Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

Petr: ty jsi rekl a tak bylo, nebudu se tam s tebou dohadovat..... no a myslim, ze z vyrazu je patrne, ze ten usmev je lehce umely a hlava dolu..... Nicmene me to prislo vuci sponzorovi normalni, ale je dobre, ze to bylo jen u nas.

Milane: ja ti to nijak nekritizuju, jen mi slo o princip, ktery je na hrane. Jsem rad, ze ten sraz delas, a ty neses kuzi na trh.

a ad ta pripominka k financim, je jen na me, za co je utratim, takze pokud dam 300 za clenstvi, nebo 200-400 navic jako nerad je furt nula od nuly :D. Nicmene o to jde az v posledni rade. Tady slo o to, ze na jednu stranu se pise, ze nam majitele kempu trhaji ruce za pronajem celeho kempu a nabizi lepsi ceny, a na druhou stranu pak nerad plati vic nez je v ceniku :D

Odesláno

Jirko jenže cena za kemp je fixní ať tam přijede 10 nebo 200 lidí.. pokud by byla jistota, že dorazí 100% účast do kempu, tak by pak ceny mohli být uplně jinde a ten rozdíl se tam promítne. Ale musíš bejt optimista a věřit v zaplnění 60-70% (max 80) ;)

Guest Scratch
Odesláno

jako clovek, ktery se snazil poradit Milanovi s orientakem a jeste jednim prekvapenim (takovou statistickou blbinou) si troufam rict, ze treba orientak bude hodne, hodne zajimavy a nabidne hooodne moc. A doporucuju si na nej rezervovat hodne casu. Jeste mozna Milanovi navrhnu drivejsi start, pro ty, co jiz budou mit vsechny akce v jicine za sebou.....A doufam, ze se bude libit celkove lokalita, protoze toto je tak krasna oblast (kde mam teda i chalupu), ze jsem uvazoval i o srazu velkem ja, ale protoze letosni a lonsky rok je z meho pohledu dost narocny psychicky, zdravotne atd., tak jsem to oddaloval :)

Muj osobni typ je 100-110 lidi....

Odesláno

Na srpen se blbě hledá dobrý kemp. Špatný bude mít kdykoli volno a dá úžasné ceny pro hromadné akce. :myslim Navíc nechci za žádných okolností dotovat sraz ze svého, proto dělám podrobnou kalkulaci.

Myšák: na ty \"drobnosti\" jsou právě peníze typu \"organizace\" a podpora klubu. Rozhodně účelem není dotovat kýty ubytováním.

Guest Scratch
Odesláno

Milane, no jasne, ja s tim nemam problem, delas to transparentne a i dobre, ale s vysi se neshodneme, ale to je jedno :)

my s dzanou byli postaveni pred jasnou vec, bud nam pohary udela ofiko a spotrebujem na to 90% podpory od klubu, nebo nam je udela za castku cca 1000, tak jsme s dzanou radsi sli do toho dat 1000 ze sveho a zbytek penez upotrebit na kouzelnika (ktery byl v te dobe jeste levny) atd atd......, treba itinerar nam barevne tisknul Peta, testy a dalsi veci jsem tisknul v praci na naklady obchodniho centra ja :), to jsou vse polozky, ktere jsme zaplat panbuh nemusely resit. Podporu klubu jsme pak dali do halvnich cen, a na dotaci ubytka radu, a na zbytek cen, jsme pak cerpali i hmotnou podporu klubu. Diky tomu jsme pak nedavali polozku na organizaci srazu. Ty toto nemas, takze tuto polozku musis zahrnout.

Guest Scratch
Odesláno

tak vim, co jsem chtel koupit :)

[upravil dne 26/2/2013 08:10 od Scratch]

Odesláno

Poté, co jsem obdržel zprávu, že kouzelník Miloš Malý (znáte ze Sejfů) se na náš sraz nemůže dostavit, jsem byl zklamán. Na jeho doporučení jsem kontaktoval jeho kolegou, profesionálního kouzelníka ŠTĚPÁNA ŠMÍDA. Dnes jsme se dohodli. :)

Na programu bude kouzlení pro děti a poté mikromagie pro dospělé. Doufám, že Vám zamotá hlava podobně jako Miloš Malý BigBadJohnovi :D

Odesláno
... profesionálního kouzelníka ŠTĚPÁNA ŠMÍDA. ...mikromagie pro dospělé. Doufám, že Vám zamotá hlava ...

Viděl jsem právě teď jedno jeho ukázkový video a už se celej nemůžu dočkat, až to uvidím na vlastní veverčí voči :D Milane :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

sem tady pár týdnu v téhle sekci fóra nebyl a docela zvraty... tak spíš teda jen můj postřeh a více méně jen potvrdím co se tu řešilo...

co se týká srazu: mám za sebou organizaci několika (asi 3) srazů, 1 podobný tomuto, ale u VW a pak 2 sraz komunit lidí (vždy se jednalo o cca 30-40lidí) a jak bylo zmíněno co člověk to názor, prostě každej musí udělat menší kompromis. Dělat sraz pro takovou bandu lidí jako budeme my není prdel a tak za mě má Milan velký obdiv a nejen on ale všichni, co se do toho hrnou :super (viz zimní klouzání)

kritika/poklona k Milanovi F1: co se týká Milana, tak to je osoba, která si myslím pro klub a všeobecně lidi tady udělal spoustu. Sice jsem v klubu lehce přes rok, ale díky lokalitě, ve které bydlím, jsem měl možnost být na jeho několik srazech a vždycky to bylo prostě super, takže za mě, když jsem viděl, kdo se stará o organizaci tak sem si řekl \"jj bude to super\" a nerozmýšlel sem se. Jinak akorát mám trošku 2 váhy co se týjká srazu v dubnu. \"Větev\" lidí směr ku Praze apod. znám vcelku dost a tak uvažuji o srazu spíše na jih ale to ještě uvidím. Takže co se týká celkového shrnutí, zde je jen poklona a žádná kritika;)

sraz: a teď to podstatné sraz jako takový. Lidi proberte se (neřádové = když někdo má své důvody chápeme :D) peníze za řádné členství jdou sice z naší kapsy do klubu ale pokud je člověk alespoň trošku aktivní a zúčastňuje se akcí, tak během roku se mu to vrátí zpátky. Já teda nekouřím, takže krabička cigaret u mě je trošku zavádějící ale jak psal ozzy1... i já utrácím peníze za totální blbosti, protože se mi to prostě líbí, tak když mi teďko v únoru končilo řádné členství a chvíli potom i poplatek za komerci, tak se neváhal a peníze okamžitě odeslal, mě ta částka nezabije ale vím že pomůže někomu dalšímu a taky i mě, třeba na srazech ve formě úspory na vstupném apod.;)

a nejsem jediný co tu sdílel tento názor.... kdo prostě chce přijet a potka nový i starý tváře tak prostě přijede i když ví, že ho to bude stát třeba litra... když si vezmu, že bych nejel a o víkendu se flákal doma a místo toho šel třeba někam do města si sednout, nebo někam na diskotéku, tak tam litra člověk stejně nechá, bude se bavit tak 5 hodin, ráno ho bude bolet hlava a to není cajk :blicismajlik... takhle se člověk za stejný peníze bude bavit celý víkend a bude ho bolet maximálně tak bránice. Teď doufám, že zase neukamenujete vy mě :bacha:D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...