Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

BV406: \"akorat\" DPH znamena 21% z dolozene ceny postovneho a zbozi... to clo je obvykle nezajimava polozka, protoze je bud nulove, nebo do 5% (pochopitelne zalezi co dovazite, ale u beznych nakupu z ebay a ciny to tak je).

Odesláno

Plus výpalné poště, které i v případě zadržení zásilky pod limitem činí 96Kč, a v případě zásilky nad limitem cca dvě stovky. Takže zásilka za 25 EUR může vyjít na litr, jen to fikne...

Odesláno

Zdravím. Já nakupuju na CzechEbay. Pošleš peníze na český účet a oni všechno vyřídí za tebe. Chtějí za to jen směšnou částku. Naprostá spokojenost. P.

Odesláno

Já o podobných společnostech vím své.. a nebudu to radši ani komentovat ;) Nejlepší je objednávat sám nebo přes někoho například tady na foru ;)

Odesláno

Nevím, mne nikdy nic podobného nepotkalo. Vždy sem vše koupil co sem chtěl a i když sem aukci nevyhrál tak mi byly peníze ihned zaslány zpět. Opravdu sem nikdy neměl žádný problémy.

Odesláno
BV406: \"akorat\" DPH znamena 21% z dolozene ceny postovneho a zbozi... to clo je obvykle nezajimava polozka, protoze je bud nulove, nebo do 5% (pochopitelne zalezi co dovazite, ale u beznych nakupu z ebay a ciny to tak je).

tak snad kazdy pochopi, ze kdyz tam maji uvedeno 20%, tak uz to je ve skutecnosti 21% ... ;)

Odesláno

oddie nerozporuje nějakých 20%. Upozorňuje na to, že věta:

pokud hodnota zasilky zbozi pro osobni spotrebu ze zemi mimo EU je 22-150EUR domeruje se akorat DPH, nad tuto hodnotu pak i clo

Ve skutečnosti znamená: Pokud je hodnota zásilky 22-150 EUR, zaplatíš navíc 21% a poplatek poště, pokud je nad 150EUR, pak zaplatíš navíc cca 25-30% a poplatek poště. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...