Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

V bytě máme 26, venku je vedro jako v celý Praze = jsem rád, že bydlíme ve stoletém baráku s tlustými zdmi a vysokými stropy a lituju ty, kteří bydlí v podobné půdní vestavbě, v jaké jsme bydleli my před lety na Rohožníku (dvě místnosti nad sebou s minimální možností větraní (balkon a výklopná okna nad balkonem) = průvan neexistoval).

Odesláno

Taky bych zašel do pivnice na pivko, ale najít takovou s teplotou 17 C-ček neumím. Počkám na večer a zajdu někam na zahrádku - jen abych se někam vešel.

Odesláno
Vonku 37, u mňa v izbe 30 ... beriem spacák, deku a odchádzam do pivnice kde je 17.:D

Ja mám v pivnici 19°C ale mám tam pípu s narazeným pivom. Len potom, keď vyjdem von ...

Odesláno

U nás doma v posledních dnech neklesá teplota ani v noci pod cca 26°C, venku radši ani teplotu nesleduju. Za 3 hodky končím v práci a když sem teď viděl oknem, jak mi praží na auto, tak tam nebude moc pod 60°. Co Západ, už tam u Vás prší? Mi tady na to čekáme jak na smilování:D Jen teda doufám, že nebudou kroupy jak v DE:bojim

Jinak, ze zahraníčí: včera sem byl odvést švagrovou do Vídně, přijeli sme tam v 22 večer a na parkovišti u jejich domu bylo ještě pořád ke 30tce:blicismajlik

[upravil dne 29/7/13 14:21 od odee]

Odesláno

V Praze byla v noci bouřka. Poznal jsem to podle toho, že jsem v noci musel zavřít otevřená okna (vítr s nima trošičku \"práskal\") a v 6 ráno byly vlhké chodníky

Odesláno

bouřka jo?,já taky v noci vylezl z postele abych zavřel okna,foukal vítr jako blázen ale po vodě ani památka:(

jinak aktual 34°C,trochu profukuje větřík:D

Odesláno

tak po dvou hodinkách nám teplota vyšplhala už na krásných 25°C:)

odpoledne jdu chytat sluníčko,to už snad tech 28-29 bude:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...