Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty dokážeš poškádlit. Je to krasavec, ale bohužel ne pro mně (v současné situaci). Ale potvrzuje se, že už i tyhle auta jdou sehnat za \"rozumno\", Tak až bude líp .....

[upravil dne 15/1/2013 18:39 od Medvěd]

Odesláno

Nadhoď to doma, třeba se zalíbí ;) Za prodejce dám ruku do ohně, už jsme od něj pár aut brali, jen pro mě osobně bohužel nikdy nic neměl...

Odesláno

Volvo .. ty auta se mi vždycky líbily... ale ta cena :( (myslím nového) A startovací tlačítko mají, ostatně jako všechna normální auta, napravo :D

Odesláno

pozor u volva na automaty docela padaj :roll jeste dodam moc pekny vozitko a urcite bezpecny a v manualu nezbyva nez valit bulvy :mrk

[upravil dne 15/1/13 19:20 od dyno]

Odesláno
Volvo .. ty auta se mi vždycky líbily... ale ta cena :( (myslím nového) A startovací tlačítko mají, ostatně jako všechna normální auta, napravo :D

To měly i Škodivky v roce 1960 :)

Odesláno

. . . on si to zabydlí :D

Podle odpovědí ve vláknu to vypadá, že to tady do budoucna bude Peugeot - Volvo klub :) :) Mě se také líbí . . . ale ty děti a jejich upatlané ručičky a botičky . . . chrocht.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...