Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ráno je stále kolem nuly... letní gumy od 7°C.. a to ráno ani náhodou.. radši ještě 14 dnů na zimních než na letních ve škarpě...

Odesláno

Mně to tedy neláká, sice jsem v nížině, ale na severních stranách se ještě drží sníh, to opravdu není vhodný čas na přezutí. Vidím to na duben, i kvůli platné legislativě.

Odesláno

Já nějak nechápu k čemu je dobrý vůbec ty zimní gumy obouvat, když je pak někdo chce vyzout ve chvíli kdy včera ráno bylo -8 a dneska jsem v lese narazil na led... :bojim:bojim

Kam spěcháte?

Odesláno

Březen za kamna vlezem duben ještě tam budem :D Není kam spěchat já mám dvě sady letní a zimní i z ráfkama tak až se oteplí a počasí se ustálí okolo +10 tak na to vlítnu a za hodinku nemám co dělat. :D

Odesláno
kam spěchaj...to je jasný v lepším případě do škarpy,v horším do špitálu nebo rovnou do nebe....:bojim:bojim:bojim

Ať si parkujou kde chcou, ale ne do mně nebo někoho jinýho!! :bacha

Odesláno

pokud se s tím autem nejezdí a vyjede se s nim až za 14 dní, jak píše lud3k, tak klidně přezujte, ale me by se teď rozhodně nechtělo šaškovat na parkovišti v té kose. a taky nehodlám nechat vítr zfouknout auto z heveru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...