Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové vedení klubu - koho byste rádi viděli?

Nové vedení klubu - koho byste rádi viděli?  

1. 1. Nové vedení klubu - koho byste rádi viděli?

• Bigbadjohn
      3
    • davidekcz
      4
    • elton
      1
    • Ferry
      5
    • gronholmm
      1
    • Charlie 1
      1
    • ChouLu
      2
    • Koblih69
      1
    • Kurt
      2
    • Luciferka
      0
    • Medvěd
      3
    • MilanF1
      3
    • Milan+
      0
    • MJSytič
      0
    • negrbob
      2
    • Neon
      0
    • OK406
      0
    • ozzy1
      1
    • ozzy 56
      2
    • Peta
      1
    • Pe.Tr
      42
    • Přema
      2
    • punkac
      2
    • Radek Hurvajz
      4
    • Scratch
      7
    • Schreek
      0
    • skuci
      0
    • StibTo
      0
    • Stifler
      0
    • Šalda
      1
    • švejk
      1
    • Ta jak bydlí s Pe.Trem
      2
    • Veverka
      0

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Buď rád, že se o tobě mluví :D:D:D až se o tobě mluvit nebude, bude to špatný :D:D:D

Kdepak, všichni opravdu významní (dobrá, až na výjimky potvrzující pravidlo) se stali známými až post mortem. A já chci, aby mi to tak ještě nějakou dobu vydželo :D

Odesláno

Můžeš ta jména vypsat do diskuse, pokud se nebojíš zveřejnit svůj názor.

Nicméně jak koukám, podporu členů máš, \"svítí\" u tebe 4 hlasy ;)

Odesláno

Co chceš aby bylo \"vypovídající\"?

Anketa podle mně měla pouze naznačit případným váhajícím členům uvažujícím o kandidátce, že by možná mohli mít i nějakou podporu (a možná vůbec žádnou). Protože ale moc dobře vím, jak to tu před volbami několikrát vypadalo, mám vyloženě obavu z toho, že se bude opět lanařit a ukecávat a dobrovolně se do vedení nikdo hlásit nebude (byť by měl třeba 10 hlasů v anketě). Taky je třeba si uvědomit, že v anketě mohou hlasovat i neřádi, takže výsledky opravdu nelze brát za bernou minci.

Odesláno

anketa, neanketa, je tu právě diskuse a můžeš se vyjádřit, navíc jsi řád, tvůj názor bude mít větší váhu než neřáda.

Souhlasím s Medvědem, že to má podnítit ty, kteří váhají a nejsou si jisti, nebo dokonce vyburcovat někoho, koho kandidatura nenapadla. Podle mého názoru se má sejít co nejvíce kandidátek, aby se vybrali ti nejlepší. :myslim

Odesláno

Proč mám dojem, že je vše napsané v prvním příspěvku? :D

Třeba podpora členské základny vyburcuje někoho, aby si kandidátku podal, i když to původně neměl v úmyslu.

Odesláno

Se ani nedivím, že po některejch těch posledních vláknech tady okolo se do vedení nikdo moc nežene...

Si ale říkám, proč vynalejzat kolo, když to stávající dobře jede (tedy podle mého názoru - neřeším jednotlivosti, nepřepínám, každej jsme jenom člověk a ne všechno se vždycky podaří, ostatně trefit se 100% lidem do vkusu taky nejde).

Jenže taky docela chápu, že když \"nevděk světem vládne\", že si jeden nebo druhej rozmyslí, zda mu to za to stojí, se za ostatní nasazovat a věnovat se tomu, když podle tradice \"každej dobrej skutek musí být po zásluze potrestán\".

Doufám, že neskončíme bez vedení. Takže lidi, máte můj obdiv, kdo do toho půjdete. :papa

P.S. Tohle není kandidátský proslov, spíš jen takový postesk :blablabla

Odesláno

Veverko - bohužel se do vedení nežene NIKDO a NIKDY (kór do OS, kde je taková činnost honorována pouze dobrým pocitem a možností, že si na mně může kdykoli kdokoli otevřít hubu). Chápu, že dění na fóru v posledním měsíci tomu 2x nepřidalo, ale věř, že sehnat dostatek kandidátů byl pro vedení před volbami vždycky poměrně složitý úkol. Proto jsem svým způsobem rád i za tuto anketu a vlastně jakoukoli aktivitu, která by pomohla přesvědčit byť jediného člena, že kandidovat do vedení a posunout klub zase o kus dál má smysl.

Odesláno

hlavně pozor na duležitou věc a to že kandidatkou to nekončí , bohužel jsem se setkal s tím že většina před volbami hrzně aktivní , hezka kandidatka je dostala do vedeni a pak onich nebylo slechu vidu. A to Neonove heslo kdo nic nedela nic nezkazí , fakt klub nikam neposune, leda do zahuby...

Odesláno
hlavně pozor na duležitou věc a to že kandidatkou to nekončí , bohužel jsem se setkal s tím že většina před volbami hrzně aktivní , hezka kandidatka je dostala do vedeni a pak onich nebylo slechu vidu. A to Neonove heslo kdo nic nedela nic nezkazí , fakt klub nikam neposune, leda do zahuby...

Pokud je tato výtka určena i mě, tak já jsem raději v momentu, kdy se věci začaly dík jinak než jsem plánoval (zejména kolem rekonstrukce medvědí nory), z vedení odstoupil. Než být neaktivním členem, přišlo mi férovější ve vedení nebýt vůbec.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...