuci s roznima ženami zdokonaľuje. Ta ak ma totu milenku, zrobil to len kvoli vam. Žebi vas dokazal na najlepšej možnej urovni uspokojovac. To najlepše, čo možece zrobic, je nič mu nevičitac. Zrobce mu radšej viživnu večeru a važte sebe, co pre vas robi. _____ Otázka: Moj manžel ustavične tuži po oralnom sexe. Co mam zrobic? Odpoveď: Mali bi sce mu zrobic jak chce. Neda še z teho otehotnec ani stlstnuc. Jedna čajova ližička sĺz láski ma len dzešec kaloriji. Okrem teho prospieva toten sposob laski vašej pleti. Muži toto šicko znaju a preto su ochotni umožnic svojim partnerkom totu radosc napriek tomu, že im orálni sex spôsobuje ohromné bolesci. Idze o dokaz ich mužskej láski a tak bi sce partnerovi mali pripravic viživnu večeru a vážic sebe, co pre vas robi. ______ Otázka: Muj manžel travi bars často večere zos svojimi pajtašmi, ta to už me nema rád? Odpoveď: To je prirodzene správane, ktoré bi sce mali podporovac. Muž je lovec a potrebuje to sebe v spoločnosci inich lovcov dokázac. Vi sebe dumece, že idze o zabavu? Ta to ne! Pre muža je to stresujuci zažitok a navrat domov je pre ňoho vislobodzenim. Prave preto še v stresujucej spoločnosci inich chlopov furt zo zufalstva a utrpeňa opija. Mali bi sce ho poľutovac, a uvaric mu radšej viživnu večeru a važic sebe, co pre vas robi. _____ Otázka: Muj manžel chce, žebi sme še milovali v trojici s mojou mladšou sestrou, co mám zrobic? Odpoveď: Vaš manžel je jednoznačne verni človek. Jak mu nedokažece poskitnúc šicko, po čim tuži, obraca sebe na ženu, ktora mu vas najvecej pripomina - na vašu sestru. Pohoršene neni namieste. Pomaha to predsa zblížic vašu rodzinu. Sestra še od toho skvelého človeka, co sce sebe vžali za manžela, niečo naučí. Ak sce bars uzkostliva, zochabce ho so sestrou osamoce a idzce im uvaric viživnu večeru a važce si, co pre vas robia. ______ Otázka: Muj manžel še dokaže so mnu milovac maximalne minutu. Ta je toto normálne? Odpoveď: To je najkrajši dokaz laski, aki vam muž može dac! Znamená to, že po vás tak veľmi tuži, že še nedokáže ovladnuc. Ukažce mu, že aj vi ho milujece. Zrobce mu viživnu večeru a važte sebe, co pre vas robi. _____ Otázka: Muj manžel sebe nikda nenajdze čas na predohru, ako ho donucic? Odpoveď: Predohra predstavuje pre muža krutu obeť. Je to pre neho znamenim, že ho dostatočne nemilujece a preto bi ako on mal vinakladac namahu na to, žebi vo vas vivolal túžbu. Dobrá žena ma po svojom mužovi túžic furt ne?! Preto mu na znak laski a ospravedlneňa uvarce viživnu večeru a važte sebe, co pre vas robi. _____ Otázka: Muj muž mi nikda nedokaže privodzic vrcholne uspokojene, čom? Odpoveď: Ženski orgazmus je len povera, ktoru vidumali feministki nenavidiace mužov. Rozhodne ho pred svojim mužom ani nespomínajce. Zrobce mu radšej viživnu večeru a važte sebe, co pre vas robi. _____ Otázka: Muj manžel po milovaní okamžice zašpi a nemame čas še spolu ani pomaznac, ani pohutoric, ta co s tim? Odpoveď: Sex je pre mužov bars namáhavi. Preto po ňom potrebuju odpočinok. Je to dokonca tak, že čim väčša je laska muža k vam, ta tim intenzívnejša je jeho unava po akte laski. Preto mu doprajce odpočinok. Uvarce mu viživne raňajki a važce sebe, co pre vas robi. okopírované z fcb i když se nemá citovat vlastní příspěvek tak snad moderátoři prominou . . . . tady máte CZ verzi Linka důvěry pro ženy,aneb když v ženském časopise odpovídá na otázky CHLAP: otázka: Můj manžel pořád touží po svý bejvalce,mám podezření,že mi je nevěrný.Co vy na to? odpověď:Schopnost mužů fyzicky milovat je skoro neomezená.Je dokázané,že muž se počtem splynutím s různýma ženami zdokonaluje. Tak když má tu milenku,udělal to jenom kvůli vám,aby vás dokázal uspokojit na nejlepší možné úrovni.To nejlepší co můžete udělat je nic mu nevyčítat.Udělejte mu raději výživnou večeři a važte si,co pro vás dělá. ---------- otázka:Můj manžel pořád touží po orálním sexu.Co mám dělat? odpověď:Měli by jste udělat co po vás chce.nemůžete po tom otěhotnět ani ztloustnout.Jedna čajová lžička slz lásky má jenom 10 kalorii.Krom toho prospěje tento způsob lásky i vaši pleti.Muži to všechno vědí a proto jsou ochotní umožnit svým partnerkám tuhle radost i když jim orální sex způsobuje ohromné bolesti.Jde o důkaz jejich mužské lásky a tak by jste partnerovi měli připravit výživnou večeři a vážit si co pro vás dělá. ---------- otázka:Můj manžel je často po večerech se svými kamarádmi,tak to už mě nemá rád? odpověď:To je přirozené chování,které by jste měla podporovat.Muž je lovec a potřebuje si to ve společnosti jiných lovců dokázat.Vy si myslíte,že jde o zábavu?Tak to ne!Pro muže je to stresující zážitek a návrat domů je pro něj vysvobozením.Právě proto se ve stresující společnosti jiných chlapů ze zoufalství a utrpění opije.Měla by jste ho politovat a uvařit mu raději výživnou večeři a vážit si co pro vás dělá. ---------- otázka: Můj manžel chce abych vzala do trojky moji mladší sestru,co mám dělat? odpověď:Váš manžel je jednoznačně věrný člověk.Když mu nedokážete poskytnout všechno po čem touží,obrací se na ženu,která mu vás nejvíc připomíná - na vaši sestru.Pohoršení není na místě.Pomáhá to sblížit vaši rodinu.Sestra se od toho skvělého člověka,co jste si vzala za manžela něco naučí.Když jste moc úzkostlivá,nechte ho ze sestrou osamotě a běžte jim uvařit výživnou večeři a važte si co pro vás dělají. ---------- otázka:Můj manžel se dokáže se mnou milovat maximálně minutu.Tak je tohle normální? odpověď:To je nejhezčí důkaz lásky jaký vám muž může dát!Znamená to,že muž po vás touží tak,že se nedokáže ovládnout. Ukažte mu i vy jak ho milujete a uvařte mu výživnou večeři a važte si toho co pro vás dělá. ---------- otázka:Můj manžel si nikdy nenajde čas na předehru,jak ho mám donutit? odpověď: předehra představuje pro muže krutou oběť.Je to pro muže znamením,že ho dostatečně nemilujete a proto by on měl vynakládat námahu na to aby u vás vyvolal touhu.Dobrá žena touží po svém manželi pořád ne.Proto mu jako znamení lásky a omluvy uvařte výživnou večeři a važte si co pro vás dělá. ---------- otázka:Můj muž mě neumí vzrušit tak abych dosáhla orgazmus,proč? odpověď: Ženský orgazmus je jenom pověra,kterou vymysleli feministky který nesnášejí muže.Rozhodně se o něm před svým mužem ani nezmiňujte.Uvařte mu raději výživnou večeři a važte si toho co pro vás dělá. ---------- otázka:Můj manžel po milovaní okamžitě usne a nemáme ani čas se spolu pomazlit a nemůžeme si ani povídat,co s tím? odpověď: Sex je pro muže hodně namáhavý.Proto po něm potřebuji odpočinek.Dokonce je to tak,že čím větší je láska muže k vám,tím intenzívnější je únava po aktu lásky.Proto mu dopřejte odpočinek.Udělejte mu výživnou snídani a važte si co pro vás dělá. snad je to dobře a bez chyb-jsem jenom Slovák žijící v Čechách Upraveno 6. únor 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 "uvařte výživnou večeři" - dal bych Ti těch palců nahoru víc, ale tohle fórum mě nenechá Citovat
Zodiak Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Ta východňárština je fakt lepší. Překládat netřeba, v čenině je to suché....... Citovat
Šalda Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Konečně jsem si to taky přečetl a je to hodně dobrý :-D budu to muset ukázat manželce :-D Citovat
hardhouse.trip Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 (upraveno) Probudí se chlap na mraku, a říká: "Ty vole, já umřel. Ještě nepřišel můj čas" Vtom letí kolem anděl a ten chlap mu říká: "Anděli, vrať mě prosím na zem, já ještě nechci být mrtvej". Anděl: "No, já jsem tady na to malej pán, to musíš za tím nejvyšším". Jde tedy za Bohem, a říká mu: "Pane Bože, vrať mě prosím na zem, já ještě nechci být mrtvej, ještě nepřišel můj čas". Bůh: "No, ale jako člověka tě už vrátit nemůžu. Jedině snad jako nějaké zvíře..." Chlap: "To je jedno, třeba ať je ze mě slepice, hlavně ať jsem zpět na zemi". Bůh ho tedy pošle zpět na zem jako slepici. Tak se ocitne na dvorku jako slepice...najednou začne zničehonic kvokat a začně jej bolet břicho. Naproti němu stojící slepice mu říká: "Musíš zatlačit, to je vajíčko..." Tak zatlačí, a skutečně z něj vajíčko vypadne... Najednou zase začne kvokat, a zase zatlačí, a opět z něj vypadne vajíčko... Náhle se začne třepat, probudí se v posteli, kde vidí manželku, jak s ním třepe a říká mu: "Vstávej dobytku ožralej, sereš do postele." Upraveno 9. únor 2015 uživatelem hardhouse.trip Citovat
Milan+ Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 Děda se v důchodu začal nudit. Na pivo mohl každý večer, mazat mariáš taky - a co umřela babička, se kterou se kvůli tomu hádal, začalo mu chybět vzrušení.Pak ho zaujaly letáčky od firmy, která organizovala zájezdy spojené s nabídkou zboží. Vymlouvali jsme mu to. Děda se nechá umluvit a nakoupí za drahé peníze nějaký nepotřebný šmejd!Děda ale prohlásil, že není blbý. Letáček slibuje výlet na Hlubokou. Kousek odtud byl na vojně. Nalejvárnu přetrpí a pak se zadarmo podívá do kraje svého mládí. A Lenka - to jest já - může jet taky, poučí se o historii a dá na mně pozor, když se tak bojíte.To bylo zničující. Děda chce na výlet - a já kvůli tomu musím o prázdninách vstávat v sedm ráno. To je na sebevraždu. Jak ho mám hlídat?Předváděčka zboží se konala ve venkovském kulturáku a zkraje to vypadalo, že mě tam nepustí, ale děda prohlásil, že u sebe musí mít ošetřovatelku. Slova se ujal moderátor, až nestvůrně opálený ze solária. Vychvaloval jakousi zdravotní deku a bohužel se zaměřil na dědu."Jistě chcete být zdravý," řekl. "Kdo by nechtěl, že? Proto potřebujete naši zdravotní přikrývku. A nejen vy! Přikrývka je antialergická, nedrží se v ní roztoči, takový astmatik se pod ní vyspí dorůžova. Třeba i tady vaše půvabná vnučka.""To není moje vnučka," přerušil ho děda. "Ale milenka."Zalézala jsem pod stůl. Sál ihned přestala zajímat deka."Aha," zakolísal prodavač. "Ale i ta jistě ocení naši zdravotní přikrývku.""Z čeho to je?" ptal se děda."Z antialergické tkaniny.""Složení vlákna chci vědět, vy tupče!" zvolal děda. Prodejce našel přišitý cancour, stálo tam: 98 % polyester."To se nedivím, že na to roztoči nejdou!" skřehotal posměšně otec rodu. "Umělá hmota! Kdo by to žral?!"Jiný prodejce začal předvádět nářadí a i zde měl děda řadu otázek: jestli je to kalené a legované - dozvěděl se, že je."Je tam nikl?" dotíral. Byl tam i nikl. Taky molybden, chrom a vanad."A cesium?" Ujistili ho samozřejmě, že i cesium tam je."Jéžišmarjá," vyděsil se dědeček. "Cesium je radioaktivní!!! Proč ho tam dávali?!"Utekla jsem ze sálu. Předváděčka trvala ještě hodinu - a děd bez dozoru si objednal nádobí za osmnáct tisíc. Doma mi vynadali, že jsem ho neuhlídala. Za tři dny přijelo auto s bednou kastrolů. Děda se k ní ale neznal."Počkejte, tak tohle nejde!!!" nasupili se muži z dodávky. "Podepsal jste smlouvu a splátkový kalendář!!!""Nepodepsal," tvrdil děda."Podepsal, tady to máme!!!""Ukažte! Ahá! Tak to bude omyl," prohlásil děda. "Já se jmenuji Hrabánek."Dodavatelé se podívali na smlouvy. Rozmáchlým klikyhákem tam bylo napsáno: Polibtemišos. Citovat
chuck11 Odesláno 9. únor 2015 Odesláno 9. únor 2015 no sterače tu už budou aspoň desetkrát :D Citovat
Laďa Odesláno 11. únor 2015 Odesláno 11. únor 2015 Tak něco pro odlehčení: Vystříkal se jí na ňadra a dekolt,obléká se a chystá se odejít.Ona se na něj podívá a říká:"To mě tu tak necháš, s dětmi na krku!?..." Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. únor 2015 Odesláno 11. únor 2015 Doufam ze ten posledni vtip zas nekdo nenahlasi s tim, ze forum je pristupne i malym detem Citovat
radim.1008 Odesláno 11. únor 2015 Odesláno 11. únor 2015 To by tam muselo být napsaný "na kozy". Co je dekolt a ňadra, to určitě netuší. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. únor 2015 Odesláno 11. únor 2015 (upraveno) ďalší pre východ(nie len pre východ) 13 najčastejších odpovedí mužov na SMS „Milujem ťa“ Upraveno 11. únor 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.