Přejít na obsah

PACHO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    462
  • Registrace

Vše od uživatele PACHO

  1. PACHO

    Peugeot 308SW 1.2 130k Style

    ja len poznámočku k baterkám. Bývala 207 (ostala v rodine), menená baterka 1x po 10 tich rokoch. Manželkin citroen c3 13,5r, ešte originál baterka. 308, 6,5r, zatial sa nechystá do večných lovíšť.
  2. PACHO

    moja 308 alurka.

    Trocha to oživím v januári mi skončila záruka prekročil som 120000km, lizing skončený. Uvažoval som tiež o novom aute, (3008 /C5aircros). ale zatial mio je ľúto sa vzdať bezproblémoveho pohodového autíčka s fajn spotrebou. V súčasnosti ho využívam sám občas +1. takže bohate stačí
  3. PACHO

    308

    v.pdf možno to nazývajú senzor, ale podstatné je , že je to na meranie vzdialenosti pred tebou idúceho vozidla, a podľa toho potom reaguje núdzové brzdenie, resp slúži na udržiavanie odstupu pred tebou idúceho vozidla, pokiaľ používaš tampomat ACC. Ak ti zahádže parkovacie senzory, tak to v tedy nepríjemne píska ako pri parkovaní, preto je tam možnosť ich deaktivovať.
  4. PACHO

    308

    Zrejme už neaktuálne, mne to robí, keď mi zahádže snehom radar deaktivuje, a preto prestáva systém fungovať. Ten je umiestnený v ľavej spodnej časti, pod čiernym krytom. Stačí odhádzať sneh/ľad, alebo časom sám spadne.
  5. PACHO

    308 GTi by Peugeot Sport by MilanF1

    tak toto nemá chybu .
  6. PACHO

    Peugeot 308 GT HDi

    keď dobre rátam tak jedna sada 45 t km?.
  7. PACHO

    Peugeot 308 GT HDi

    ahoj, nemám to presne odsledované, ale kolesa som kupoval aj s pneu, jazdené, pri kupe som mal viac ako 6mm. teraz mám 2-2,4mm a spravil som dve sezóny cize cez 20t km. Zrejme som od Michelin. cakal viac, na 207-čke som spravil vyše 60tk, a ešte boli použitelné, doslova som ich nevedel dojazdiť.
  8. PACHO

    Peugeot 308 GT HDi

    a aké máš na tom gumy. Ja som mal na 17" Michelin pilot sport, veľmi fajn, dobre brzdili, držali ako na štreke a veľmi dobré proti aquplaningu, ale sa mi zdá že sa rýchle zodrali, spotreba cca 0,3l vyššia ako zimné 16". . Teraz som kúpil dunlopky, tak uvidím, nemáš s nimi náhodou skúsenosti?
  9. PACHO

    moja 308 alurka.

    a ešte som zabudol pribudol další "miláčik" samozrejem Francúz.
  10. PACHO

    moja 308 alurka.

    Trocha to oživím. Mám už 85-tkm. čo sa týka auta, slúži bez problémov, spotreba fajn, ale sa mi lepí smola na päty. Sused mi oškrel nárazník, tri dni v servise, 480€ oprava, samozrejme z jeho PZP. Dokonca náhradne vozidlo mi preplatili full. Absolvoval som školu šmyku, a na záver roka rozbité sklo pri ceste do Prahy
  11. PACHO

    Peugeot 308SW 1.2 130k Style

    tá biela je veľmi pekná, a pasuje 308-čke.
  12. PACHO

    Peugeot 308 GT HDi

    perfiš kára, super. Jedno čo by ma zaujímalo, ako sa chovajú tie 18" na našich/vašich cestách?. Na leto dávam 17", a sa mi zdajú vhodné fakt len na dobré cesty. Ináč oproti 16", je dosť výrazny rozdiel čo sa týka brzdnej dráhy, a sedenia na ceste, ale je to vykúpené vyššou spotrebou.
  13. trocha to oživím. Chystám sa do Bulharska 1x autom. Aká je súčasna situácie cestovať cez Srbsko/Rumunsko? Vyrážať budem zrejme "ze" žiliny. Ešte otázočka , cet Srbsko je potrebný pas, alebo sa dá na OP?: vďaka za odpovede.
  14. PACHO

    Jaky motor do nove 308sw?

    Ja mám 1,6/85kW, ale v krátkej. V podstate som s ňou spokojný, ale skôr, je otázka aké, trasy plánuješ, a aká obsadenosť autA?. Ja chodím väčšinou vyťažený na pol, čiže 2-3 dospeláci miniumum batožiny, na to v pohode stačí, aj na dialnici oklo 160, bez problémov. ALe, keĎ to naložím, + batožina, tak to už cítiť, a dosť výrazne. KeĎ budeš jazdiť plný, a dlhé trasy, tak jednoznačne 2,0. Ak ho nezaťažuješ len občas, tak odporúčam 1,6 . smozrejme vravím o nafte.
  15. PACHO

    moja 308 alurka.

    Ďalší mini tuning, ala čína.
  16. PACHO

    moja 308 alurka.

    u nás napadali zasa tie biele hovnaá.
  17. PACHO

    moja 308 alurka.

  18. Toho roku som vyskúšal cez maďarsko bez DZ. V Bratislave treba ísť na Rajku, Mošoň....(maďari spoplatnili úsek od hranice SR , takže dielnicou , pokiaľ nemám známku radšej nie) Stade cez Janos... do Csorny, dialničnym obchvatom obísť ( nie je spolatneny), smer Szombatyhey . Z Csorny asi 20km nič bohvie čo, ale prd szomba... je nový úsek dialnice, ktorý zatiaľ nie je spoplatnený. stále sa ide po ceste 68 až na slovinské hranice. Tesne za hranicou, treba dať pozor, a na prvom kruháči do ľava na Lendava (cez kruháč rovno si už na spoplatnenom úseku!!) nHraničnýá prechod Mursko asi som mal štasteie úplne prázdny. Z hranice na Čakove, a už si na dialnici. Cesta zo sobatyhey, je v pohode kvalitná hodne úsekov sú nové obchvaty. (časť 4 pruh). keď som išiel tak na dvoch úsekoch bol ešte semafor, kde dokončievali nové úseky (dnes by tam nemali byť. ). je to zhruba 150km menej ako cez Budapest, okolo Balatonu Casovo okolo 1/2 hodiny. V chorvátsku na dioalnici policajti toleruju rýchlosť až do 160km, samozrejme pokiaľ nejazdíš ako prasa. Odôvodňuju to tým, že sa zvýši priepustnosť dialnic, menej času strávia auta na nej. ENC je fajn , je tam dokonca zľava na poplatkoch. Keď si zvykneš, tak nemusíš ani zastať. Dá sa nastaviť, aj na dialnicu Rjieka Bosiljevo, ako aj na ostrov krk, len to je iná spoločnosť (ARZ), čiže musí byť zvlášť účet.
  19. PACHO

    moja 308 alurka.

    ešte neaké dovolenkové s 308-čkou
  20. PACHO

    moja 308 alurka.

    Zdravim, po dlhšom čase sa zasa ohlášam s maličkým jubileom na tachači. Mam dve otázky, ktoreé ma trapia. 1. prestalo mi fungovať Bt na odomykanie/zamykanie dverí, proste sa nedá otvoriť kľučkou, ale musím diaľkovým, ináč všetko funguje, štartovanie otvorenie ako aj zamknutie cez kufrove dvere. Skúšal som náhradný kľúč vymanil som aj baterku, nič nepomohlo. V servise povedali, že je to tým , že používam kožené púzdro na kľúč??? Zatiaľ ma to netrápi, ale budem to musieť riešiť, lobo záruku mam do 80tkm. Nemá niekto s tým skúsenosť?. 2. druhý problém mám so spojkou, pri uvolňovaní, asi 2/3 sa jemne zadrhne/lupne. terz, keď je horúco, sa mi stalo, že dokonca ostala vysieť v tej polohe?. po ochaldení auta, zasa ide v "pohode". V servise čosi premazali, ale sa to moc nezlepšilo, a ešte ma "ptešili, že na spojku naplatí predĺžená záruka. ? Ešte mi povedeali, že niektoré autá na salóne to nerobia, a na niektorých je cítiť to "lupnutie". nemá niekto s tým skúsenosti? za každú radu budem vďačný.
  21. PACHO

    Už je doma nová 308

    podľa budíkov, je to Allure, 1,6HDi 88kW
  22. PACHO

    moja 308 alurka.

    cenníková cena je 35€, ale mne ich predali tuším za 27 + montáž. Montovali mi predné, zadné lapače, a bočné lišty na dvere, tuším 18€ spolu s DPH.
  23. PACHO

    moja 308 alurka.

    asi tak, tie predné su minimalistické, čo sa týka šírky, ako aj dlžky. Zadné prekrývajú cele koleso, tiež by som si ich vedel predstavit trocha dlhšie.
  24. PACHO

    moja 308 alurka.

    aktuálne foto zasterok. Len neviem či je to ešte aktuálne
  25. PACHO

    cestinu do navigacie 308.

    ahoj presne od ních mam nainštalovnú. Celkom slušne si zapýtali, ale funguje to v pohode. CZ nejde na navigáciia na prístrojovke
×
×
  • Vytvořit...