Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Konečně se to zlomilo :D U nás jen -5,8°C a drobně proletuje sníh. Ale v noci napadalo docela dost. To mě víc štve těch -1,4°C v garáži 😮

Ve čtvrtek jsem najezdil cca 130km po Trutnovsku a tam to mají parádní - suché silnice, minimum sněhu. Teda alespoň Trutnov a okolí, na horách jsem nebyl ;)

Upraveno uživatelem Péťa
Guest Petr 3008
Odesláno

Ráno u nás -10°C, aktuálně -4°C a svítí sluníčko. Silnice jsou suché.

Odesláno

U nás se teda otepluje. -0,1°C venku a -1,5°C v garáži :D Ale předpověď hrozí krutými mrazy 😮 Já vyhrnul co napaalo a ještě pěkně do čista koštětem zametl zámkovku, že vypadá jako v létě ;)

Odesláno
před 4 hodinami, Péťa napsal:

-12,3°C ;) To by šlo. A v garáži dokonce taky pěkných +0,2°C :D

Tady u nás-8,spíše mě překvapuje,jak jsi psal, že jsi dal zateplení na vrata a máš tak málo,mě to zatím neslezlo pod 9

Odesláno

@Milan+ Garáž je jakoby "přilepená" k baráku, čelní strana je celá vlastně tvořená vraty a boční zdi jsou vyzděné z klasických cihel a nezateplené. Největší problém ale je otevírání vrat, to se tam nažene ta zima :) A že bývají otevřené i dlouhou dobu není nic neobvyklého (v pátek např. Martina odjela ve 13:30 hod s dětma do Náchoda a vrata zůstala otevřená až do 15:30, než jsem se vrátil z práce).

Teď v 8:34 hod máme venku -14,9°C a v garáži -1,8°C ;) Minimum za noc teploměr zaznamenal přesných -18°C. Vypadá to na nádherný den.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...