Medvěd Odesláno 19. leden 2013 Autor Odesláno 19. leden 2013 Souhlas s Vvittym - když jsem si loni půjčoval auto, tak mi ho přivezli s plnou a já s plnou vracel (samo přejezd 10 km od pumpy do cíle nebo kde natankoval když auto vezl ke mně je detail, který nikdo neřešil). Citovat
Rejty Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 za tohle je max 15 hrubého a budeěš dělat uplně všecko v té firmě!!!! Dneska už si nedělám iluze ani o platech v Praze:( Citovat
P607Olda Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 e) občas dohadování se zákazníkem o poškození nebo znečištění... Já měl párkrát auto z půjčovny a to i dlouhodobě firemní. Zažil jsem perfektní přístup, auto v dobrém stavu. O jiné půjčovně (majitelem žena, tzv. \"podnikatelka\" s horší pověstí) jsem slyšel, že auta nejsou v pořádku. Taky když jsem jí řekl do tel., že auto pojede do zahraničí, tak se lekla... Takže koukni na to, jestli je půjčovna dostatečně \"akurátní, pedantní\", aby ses pak nemusel dohadovat kvůli skutečně špatnému stavu auta. Jinak - pěkná práce. Citovat
Holland Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Technik by měl mít také vhodný oblečení:Paby budil důvěru u zákazníků;)tj. monterky od oleje atd ,musí být vidět ,že se holt snaží Citovat
Medvěd Odesláno 26. leden 2013 Autor Odesláno 26. leden 2013 Neuspěl - pán půjčovnu prodává. O co vlastně šlo. Loni jsem si na cestu do Rumunska půjčoval mikrobus. Na mou poptávku (e-poptávka.cz) se mi ozval p. xxx a nabídl mi auto za nějakou (velice slušnou) cenu. Při dalším jednání jsem se dozvěděl, že on není majitelem půjčovny, majitel že má ještě jiný byznys a celá starost o auta že je právě na tomhle člověku. Majitel že má několik dodávek a 2 mikrobusy, všechno auta do max. 3 let stáří. No a v půlce ledna mi přišel mail od majitele půjčovny (hromadný posílaný zřejmě všem klientům), v kterém upozorňuje na fakt, že p. xx v lednu skončil a vše že tedy bude vyřizovat on. Kontaktoval jsem ho s dottazem, zda bude místo p. xx někoho hledat a návrhem osobní schůzky. Schůzka ve čtvrtek proběhla a tam jsem se dozvěděl, že půjčovna majitele neživí (má nějaký jiný byznys) a momentálně jedná o prodeji celé divize - kupec se rýsuje. Pokud by se nedohodli, tak minimálně do dubna - května si bude auta pronajímat sám a pak by MOŽNÁ i někoho hledal, tak dlouho a s takovou nejistotou já čekat nemůžu (byť by ta práce byla určitě zajímavá). Citovat
oddie Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Ono ho to pronajímat sám velice brzy přejde. Pokud to neprodá, déle jak měsíc to nevydrží. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Tak od něj celou divizi kup a máš po starostech Teda neměl bys, to bys pak zase hledal toho technika Ty jako bývalý předseda máš přeci rentu, ne jen Ti moderátoři jak píšeš v jiném vlákně Citovat
Kurt Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Jak si každej pan majitel myslí, že by to zvládl bez zaměstnanců líp, než s nima a má je jen proto, aby mu všechny prachy neutratila stará, co? Citovat
Medvěd Odesláno 26. leden 2013 Autor Odesláno 26. leden 2013 Ono ho to pronajímat sám velice brzy přejde. Pokud to neprodá, déle jak měsíc to nevydrží. Problém je, že majitel je z nějaký vísky u Kolína a půjčovna, aby měla smysl, musí být v Praze. Na to, že ho nemůže bavit lítat furt do Prahy, jsem právě dost sázel. Nicméně varianta prodeje mi nepřišla moc reálná (byť jí v mailu i zmiňoval), ale ve čtvrtek už to vyznělo skoro tak, jako že kupec je a laděj´se podmínky Kdybych měl pod polštářem volný nějaký 3 - 4 mičudy možná bych to od něj i s databází zákazníků vzal si, že pronájem velkých aut nemusí bejt špatnej byznys. [upravil dne 26/1/2013 22:25 od Medvěd] Citovat
oddie Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 To, jak jsi to popisoval, mi to přijde jako nesmysl. 4 \"mičudy\" se dají zhodnocovat podstatně zajímavějším způsobem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.