Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Souhlas s Vvittym - když jsem si loni půjčoval auto, tak mi ho přivezli s plnou a já s plnou vracel (samo přejezd 10 km od pumpy do cíle nebo kde natankoval když auto vezl ke mně je detail, který nikdo neřešil).

Odesláno

za tohle je max 15 hrubého a budeěš dělat uplně všecko v té firmě!!!! Dneska už si nedělám iluze ani o platech v Praze:(

Odesláno

e) občas dohadování se zákazníkem o poškození nebo znečištění...

Já měl párkrát auto z půjčovny a to i dlouhodobě firemní. Zažil jsem perfektní přístup, auto v dobrém stavu.

O jiné půjčovně (majitelem žena, tzv. \"podnikatelka\" s horší pověstí) jsem slyšel, že auta nejsou v pořádku. Taky když jsem jí řekl do tel., že auto pojede do zahraničí, tak se lekla...

Takže koukni na to, jestli je půjčovna dostatečně \"akurátní, pedantní\", aby ses pak nemusel dohadovat kvůli skutečně špatnému stavu auta.

Jinak - pěkná práce.

Odesláno

Neuspěl - pán půjčovnu prodává.

O co vlastně šlo. Loni jsem si na cestu do Rumunska půjčoval mikrobus. Na mou poptávku (e-poptávka.cz) se mi ozval p. xxx a nabídl mi auto za nějakou (velice slušnou) cenu. Při dalším jednání jsem se dozvěděl, že on není majitelem půjčovny, majitel že má ještě jiný byznys a celá starost o auta že je právě na tomhle člověku. Majitel že má několik dodávek a 2 mikrobusy, všechno auta do max. 3 let stáří. No a v půlce ledna mi přišel mail od majitele půjčovny (hromadný posílaný zřejmě všem klientům), v kterém upozorňuje na fakt, že p. xx v lednu skončil a vše že tedy bude vyřizovat on. Kontaktoval jsem ho s dottazem, zda bude místo p. xx někoho hledat a návrhem osobní schůzky. Schůzka ve čtvrtek proběhla a tam jsem se dozvěděl, že půjčovna majitele neživí (má nějaký jiný byznys) a momentálně jedná o prodeji celé divize - kupec se rýsuje. Pokud by se nedohodli, tak minimálně do dubna - května si bude auta pronajímat sám a pak by MOŽNÁ i někoho hledal, tak dlouho a s takovou nejistotou já čekat nemůžu (byť by ta práce byla určitě zajímavá).

Odesláno

Tak od něj celou divizi kup a máš po starostech :D

Teda neměl bys, to bys pak zase hledal toho technika :myslim

Ty jako bývalý předseda máš přeci rentu, ne jen Ti moderátoři jak píšeš v jiném vlákně :P

Odesláno

Jak si každej pan majitel myslí, že by to zvládl bez zaměstnanců líp, než s nima a má je jen proto, aby mu všechny prachy neutratila stará, co? :)

Odesláno
Ono ho to pronajímat sám velice brzy přejde. Pokud to neprodá, déle jak měsíc to nevydrží.

Problém je, že majitel je z nějaký vísky u Kolína a půjčovna, aby měla smysl, musí být v Praze. Na to, že ho nemůže bavit lítat furt do Prahy, jsem právě dost sázel. Nicméně varianta prodeje mi nepřišla moc reálná (byť jí v mailu i zmiňoval), ale ve čtvrtek už to vyznělo skoro tak, jako že kupec je a laděj´se podmínky

Kdybych měl pod polštářem volný nějaký 3 - 4 mičudy možná bych to od něj i s databází zákazníků vzal :myslim si, že pronájem velkých aut nemusí bejt špatnej byznys.

[upravil dne 26/1/2013 22:25 od Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...