Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vím, že tady již bylo pár vláken věnovaných výpadkům fóra, ale v těch sekcích a podsekcích to nemůžu nějak dohledat, tka zakládám nové vlákno. :mad:

Dneska skoro celé dopoledne nefungovalo fórum a ani hl. strana klubu. Předpokládám, že to byla \"plánovaná odstávka\" nebo údržba, o které se vědělo dopředu, ale budu se opakovat již po několikáté - nelze sdělit nám všem, že k výpadku dojde? Např. upozornění do hromadné SZ, která není newsletterem nebo na fóru, ale jinak než jen do nějakého vlákna. Nejlepší by bylo upozornění tam, co se zobrazuje červeným textem upozornění na nadcházející srazy a další významné události (\"Novinky a změny\").

Pokud jsem měl výpadek jen já na PC a mobilu nebo upozornění někde týden viselo, tak se omlouvám, ale v opačném případě bych byl rád, kdyby se přihlásil někdo, kdo by byl ochotný upozornění o výpadku ohlásit předem, pokud ho zamýšlí realizovat. Děkuji. :papa

Odesláno

a na zaklade ceho predpokladas ze se jednalo o planovanou udrzbu ?

Odesláno

Myslim Stiflere ze kdyby slo o planovanou udrzbu dozvime se to. Neboj.

Bohuzel je to tak jak pise ChouLu .... Nekdo se \"nudil\" :grr

Odesláno

Pardon nez nas zas nekdo napadne tak se vam budu snazit poslat vsem sz mejl a newsletter pardon ze jsme takovi trotlove .boze ty to vidis.

Zatim vime jen ze se sem nekdo dostal zkrze fòrum a zacal neco pretahovat datama :(

Vcera taky alè jen chvilicku, zrejme testoval zdali to pujde ci si tohovsimnem cico.

Odesláno

No já byl včera neštastnej, potřeboval jsem pro někoho z PC poslat balík a adresu jsem měl v SZ..... :D Naštěstí se to nahodilo relativně brzo, tak se všecko stihlo, ale už na mne šli mrákoty :D

[upravil dne 20/2/13 11:35 od godzila.01]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...