Přejít na obsah

chanchez

Uživatel
  • Počet příspěvků

    128
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1996

Profilové informace

  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

chanchez's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. chanchez

    motor ventilátoru topení

    mmartinkovic: motor nefunguje, nebo spíš funguje jen když se mu chce a to moc často není. vzhledem k tomu, že v zimě bude potřeba, tak se musí vyměnit. krtek 2: díky. už se mi to podařilo taky najít. holt některý věci mi trvají trošku dýl každopádně se podařilo zjistit, že stejný motor mají všechny 406 old model s klimatizací, takže se nemusím omezovat jen ma jeden typ kastle a nebo motoru, což je pozitivní díky všem co chtěli pomoct a pomohli
  2. chanchez

    motor ventilátoru topení

    vin: vf38edhxe80414729
  3. Zdravím. Scháním na otcovu 406 break 1.9 starý model ventilátor topení. To že budu muset schánět ze starých modelů, mi je jasný, ale nevím jestli je rozdíl mezi auty s klimatizací a bez. V service boxu jsem číslo dílu nenašel, ale je možný že jsem slepej nebo blbej. Poradí mi někdo prosím?
  4. Zdravím. Poslední dobou se mi stává, že poté co ujedu tak cca 70 kilometrů, tak, například při vyřazení na neutrál, například při dojíždení na semafor, spadnou otáčky na 1500, tam chvíli zůstanou, pak spadnou na 1100, tak si taky chvíli pobudou a pak pomalinkou polehounku spadnou na volnoběžný otáčky. Dělá to ale jen, až když ujedu víc kilometrů. Nevíte čím by to mohlo být.
  5. chanchez

    Dorobenie cidla teploty oleja

    No to ne, ono mi to teplotu oleje ukazuje, ale jak to mám interpretovat. Co mi to sděluje - když je teplota oleje nějaká (moc vysoká, moc nízká...), co to pro mě znamená? V manuálu o tom není vůbec nic, očekával bych třeba něco jako \"dokud teplota oleje nevystoupá na určitou mez, neměli byste motor zatěžovat vysokými rychlostmi\" nebo tak něco. Je to budík, který jen vyplňuje místo v přístrojovce. Že ukazuje teplotu je hezké, ale co mi to teda vlastně tou teplotou chce říct? Ale chápu že když si něco někdo něco vezme do hlavy, tak to v autě mít musí, já si to prošel s tempomatem však já nic neříkám. funkce ukazatele je pravděpodobně ta co píšeš. informace, od kdy může být motor v plné zátěži. užitečnost takové informace mi u běžnýho auta trochu uniká. jak psal koblih69, je to jen taková hezká a frajerská (koukni voe, mám na autě z minulýho tisíciletí rafiku co mi ukazuje teplotu oleje ) ručička. a můj příspěvek nebyl nic proti tobě. jen taký pokus o vtip, který se evidentně nepovedl
  6. chanchez

    Dorobenie cidla teploty oleja

    stejsn: no, z názvu vyplývá, že by měl sdělovat teplotu oleje
  7. chanchez

    Dorobenie cidla teploty oleja

    no nevím, taky jsem o tom přemýšlel a nakonec jsem to zavrhl. Moc práce, zbytečný náklady navíc (a to jsem měl i správný budíky, který mě stály 5 piv) a užitek z toho mi nepřišel adekvátní vynaloženýmu úsilí. Ale nikoho od toho nezrazuju. Prostě podle vkusu každého soudruha:)
  8. chanchez

    alu

    jak uz bylo napsano. nakup alu je, takrikajic, dle vkusu kazdeho soudruha. druha vec je sehnat 17\" disky, ktery se ti budou libit a budes k nim typovy list. ja to po roce vzdal s tim, ze mam vetsi sanci vyhrat 1. cenu ve sportce
  9. chanchez

    Tachometr zlobí

    tak došlo i na mě :-(. Problémy s tachometrem a otackomerem jsem měl už dřív,ale přeletovaní jsem odkládal, jenže teď se mi stala podivná věc. Při dojíždění na semafor na neutral se začaly zvyšovat otáčky a zrovna když byl otáckoměr umrtvenej na 1800 otáčkách a ta ho na 60 km/h. Pomohlo vypnout motor a znovu nastartovat a pak bylo všechno v pohodě, včetně otáčkoměru a tacho v pohodě. Už se mi stalo 3 dny po sobě, ale vždy jen jednou. Taky jsem si všiml, že než se to stane, tak motoru při řazení neklesnou otáčky, ale spíš si je drží. Nevíte někdo prosím,čím by ty vzrůstající otáčky mohly být?
  10. chanchez

    Rozsirovacie podlozky

    Nevim, jak na u vas na Slovensku, ale v ČR nejsou podlozky zrovna koser. Nebude lepsi se disku zbavit a koupit jiny rozmer, kdyz 7x16 dela problemy?
  11. chanchez

    Auto - lak

    offtopic podruhé: jen jestli tenkrát ta stopětka nebyla taky frajerský auto
  12. chanchez

    tlumiče

    ok v pondeli, jak budu v praci, tak zjistim presnou castku a poslu. taky by me to srovnani zajimalo. a to jako fakt? to jsem cekal mnohem vic. asi to bude vetsi sunt, nez jsem cekal. i kdyz 20 tisic, to je tak jeden rok, to bych uhrat na zaruku :-)
  13. chanchez

    tlumiče

    ze by ty monroe vydrzely tak malo? jakou vubec maji zivotnost? a co se tyce cen, tak ty jejich ceny co maji na netu me vicemene nezajimaji. budu to kupovat na zamestnavatele a tam jsou ceny jeste mnohem, mnohem lepsi, tak exkluzivita tlumicu monroe jeste stoupa ;-)
  14. chanchez

    tlumiče

    vin: vf38bp8ce80404456 vim ze monroe neni zrovna top znacka, ale vzhledem k omezenymu rozpoctu a taky k tomu, ze cena za kolik je z autokelly koupim je vic nez nadherna, tak pujdu do nich.
  15. zdravim. chystam se na nakup tlumicu, ale narazil jsem na zadrhel. v auto kelly je maji rozdeleny pro auta se zesilenym podvozkem a s nezesilenym. jenze nevim jaky mam ja a v service boxu jsem to nenasel (nebo jsem jen slepej). poradi nekdo jak zjistit typ podvozku? a nebo je to uplne jedno, jaky typ se pouzije?
×
×
  • Vytvořit...