Adisek Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Koblih: koukam že ceny jdou rapidně dolů Kup tu starší a z touhle si pak můžeš hrát, měl jsem rozebranou z bouraný 206 . Ložiska tam byly jehličkový. v té spojce na řemenici ale netušim .... každopádně nic jednoduchýho/levnýho/snadnýho Citovat
bart.lbc Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Takže jsem tu zpět a taky opět chladím, takže jsem asi další co menil tu krátkou hadici z chladiče do kopresoru (cena v Peug 1360,- se slevou 1090,-). No aby to nebyla jen tak jednoduchá oprava tak mi i při citlivém vyndávání hadice z kopresoru zustalo uoxidované hrdlo s okroužkama uvnitř kopresoru ale docela to šlo i vyďoubat ven různými udělátky!:papa Citovat
alternativ Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 bart.lbc: kdyz si lehl pod auto, byla ta dira videt? Taky nechladim a hledam unik Citovat
ferinko2 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 bart.lbc: kdyz si lehl pod auto, byla ta dira videt? Taky nechladim a hledam unik Keby ta diera bolá taká,že ju vidíš,tak 600g náplne vyfučí za sekundu:roker Citovat
bart.lbc Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 bart.lbc: kdyz si lehl pod auto, byla ta dira videt? Taky nechladim a hledam unik Loni to unikalo ventilkama a letos tou hadicí, díru nemusíš ani vidět chladící plyn jsou malý molekuly unikalo mi to ve spoji hadice s hliníkovou trubkou v tom lisování. Detekováno čuchačkou plynu. Ta hadice už ze spodu byla zpuchřelá bylo tam asi 5 prasklin. Dojeď si někam kde to plněj a určitě budou mít čuchačku a řeknou ti kde to uniká. Citovat
alternativ Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Bohuzel standartni postup je pridani barviva do chladiva a pak hledani UV lampou a to uz 2x bezvysledne zkouseli. Ted jsem domluveny jeste do jednoho servisu, tak uvidime, s cim prijdou oni Citovat
merlin99 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Dojeď si někam kde to plněj a určitě budou mít čuchačku a řeknou ti kde to uniká. zial , castokrat to neni pravda, maju akurat tak automaticku plnicku par info a tym to skoncilo - napoja hadicky, este natipaju auto atd.. a dovi... ked UV nic neukazu, tak su castokrat uplne bezradny \"no, nevieme kde to je\"... Citovat
bart.lbc Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 jo tech mist na kontrolu je docela dost na ty klime, u nas tedy maj mechanici docela vybavu asi volim ty lepsi. Citovat
chuck11 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Kolik vleze gramu náplně do klimatiky 500-600g při prázdné Citovat
koblih69 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 ... viz tabulka... Klima Peugeot.pdf Citovat
alternativ Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 bart.lbc: zarezervuj mi termin, stavim se Citovat
bart.lbc Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 No nevím kde to je Francova Lhota? Nicméně to není žádný problém . Je mi jasný, že si děláš p )) el. Citovat
PeHa Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Jestli to čuchačka vezme,můžeš si zajet 70km ku mne na Hukenwald:D Citovat
VIP3R Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 ... viz tabulka... Tak koukám, že experti v BestDrive to množství tahali někde z paty - půl hodiny běhali, opisovali si VIN atd. a pak přišli, že tam má být 650g chladiva, což nevím, kde tedy vzali, když v tabulce je 625 (ale to snad nevadí, skoro to trefili)... Nicméně mi přišlo, že by tam měli dát i olej (měl jsem skoro prázdnou náplň), minule jsem tušil platil i olej, do 406 se dával při plnění taky, což teď ale ne. Nebo se tam olej láduje automaticky? Ptám se proto, že sice klima chladí, ale ne úplně nijak dokonale, občas slyším i to syčení - nerad bych, abych opět musel měnit kompresor (jako loni)... Citovat
merlin99 Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 ked pocujes sycanie, tak pravdepodobne uz teraz nemas uplne plny okruh, mozes si ist dat premerat... ked si tam napln este mal, tak ten olej tam pravdepodobne bol vsetok a ked vycucli zostatok tak aj s olejom, naspat by mal tiez:) mozno ti ho neuctovali lebo tam bol, a len ho vytiahli, prefiltrovali a supli naspat? [upravil dne 17/5/13 14:47 od merlin99] Citovat
VIP3R Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Právě, že okruh byl úplně prázdný - na podzim se měnil kompresor, ale nejsem si jistý, jestli chladivo doplňovali a jestli vůbec klima pořádně fungovala (už bylo chladno, ale kompresor spínal)... Asi budu muset zajet do jiného servisu, kde měli jinou mašinu (tam jen vybrali v menu model auta a motorizaci a vše si jelo samo) - tady to tam jeden usmolenec cpal z nějakého cáru papíru ručně a kdo ví, co tam naplnil, každopádně o oleji tam nezadával nic, to vím jistě (sledoval jsem ho). Citovat
tomike Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Kolko Ta vysiel kompresor? Aku zavadu si mal, lebo u mna to vyzera na vadne lozisko kompresora a ak sa nebude dat vymenit tak musim menit komplet kompresor Citovat
VIP3R Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Původně tam myslím zkoušel mechanik měnit jen spojku, která byla špatná. Ale nakonec se musel vyměnit i kompresor, protože když spojka sepla, on se občas zasekával - kvůli financím se tam dal funkční repasovaný kompresor z bouračky. Cena byla tuším 5000, ale dělal mi tam toho víc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.