Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Nepamatuji, takový teplý prosinec. Dneska bylo 10 st. Celsia. A já už mám přezuto na zimní pne :( . Dneska jsem wapkou umyl svoji 406, která byla od bláta. Při té příležitosti se už umyli 106 + 205 a i brácha se přidal se svým vozidlem :) .

Nakonec se dostřihaly stromy na zahradě..

Opravdu paní příroda se ,,zbláznila". :o

Odesláno

Dneska 10 st. Celsia v tento čas :o :o :o !!!!!!! Pokud nebude v zimě sníh, tak se bude na přes rok zdražovat v zemědělství!!! Opravdu se počasí zbláznilo. A já už přezul!!! Snad alespoň v horských oblastech se zimní pneu vyplatí. Na druhou stranu zase silničáři ušetří na posypu + provozu, tak by to mohlo být znát na opravě a kvalitě stavu na našich vozovkách!!

Guest servisman
Odesláno

Příjemné počasíčko +11°C  sluníčko , kdepak máme tu zimu?

Odesláno

Hrůza počasí na toto období. Teplota 10 st. Celsia, silnice mokré, auta špinavé!! Fouká lehce větřík. Už aby bylo jarní a letní období. Ale sníh je potřeba na pole (těžká voda). A taky, aby byla úroda. Za mých dětských let :D :D :D , to bylo jiné. Pamatuji si i ,,Uhelné prázdniny". To dnešní mládež neví, ani co to je. A ty -30 st. mrazy. A sněhu bylo dost. Ale to asi bylo tím, že ještě nebylo JETE :D :D :D :D .  A jak tehdejší auta startovala.

Odesláno

Holice 12°C, už polojasno, ale ráno byly mraky a tma jak v pytli a trochu sprchlo, ještě po 9h. jsem si musela v kuchyni svítit... :roll  A asi taky fučí...ještě jsem nevytáhla paty, tak ani nevím :)

Jojo vánoce budou asi jako obvykle na blátě :myslim

Odesláno

Dle předpovědi, že by dalších 7 dní měly být denní teploty pod nulou, by ten sníh mohl vydržet. 

U nás padal okolo poledne a drží se jen na trávě. Snad vydrží a bude konečně zima. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...