Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Německýho Meďáka. Což je v pořádku, když je tohle Francouzský Mercedes :aut:D

[upravil dne 6.1.14 16:40 od MJSytic]

Odesláno

Jo, Céčko v kombíku :D Klidně mě ukamenujte, ale já tu podobu tam vidím. :D A Francouzský Mercedes se mi moc líbí. :D

[upravil dne 6/1/14 15:58 od radim.1008]

post-39796-14109634895247_thumb.jpg

[upravil dne 6/1/14 15:59 od radim.1008]

post-39796-14109634895461_thumb.jpg

Odesláno

moc pěkný tohle bych bral i koupil,ale motory u Peugeotu benzínové co půjdou do 308 jsou zklamání....

více se mi nelíbí současná 308 sw ,je ale daleko větší vevnitř,jsou 7 místné což bych využil a hlavně normální benzíny atmosfery.....taky jsem měl nutkání koupit starou 308sw má výbornou cenu za to lepší nenajdu,ale zadlužit se kvůli autu a dát všechny úspory...

Odesláno
.....taky jsem měl nutkání koupit starou 308sw má výbornou cenu za to lepší nenajdu,ale zadlužit se kvůli autu a dát všechny úspory...

Já to řešil koupí jeté s historií ... ale to sem nepatří a bylo to loni na jaře když ještě nová 308 nebyla známá.

Jak to vidím jí tak nová 308SW navazuje na velikostí na 306. Funkci původní 308SW přebírá 3008 i když má kratší kufr a jen 5 míst.

[upravil dne 8.1.14 21:27 od RichVa]

[upravil dne 11.1.14 18:00 od RichVa]

Odesláno
Jak to vydím jí tak nová 308SW navazuje na velikostí na 306. Funkci původní 308SW přebírá 3008 i když má kratší kufr a jen 5 míst.

Spíš bych řekl, že funkci 308 SW již převzala 5008. Interiér je velikostí i variabilitou dost podobný.

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Doufejme že to PSA pomůže k prodejům. Jen aby to uměli marketingově využít. Čekal jsem že využíjí úspěch na Pikes peaku a ... prd :roll

Odesláno

:super

Také mám radost, a hezká souhra čísel. Pro 308 hlasovalo 307 bodů (307 byla autem roku 2002). :)

Mohlo by to pomoct v prodejích, ale marketing asi děs.. v TV běžej na 308 reklamy, ale u žádný o titulu zatim zmínka.. Jen náhodou jsem to zjistil až teď!

Odesláno

No..bohužel to zas tak uplně to soudě podle problémů PSA s prodejem tak nefunguje. Ačkoliv jsou to dobrý, nápaditý a originální auta, trošku někdy malej důraz. Však třeba škůdka nebo hyundai dokážou masírovat víc.

Ale na druhý straně je pravda, že zase reklamy na Peugeot působí víc sebevědomě a samozřejmě. Je z toho cítit, že nejsou pro každýho průměra, co se spokojí s oktávkou, rapidem a škrabkou :)

Odesláno

Já si myslím, že by u Peugeotu měli vykopat celý marketingový oddělení, jinak se z toho srabu nevyhrabou. Jak je možný, že i jako uživatel peugeota si nedovedu vybavit jedinou jejich současnou reklamu? Vlastně jo, něco o zmenšování volantu a husí kůži...

Odesláno

Přesně tak, to že nejsou vidět reklamy neznamená, že se to neprodává :D dobrý auta se prodávaj i bez reklam :) a na ty špatný je potřeba pořádná masírka z médií :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...