Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím co máte proti Thalii,kamarád ji měl jako firemni když měl stavebniny,zustala jeho společnikovi,najeto něco malo kolem sta tisíc a na tom autě se dělaly jen svíce ,brzdové desky ,oleje a filtry,tedy pouze naprostý spotřebák,nikde nic na těch km nebouchalo.

Strýc ji má taky a to samé. Naprostá spokojenost,je to prostorný a velký kufr.

Odesláno

Asi před šesti lety jsem chtěl Thalii koupit, když jsem se v tom$ byl svézt a porovnal jsem to s mojí tehdejší Felicií kombi, tak jkjsem to nekoupil. Kufr velký, ale špatně přístupný, nastupování hlavně dozadu hodně nepohodlné (nízký nástupní otvor) a ani jízdní vlastnosti mě nepřesvědčily abych to vyměnil za tu felinu. A pokud to někdo srovnává s 807mou tak to snad nemůže ani myslet vážně.

Odesláno

Při mém věku, rozměrech, váze, výšce a počtu dětí (kdo by je živil, kdyby se mi něco stalo) rozhoduje také pohodlí, bezpečnost, výbava a podobné věci. Když jedu 1000 km netoužím vylézt rozlámaný, upocený, unavený. Tedy pokud dojedu a nezabořím to někde.

Odesláno

Proti Thalii nemám vůbec nic, jen bych si ji nekoupil :)

Má ji otec, pro dva důchodce, gaučového čokla, plato vajec a cestu na chalupu po okreskách dobrý, otec je taky spokojen, proč by ne. Já jsem taky rád, že si koupil jen tohle a nerozfrcal prachy z prodeje rodinného baráku úplně (zatím), ale sám bych si koupil raději starou ojetou 406... A on už dnes dost možná taky, když jsem s jednou onehdá přijel a on si do ní z té Thalie zkusil přesednout, ale spíš už na to (zase doufám) zapomněl.

Ono je to spíš otázkou priorit a volby nové menší levné vs. ojeté o třídu dvě větší, ale prostě starší, ojeté, s potřebou servisu a o něco větším rizikem.

Odesláno
moje rada zni...cim mensi vybava v tehle autech tim lepe...ja mel verzi admiral nebo chcete-li pullman a sem rad ze je to z domu....uff

...porad neco s tim bylo..za lonsky rok sem proservisoval skoro 60 tis a kdybych to neprodal tak pocitam tak dalsich 30 tis. kc bych jeste si musel pripravit....

...auto bylo super na dalky, skvele se s nim jezdilo, ale poruchovost me deptala u deset let stareho auta....nyni jezdim thalii, ano thalii z roku 2008 a jsem vicemene spokojenej...horsi posez ale jezdim za 5.6 litru, auto najeto 120 tis a nikdy s tim nic nebylo...

abych nezapomel, nedoporucuji kozene sedacky, kuze je opravdu nekvalitni, dost se opotrebovava....

Nekvalitní kůže? Řekl bych, že je o dost trvanlivější, než látkové potahy. Mám najeto 200tis. a kožené sedačky mám bez poškození, včetně řidičovy....

Odesláno
Nevím co máte proti Thalii,kamarád ji měl jako firemni když měl stavebniny,zustala jeho společnikovi,najeto něco malo kolem sta tisíc a na tom autě se dělaly jen svíce ,brzdové desky ,oleje a filtry,tedy pouze naprostý spotřebák,nikde nic na těch km nebouchalo.

Strýc ji má taky a to samé. Naprostá spokojenost,je to prostorný a velký kufr.

ano presne tohle jsem menil v te moji....

pravda v ulysse se mi na dalku jezdilo daleko pohodlneji, ale otazkou zustava, zda mi to za to stalo?..ne nestalo...sem rad, ze po roce opet drzim volant thalie...oskliva v serii je, ale tu moji tu ste nevideli....:mad:

Odesláno
Asi před šesti lety jsem chtěl Thalii koupit, když jsem se v tom$ byl svézt a porovnal jsem to s mojí tehdejší Felicií kombi, tak jkjsem to nekoupil. Kufr velký, ale špatně přístupný, nastupování hlavně dozadu hodně nepohodlné (nízký nástupní otvor) a ani jízdní vlastnosti mě nepřesvědčily abych to vyměnil za tu felinu. A pokud to někdo srovnává s 807mou tak to snad nemůže ani myslet vážně.

auta srovnavam ohledne financi...samoze tyhle eurovany sou prostornejsi a na cestovani pohodlnejsi...ale ne kazdej tohle u auto nutne vyhledava..ja potrebuju HLAVNE spolehlivost a to tyhle auta v drtive vetsine nemaji...ale rad sem se v tom vozil to ano, nicmene sem rad ze je to z domu...

..thalie je tak jednoduche auto ze proste fakt jen tankuji a jezdim..a to mi vyhovuje...nekdo radsi bude porad resit problemy se svym autem ale z domu ho neda bo ho ma jakoze srdcovku...kazdeho vec...

Odesláno
Při mém věku, rozměrech, váze, výšce a počtu dětí (kdo by je živil, kdyby se mi něco stalo) rozhoduje také pohodlí, bezpečnost, výbava a podobné věci. Když jedu 1000 km netoužím vylézt rozlámaný, upocený, unavený. Tedy pokud dojedu a nezabořím to někde.

samozrejme...souhlasim...ale my sme s pritelkyni sami dva...ulysse jsem pouzival pro podnikani a ve finale jsem ho uz ani nepotreboval...

proto se ted docela rad vozim zase v thalii...mam klid a neresim vubec poruchy...

snad mi date za pravdu, ze diky tolika elektroniky v aute nejsou zrovna auta z tech spolehlivejsich...

Odesláno
moje rada zni...cim mensi vybava v tehle autech tim lepe...ja mel verzi admiral nebo chcete-li pullman a sem rad ze je to z domu....uff

...porad neco s tim bylo..za lonsky rok sem proservisoval skoro 60 tis a kdybych to neprodal tak pocitam tak dalsich 30 tis. kc bych jeste si musel pripravit....

...auto bylo super na dalky, skvele se s nim jezdilo, ale poruchovost me deptala u deset let stareho auta....nyni jezdim thalii, ano thalii z roku 2008 a jsem vicemene spokojenej...horsi posez ale jezdim za 5.6 litru, auto najeto 120 tis a nikdy s tim nic nebylo...

abych nezapomel, nedoporucuji kozene sedacky, kuze je opravdu nekvalitni, dost se opotrebovava....

Nekvalitní kůže? Řekl bych, že je o dost trvanlivější, než látkové potahy. Mám najeto 200tis. a kožené sedačky mám bez poškození, včetně řidičovy....

mozna po roce 2005 pouzivali lepsi material...nevim...ale ja sem auto prodaval se servisni knizkou a najeto melo 190 tis...kdyz sem si auto z Nemecka osobne dovezl v roce 2012 tak sedacka ridicova byla v pohode, ovsem za rok pouzivani mnou se kuze hrozne osoupala (vazim 75 kg) a kdyz sem to daval k calounikovi na opravu, sam mi rekl ze u tak draheho auta v ty dobe by cekal lepsi material....

jen pisi svoje poznatky, po techto zkusenostech bych si proste uz toto auto s kozenyma sedackama nekoupil...na vrakovisti zani chteji zlaty prase a opravit se to sice da, ale netrefite odstin...lepsi latka....muj nazor...

Odesláno

mohl by mi někdo z řad těch co to mají v kůži,prosím nafotit bok řidičovy sedačky a kolik na ní mají najeto. Z různých úhlů. Jen jak je prosezelá po určitých kilometrech. Dám sem potom svoji a schválně kolik tipnete, teda pokud zapomenete s kolika km sem to kupoval.

Moc díky

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

asi sa čoskoro pridám k vám do klubu. Budeme mať prírastok do rodiny, tak zháňam väčšie auto, a P807/C8 sa mi páčia viac ako Sharan/Galaxy.

Natrafil som na jeden C8 s benzínovým dvojlitrom. Je v Olomouci. Podľa údajov má byť v dobrom stave, na budúci týždeň sa naň pôjdem mrknúť osobne. Chcel by som si predtým overiť km, je možné niekde zistiť priebeh technických kontrol, ako u nás na http://seka.sk/stranka/overenie-vozidla ? Ďakujem.

Peter

[upravil dne 27/6/13 15:08 od PeterNR]

Odesláno

Stando dik, napísal som Martinovi o servisnú históriu. Avšak pokiaľ to auto nebolo servisované v origo servise, predpokladám že moc nezistí. V ČR nemáte verejne prístupný register info z tech. kontrol?

Marko v SR som našiel \"až\" jeden benzínový Peugeot http://peugeot-807.autobazar.eu/20-sr-id4162134.html Pôjdem ho pozrieť, aj keď je cena trochu vyššia ako je môj rozpočet. Každopádne času mám dosť, neponáhľam sa s kúpou :-)

Peter

Odesláno
Stando dik, napísal som Martinovi o servisnú históriu. Avšak pokiaľ to auto nebolo servisované v origo servise, predpokladám že moc nezistí. V ČR nemáte verejne prístupný register info z tech. kontrol?

Marko v SR som našiel \"až\" jeden benzínový Peugeot http://peugeot-807.autobazar.eu/20-sr-id4162134.html Pôjdem ho pozrieť, aj keď je cena trochu vyššia ako je môj rozpočet. Každopádne času mám dosť, neponáhľam sa s kúpou :-)

Peter

Benzínu moc není no :myslim

[upravil dne 28/6/13 13:01 od Tango C8]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Boli sme to kuknúť, auto vyzerá byť v poriadku. Akurát je to najnižšia možná výbava, nemá tempomat ani parkovacie senzory, cena je pomerne vysoká, tak hľadáme ďalej...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...