odee Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Zdavím 406ťáky, chlapi, potřebuju větší auto a jelikož s nám Lvi prostě líbí a 307 se nám zdá poněkud riskantní, padla volba na 406. Moc se mi líbí 2.2Hdi a našel jsem jednu přesně dle mých představ kousek o Kolína. http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/11686817?goFrom=list Je to ale dovoz a poměrně malej bazar, tak sem se chtěl zeptat, jestli tady někdo ten baraz zná (jestli to nejsou nějací vyložení smělaři), případně zda by na ni mohl někdo zajet mrknout, jelikož to mám z Brna dost daleko a nerad bych jel zbytečně takovou štreku. Dobrodince by samozřejmě nějaká ta odměna neminula Předem moc děkuju za ochotu, ale i za jakoukoli radu na co hledět při nákupu. [upravil dne 8/2/13 22:06 od odee] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Maš tam VIN, tak si ho dej do Historie podle VIN prověřit;) [upravil dne 8/2/13 23:12 od Radek Hurvajz] Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Dle mě plná nálož... El. sklopné zrcátka vidímdobře??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 stočeno, za 7let urco nenajel 40tis km, navic prodano v belgii Citovat
Red Devil Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 To neva, ja mám na tacho 150tis km , real 300tis km , šlape jak hodinky. Ťuk, ťuk. Citovat
oddie Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 stočeno, za 7let urco nenajel 40tis km, navic prodano v belgii Překvapivě Citovat
odee Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 Je mi jasný, že to je stáhlý, dneska koupit starší auto bez přetočení je tak na sto let hledání, zvlášť když chceš ne uplně běžnou motorizaci, nebo výbavu. Spíš mi šlo o to, jestli někdo nezná přímo ten bazar, aby to nebyla nějaká úplně šmela... Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 a co 2.2 +LPG ? http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/12113345?goFrom=list ale je to dotah z Holandska s LPG ta může mít taky 400000Km,podle toho kdy se tam LPG dávalo...? Citovat
oddie Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 To bych radši sto let hledal než se nechal takhle natáhnout. Ale každého věc... Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 to by si do tý doby umřel.....vím o jedny 406 se serviskou a poctivejma kilometrama.prodáno nové v čr ,ale je to sedan..... Citovat
oddie Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Můžeš mě chvíli poučovat o tom, jak mám kupovat auta, už dlouho jsem se pořádně nepobavil. Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 se nerozčiluj,myslel jsem to ve smyslu,že teď už pomalu něco nestočenýho sehnat je zázrak za 2-3 roky už nic najít skoro nepůjde,ale co by lidi chtěli od 10let starýho auta..... Citovat
Parc Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 pani ono sa to da aj inak... pridem pozriem majitelovi poviem kolko to ma km a \"slusne\" sa s nim dohodnem na cene,... rozumnejsi povoli a ten kto o tom nechce pocut je vol s ktorym sa neoplati hovorit... tolko moj nazor Citovat
oddie Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Parc: ano. To už ale také prakticky předem znamená vypouštět jakoukoliv inzerci obsahující slovo \"bazar\"... Citovat
ozzy56 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Řešit dnes kilometry u 406ky asi nemá smysl, taky nevím co si slibuješ od toho, že se někdo půjde na ten vůz podívat-- nejvíce vypovídající je asi pocit z jízdy:myslim, ten ti nikdo nezprostředkuje..., takže jestli se ti podle fotek líbí, tak nezbyde, než se tam projet, odhadem to není ani 200 km, tak nevím o jaké štrece píšeš, navíc po dálnici jsi tam hneda, při osobním jednání můžeš srazit cenu...,a když to nevyjde, tak aspoň máš pro příští nákup svoje--zažité informace Ta štreka mě fakt zarazila--víš kolik toho najezdil starej Voda? Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 tak byl jsem pro auto v Čes.Budějovicích a nelituju najeto poctivejch 120000 benzín ,nic nemlátí,akorát jsem vyměnil přední kotouče a čeká mě střední a koncová část výfuku je tam originál a zadní tyčky geo,nechal jsem si vyjet u známýho stavy na STK a z peugeotu....ale to u dovozu nedohledáš stav z STK,jo jsou borci ,který auto přivezou na evidenčce to má 270000km a při prodeji uvádí a na tachu je 170000km.... Citovat
odee Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 To Charlie 1: Tu 2.2 Z Blanska jsem taky našel a dost se mi líbila, benzín je víc sázka na jistotu a rovnou je i v plynu, ale to HDičko má perfektni vybavu a vypadá dobře. Asi se tam zajedu mrknout a uvidim:-) Jak říká Ozzy, osobní zkušenost je osobní zkušenost, spíš než aby to někdo omrkl mi víc šlo o to, jestli někdo tam z okolí nemá zkušenost přímo s tímhle bazarem. Dík moc všem:roker Citovat
ozzy1 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Tak tento prodejce, to jsou po Pečkách druzí největší hajzlové na okrese. Auta od nich byla vždy stočená cca na polovinu. Vím co říkám, auto jsem tam nikdy nekoupil a nekoupím. Původně byl tento bazar v Kolíně ale tam byl moc na ,,očích,,.S majitelem jsem se málem popral, když nechtěl synovi zaplatit za práci. Jsou to hajzlové a za tím si stojím. Jestli chceš problémy, tak to auto kup.Jó pánové Křeček a Spousta vědí jak chytit kavku. Toto vše mám od příbuzného, který všechna auta vidí po přivezení na podvalu u tudíž vidí co je na tacho. Druhý den to již není pravda. Asi tak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.