MJSytic Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 Zase nějaký výmysly tady. 406 nereznou a hotovo P.S. Taky čekám, kde mi co po zimě upadne Citovat
švícko87 Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 Souhlas s ozzy56.Po odříznutí prahů jsem se divil...středový sloupek byl do výšky cca 5 cm totál!!!Vepředu u blatníku o nic lepší...a vzadu jsem se v podběhu \"protukal\" šroubovákem taky dost vysoko. Mezipraží bylo úplně v háji a vnitřky jsem z 70% dělal taky nové... Při této práci mělo auto \"tachometrových\" 325tkm... Takže vlastně v klidu vydrželo cca 0,5 mega?! P.S. u mě to na bílé bylo vidět celkem slušně,proto by se i majitelé \"barev\" měli kouknout zespodu a nenechat se uchlácholit pohledem z ptačí perspektivy... [upravil dne 28/2/13 14:00 od švícko87] Citovat
Péťa Odesláno 1. březen 2013 Autor Odesláno 1. březen 2013 Dnes jsem navštívil zručného autoklempíře. Resumé je pouze lokální oprava na 3 místech (1 místo cca 20cm na levém prahu a 2 místa na pravém prahu). I s lakem a výfukem to bude prý do 3.000,-- Kč Osobně si myslím, že to výfuk trochu prodraží (podle mě ho podcenil), ale i tak dobrý. Citovat
Péťa Odesláno 1. březen 2013 Autor Odesláno 1. březen 2013 Ještě nedopadlo. Až do auta \"řízne\", uvidíme... Určitě napíšu jak to dopadlo Ale nejdřív za týden. Citovat
Benžík Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 Taky jsem měl vyrezlej práh. A vnitřek prahu taky. Pod zadnima sedackama to taky bývá prorezly. Citovat
Benžík Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 Taky jsem měl vyrezlej práh. A vnitřek prahu taky. Pod zadnima sedackama to taky bývá prorezly. Citovat
Péťa Odesláno 7. březen 2013 Autor Odesláno 7. březen 2013 Auto dnes předáno klempíři. Měl by ho udělat do pondělí nebo úterý (včetně nastříkání), tak pak napíšu... Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 Auto dnes předáno klempíři. Měl by ho udělat do pondělí nebo úterý (včetně nastříkání), tak pak napíšu... Jako autoklempíř Ti nechci kazit radost, ale za tři litry opravit obě strany, k tomu ještě výfuk či co, včetně laku--buď je to kouzelník, nebo pravděpodobněji to bude ojebaná robota. Nic dobrého od toho nečekej, auto nezvedej za prahy, podle mého je to za ty prachy oprava těsně před prodejem... Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 šak to jen přeplátuje plechem ,nejtký a kit se skelným vláknem a foukne to boddy:P:D:D Citovat
Péťa Odesláno 7. březen 2013 Autor Odesláno 7. březen 2013 Už mi dělal Mazdu k mé naprosté spokojenosti. Je velmi dobrý, tak uvidíme. Citovat
h4wk3y Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 jsem hodne zvedav na vysledek a cenovku, pokud se s ni pripadne podelis... ja jsem se jeste do niceho neodhodlal... Citovat
Péťa Odesláno 8. březen 2013 Autor Odesláno 8. březen 2013 Jasně, že to napíšu. První investici mám za sebou - 160,--Kč za myčku Já vím, proč to auto nemyju - ušetřím tak na autoklempíře Citovat
greg Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Tak dneska jsem vyzvednul 406 ze servisu já , dělali levej práh. Z díry se nakonec vyklubal celej práh na odpis, nosník byl zdravej jenom pod b sloupkem. Cenovka teda nic moc a to ani nedělali lak. Citovat
greg Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 ten práh vystříkali, ale i tak 5400,- je dost peněz. Na druhou stranu mám s nimi dobrý zkušenosti a věřím, že to udělali pořádně Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Ano, to je adekvátní cena za poctivě odvedenou práci při výměně prahu (jednoho kusu) u auta přes deset let starého, je jasné, že cena nebude u všech karosářů stejná, ale kolem 5000 se to motá...,taky doporučuju se domluvit, že se u klempíře stavíte, až sundá venkovní práh a ukáže vám rozsah prací, které je třeba udělat, je to dobré pro pocit, že vás nechce o.ebat a vy zas víte, co se s autem bude vlastně dít. Citovat
Medvěd Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Aby taková akce jako je výměna prahu měla nějaký smysl je nutné, aby jí prováděl zručný klempíř, který umí pracovat rukama - a taková činnost se dnes holt platí zlatem. [upravil dne 8/3/2013 21:33 od Medvěd] Citovat
greg Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Jojo, nejdřív mi tam auto zvedli a vyříkali jsme si co a jak budou dělat, kde budou řezat atd. Sundávat práh nebylo třeba, ta díra byla skoro do půlky, takže vidět bylo všechno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.