Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Teplota kolem nuly, mlha a celý den mrholí. Potřebuji odjet Pažoutem, tak jdu škrábat. :D

V práci jsem byl Fordem a na parkovišti to bylo jak v králikárně, jak každý škrábal :D Pustil jsem výhřev, mezi tím otála boční okna, trochu jsem jim omohl škrabkou a jel jsem. :D

post-39796-14109634284228_thumb.jpg

Odesláno

HB - 4°C šedivec a docela fouká ledovej vítr. Auta omrzlý, jen to moje v garáži ne :D

Guest servisman
Odesláno

Teplota něco pod nulou ani ne -1 °C drobet sněhu jak na silnicích a autech ,vítr studený , ale jde to .

Odesláno

U nás ráno +2°C, nicméně silnice zledovatělé. Když jsem jel okolo místního sídla silničářů, zdálo se, že se posypáno, ale v zatáčce ledová plotna :bojim ke škarpě bylo naštěstí daleko.

Odesláno

dneska masakr,rosničky to uhodli tenlex,z práce jsem jel skorem třičtvrtě hodiny,bílá tma,na 20 metrů nebylo vidět,vítr dost silnej nárazovej,-3°C a chumelí dost hustě auta jedou krokem,silničáři spěji:(

Odesláno

tady už nechumelí ale pořád fouká nárazový vítr teplota -0,3°C-doufám,že to zítra roztaje a bude klid-dnes jsem byl ještě v myčce(včera jsem jel od bráchy a silnice byla od bláta a následně auto taky)když jsem ho ráno viděl(večer řídila manželka) tak hned muselo do myčky

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...