Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak pise gronholmm - na OPV *NENI* treba dalnicni znamka, celou dobu budete na silnicich sedme kvalitativni kategorie :D:papa

Guest Scratch
Odesláno

jo, to neni spatna cesta, ale ne v takovem pocasi. No kluci, asi jste dobrodruzi :D. Jestli se pocasi neumoudri, tak bych jel jen dalnici....

Odesláno

radim: Já často jezdím právě od 17 km na Prahu :D Zas tak hrozné mi to nepřijde a v sobotu ráno pojedu určitě po D11. Před Počernice mi to přijde moc zdlouhavý, ač pro mě určitě kratší varianta.

Guest Scratch
Odesláno

pokud D1 tak pres okruh, pokud D11 tak pres centrum smer na letiste :)

Guest Scratch
Odesláno

kolik lidi teda vlastne bude? Slysim jen same omluvy :(

nam to vyjde a prijedem v sobotu do knajpy, a asi s sebou budem mit Punkace a Dzanu.

A privezu s sebou samolepky z lonskeho zimniho srazu ze Sejfu, nasel jsem je doma, tak kdo bude chtit, muze si vzit do zasoby, kdyby se mu sloupla, a nebo jen tak, aby si vylepsil srazovou image :D

tak uz asi jen punkace :D

[upravil dne 13/2/2013 16:54 od Scratch]

Odesláno

Milane, mě to právě prijde hrozně uskákaný od 17km :D Dá se tam jet buď 80 nebo 130, aby jsi lízal jen vršky panelů, směr na Hradec je o mnoho lepší.

Jendo, já budu do 14hodin v práci a nejpozději v 15:30 chci vyrážet, beru sebou rodinu k příbuzným, kde i spím a potom přijedu z pražských Řep na Džbán se ukázat. V Hradci budu za 45 minut až hodinu, záleží na provozu.

Odesláno

Tak my dorazíme v sobotu ráno a počítám, že domů se pojede pozdě v noci, resp. v neděli brzo ráno :aut

Jakožto neorganizátor si to hodlám pořádně užít :D

Odesláno

Scratch: Džáňovice to odpískala? V kolik mam být v Praze? Vyzvedl bys mě na nádru? Nebo tam jede krtek či električka?

Odesláno

My s Kubíkem vyrážíme z Rýmařova kolem 14hod.,v Šumperku přiberem Janu a pojedeme přes Mohelnici,V.Mýto,Chrudim,Čáslav a Kolín a podle toho jak se nám pojede,tak se rozhodnem,jestli přijedem na Džbán,nebo pojedeme rovnou k tetě do Čakovic a na Džbán bychom dorazili v sobotu ráno.

Dle navigace to máme na Džbán 290 km :papa

[upravil dne 13/2/13 19:33 od Pepito]

Odesláno

no já nevim, jelikož mám páteční večer volnej tak si zajistim půlnoční \"odtah\" domů a v sobotu dorazim i s autem:D

teda pokud tam v pátek někdo bude abych tam neseděl sám:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...