Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Jsem zvědavej jak mě někdo chce donutit, abych zejtra sundal sníh ze střechy Tranzita - očistím okna jako dycky a skočte mi s novýma nařízeníma kamsi (lézt po štaflích a risovat pád a zlomený cokoli prostě nebudu).

Tak u nás už v zaměstnání vymysleli, že na dvorku jsou štafle a dodávky a autobus se ometají komplet ;) Já pojedu dodávkou až v úterý, tak doufám, že sníh nebude :D

Odesláno

Šak to ještě neplatí ne. Něco povidali že to musí podepsat prezident a potom to teprve uvedou v platnost, tak třeba potom už chumelit nebude, nikdy :D

Ted koukám že snad by to mělo být jen pokud sníh brání ve výhledu, tak tomu nějak nerozumim teda, nebo jestli to maji jen blbě napsaný, je to a vice webech takto formulované. Je někde ten zakon k nahlednutí?

Novelu, která také uloží motoristům povinnost čistit vozidla od ledu a také od sněhu, pokud jim brání ve výhledu, nyní dostane k podpisu prezident.

http://zpravy.aktualne.cz/domaci/senat-schvalil-nova-pravidla-pro-ridice-i-chodce-straznici-b/r~22700ee6b9f011e59c4a002590604f2e/

Odesláno

-13 st. a sněhu přes 30 cm to je prostě paráda! Zima zimovatá, jako z ruskýho žurnálu. Jsem zvědavej, co na to Pažout - spí teď venku, chudák :myslim

Odesláno (upraveno)

U nás svítí hvězdy jen trochu, takže jasno a tma. :D:P

Edit: rozednilo se a teploměr spadl k -18 stále jasno, ale už světlo. :P

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Kam na ty mrazy chodíte?? :o  V Holicích a okolí se to za posledních pár dnů a nocí pod míň jak -9°C nedostalo, naštěstí :roker

Teď máme -5°C a sluníčko, sněhu tolik, že leze tráva, takže vlastně skoro nic.

Odesláno

A tady už sluníčko pere, po obědě to balím a padám do parku  :super  Konečně se asi po 4 letech dá projet přímo v Praze, i když to asi bohužel moc dlouho nevydrží. Odpoledne tam vytáhnu ještě děti, koupil jsem jim na bazoši nějaké staré opráskané lyže na vyzkoušení :)

Odesláno

Tak krásná 3 kolečka bruslařským stylem na Ladronce = 12km. Ideálně uježděné, ideální teplota, sluníčko, docela málo lidí... Škoda, že to příští týden roztaje, mělo by to vydržet aspoň 2 měsíce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...