Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jakou mate rezervu pro pripad ztraty prijmu?  

1. 1. Jakou mate rezervu pro pripad ztraty prijmu?

• jiz nemam na vydaje (zacina exekuce]
      1
    • 0 mesicu rezerva
      26
    • 1-3 mesice rezerva
      22
    • 4-6 mesicu rezerva
      10
    • 6-12 mesicu rezerva
      7
    • Rok a vice
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Scratch : Mno jo, to je tak, kdyz beres oficialne 13K a zbytek pokoutne stranou na ruku ..... :)

Odesláno

Kurt: mno jo, to je ale osklivy urok :( A jak dlouho jsi schopen platit uver a krmit deti?

To je složitý. Jde o situaci, kterou musíš řešit. Ztráta práce je ještě celkem sranda, ztráta zdraví je o kus horší, potom třeba ztráta svobody (Medvěde, klid) se taky řeší jinak. Obecně: 3 měsíce bez problémů, pak bych prodal kvéry (ne všechny, nejsem blbej), čili do půl roku v pohodě, pak teda vybrat nějakou tu pojistku, možná prodat auto....rok by se s postupným zbavováním se majetku dal.

Odesláno

co je to urok nebo uvěr ..ono to nejde jen tak jednoduše říct...za tých 10 let jsme přeplatili asi ted se podržte --- 2,21 mil...... je to hodně nebo málo....pro mě tak akorát..a kecy že je to mooc nebo naopak kdes to sehnal tak levný....Levný to není..jen...mám právo si myslím poradit --- Neberte to...10 let života je děsně moc.......

Odesláno
Ježíš marja....:D:D:D no dobře, tak máš asi fakt pravdu...se ti omluvam....

neberme vše tak vážně..

bojim ale přesto to napíšu...slováku blbej..to sem k vám chtěl ja jaře jet......ještě že nevíš kdy tu máme jaro :D:D:D:D

platí pro doda:roker:roker:roker

[upravil dne 16.1.2013 14:34 od rgot]

Mohl by jsi se prosim mirnit ve vyrazech. Děkuji
Odesláno

můžeš mi napsat v čem se mám mírnit.....a chci to vysvětlit tvz..po lopatě...moje skoro manželka je ze slovenska, taktéž mamka...čekám...pak ti k tomu něco napíšu i já....

Odesláno

Kurte..můžeš mi prosím napsat koho jsem urazil...ve svým věku se mu rád omluvím....

Odesláno

Tak si to po sobě přečti, tohle ti prostě musí dojít. Jestli ne, přestaň buď chlastat, nebo diskutovat.

Odesláno

tak maximálně jsem urazil Doda...a tomu jsem se i omluvil....nebo co či koho mysláš..jen tu větu rozvěd...je mě 42 a omluvím se jen tomu komu sám uznám...a když dojde na věc tak se omluvím slovákům čehunům ne...

Odesláno

My už finanční rezervu nemáme, vše padlo když byla světová krize, rok 2009, ale nějakej majetek máme,tak když bude nejhůř je co prodat, ale zatím to nějak zvládáme. Tak za dva roky začneme znovu šetřit do zásoby.

Odesláno
Kluci neříkejte, že práce není, jen člověk musí snížit své nároky na ní. Medvěd by chtěl brát průměrnou mzdu jako řidič (bylo tu na to jeho téma). Když to nikdo nenabídne, musí slevit a jít dělat něco jiného i za míň peněz, každá kačka se přeci hodí. Ze začátku jsem měl u nás u řezacích strojů samý mladý kluky, dneska řežou i 55 letí fořti. Mzda cca 12500 hrubýho plus nějaká ta prémie a stravenky. A nestěžujou si

no za podobnou mzdu jsem praci nasel, kazdej den me vedouci nadal za blbosti! v praci jsem byl 10 hodin denne + 3 soboty v mesici. Po mesici kdyz na me prisel testovaci zakaznik tak me rek ze na to ze jsem tam mesic tak jsem lepsi nez republikovej prumer - o hodinu pozdeji jsem mel prednasku jakej jsem debil ze nemam plnej pocet bodu. Zodpovednost jako prase! Po dvou mesicich jsem to vzdal. za posledni 3 mesice jsem byl jen na jednom pohovoru a tam me rekli ze bohuzel potrebujou nekoho kdo nebude premyslet. Nemam problem jit ani do obchodaku za 10 na ruku i kdyz to neni v Brne ani na bydleni. Aktualne na prace.cz mam 105 odeslanejch odpovedi, ty dalsi osobne donesene a poslane pres mail nepocitam. Je me 26 odmaturoval jsem ze samejma dvojkama mam 6 let docela slusne praxe. Tak jsem bud uplnej kkt nebo nevim.

Guest Scratch
Odesláno

no, veta: ze samejma dvojkama by me v CV uplne neuchvatila, jsem na tom podobne, ale me nechtej, protoze mam velkou praxi jsem drahej, a nebo nemam plynulou ANJ. Uz me to sere, fakt

Guest Scratch
Odesláno
Scratch : Mno jo, to je tak, kdyz beres oficialne 13K a zbytek pokoutne stranou na ruku ..... :)

mel jsem na vyber, bud toto, nebo 22 hrubeho, nebo rozvazani ico smlouvy....

[upravil dne 16/1/2013 16:55 od Scratch]

Odesláno
no, veta: ze samejma dvojkama by me v CV uplne neuchvatila, jsem na tom podobne, ale me nechtej, protoze mam velkou praxi jsem drahej, a nebo nemam plynulou ANJ. Uz me to sere, fakt

clovek pise trosku jinak v CV a jinak na foru ze? asi stejne tak jako kdyz se bavim s kamaradem a nebo jsem na pohovoru. a ANJ mam taky problem

[upravil dne 16/1/13 17:02 od Vítek1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...