Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Souhlas s ozzy56.Po odříznutí prahů jsem se divil...středový sloupek byl do výšky cca 5 cm totál!!!Vepředu u blatníku o nic lepší...a vzadu jsem se v podběhu \"protukal\" šroubovákem taky dost vysoko. Mezipraží bylo úplně v háji a vnitřky jsem z 70% dělal taky nové... Při této práci mělo auto \"tachometrových\" 325tkm... Takže vlastně v klidu vydrželo cca 0,5 mega?! :D

P.S. u mě to na bílé bylo vidět celkem slušně,proto by se i majitelé \"barev\" měli kouknout zespodu a nenechat se uchlácholit pohledem z ptačí perspektivy...

[upravil dne 28/2/13 14:00 od švícko87]

Odesláno

Dnes jsem navštívil zručného autoklempíře. Resumé je pouze lokální oprava na 3 místech (1 místo cca 20cm na levém prahu a 2 místa na pravém prahu). I s lakem a výfukem to bude prý do 3.000,-- Kč ;) Osobně si myslím, že to výfuk trochu prodraží (podle mě ho podcenil), ale i tak dobrý.

Odesláno
Auto dnes předáno klempíři. Měl by ho udělat do pondělí nebo úterý (včetně nastříkání), tak pak napíšu...

Jako autoklempíř Ti nechci kazit radost, ale za tři litry opravit obě strany, k tomu ještě výfuk či co, včetně laku--buď je to kouzelník, nebo pravděpodobněji to bude ojebaná robota. Nic dobrého od toho nečekej, auto nezvedej za prahy, podle mého je to za ty prachy oprava těsně před prodejem...:myslim

Odesláno

Tak dneska jsem vyzvednul 406 ze servisu já , dělali levej práh. Z díry se nakonec vyklubal celej práh na odpis, nosník byl zdravej jenom pod b sloupkem. Cenovka teda nic moc a to ani nedělali lak. :ticho

Odesláno

ten práh vystříkali, ale i tak 5400,- je dost peněz. Na druhou stranu mám s nimi dobrý zkušenosti a věřím, že to udělali pořádně ;)

Odesláno

Ano, to je adekvátní cena za poctivě odvedenou práci při výměně prahu (jednoho kusu) u auta přes deset let starého, je jasné, že cena nebude u všech karosářů stejná, ale kolem 5000 se to motá...,taky doporučuju se domluvit, že se u klempíře stavíte, až sundá venkovní práh a ukáže vám rozsah prací, které je třeba udělat, je to dobré pro pocit, že vás nechce o.ebat a vy zas víte, co se s autem bude vlastně dít.:)

Odesláno

Aby taková akce jako je výměna prahu měla nějaký smysl je nutné, aby jí prováděl zručný klempíř, který umí pracovat rukama - a taková činnost se dnes holt platí zlatem.

[upravil dne 8/3/2013 21:33 od Medvěd]

Odesláno

Jojo, nejdřív mi tam auto zvedli a vyříkali jsme si co a jak budou dělat, kde budou řezat atd. Sundávat práh nebylo třeba, ta díra byla skoro do půlky, takže vidět bylo všechno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...