Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Který model pežotu pokládáte za nejlepší?

Recommended Posts

Odesláno

405 kombi v naftě.

Opravdu krásné kombi 90. let. Navíc jsou 405 velmi spolehlivé, jednoduché, mají dobrou ochranu proti korozi, obratné, komfortní,....

Odesláno
To je vždycky otázka dané doby. Svého času jsem byl spokojený s 205, dalšího času s 309, potom s 405, pak s 406...

No a teď? :D

Odesláno

chlapyy:), myslím jen jednoho z pežotů, které jste měli, jinak můj první pežot 205 1.8 D je nezapomenutelné auto, :super, prostě nic jednoduššího, spolehlivějšího si už asi nikdy nekoupím, protože se nic takového nevyrábí :(

Odesláno
To je vždycky otázka dané doby. Svého času jsem byl spokojený s 205, dalšího času s 309, potom s 405, pak s 406...

No a teď? :D

Kdo je zvědavej, bude brzy starej :P

Odesláno

KDyž to vezmu popořadě měl sem dvě 306ky, pro jednoho ideal, a i 4 lidi se v tom vezou docela pohodlně, sice jako ja vysokej sem měl sedačku uplně vzadu a tudíž zamnou musel bejt někdo menšího vzrůstu, ale spokojenost. Máme doma 206 ku, jak bych řekl na to že je to jen 1.4 tak je to docela obratná mrcha, ale je to ideální pro ženskou jako nákupní taška ale nemůžu říct sšpatného slova, teď mám 406 a oproti předchozím dvoum je to úplně jiná liga, je to komfortnější a pohodlnější. Jinak za mě můžu říct že od peugeota je pro mě nej celá XX6 řada :)

Odesláno

Nechápu, že se všichni neshodneme na 607! :) (a že ji dokonce ještě ani nikdo nezmínil :) ). Nejlepší u mě znamená pohodlný, vybavený a ideálně i svižný. Čili 607.

A taky mi přijde fajn RCZ s nějakým použitelným motorem nebo 308CC, i když jsem v nich nikdy nejel :)

Odesláno

Měl jsem, nebo mám 1007, 205, 206, 306, 405, 406, 605, 607, 5008, ve firmě Partner a Boxer.

1007 vždy vzbudí pozornost

405 výborná spolehlivost, jednoduchá hezká

406 hezká i velká, ale žádné nej.

605 nejlepší jízdní vlastnosti

5008 nejlepší prostor (vnější rozměry zdaleka nejsou největší z uvedených)

[upravil dne 8.1.2013 19:01 od P607Olda]

Odesláno

já kdysi dávno (1990) dělal melouchem spojku na 205 ještě monoblok,po opravě jsem ji šel projet a jak se říká jsem se do toho auta udělal, přivezl jsem si 205 z SRN nejdřív benzin a pak naftu 1.9D. Spolehlivější auto jsem do tý doby neměl, lila se do něj jen nafta a s autem se najelo 150tis km bez větších investic. Moc rád na něj vzpomínám. Od té doby jsem věrný značce a naftě

Odesláno

Já nemám moc co porovnat, jenom 2x205 D, 309 D, 306 HDi, Partner HDi

U mě vítězí 309tka, lehká, jednoduché komunikativní řízení, jezdila za málo; rád na ni vzpomínám, škoda že zrezla, taky reálně měla více než půl milionu. Rád bych si někdy koupil zachovalou naftovou 309tku, z nostalgie :aut

205tka taky fajn, ale to malé prdítko mi tolik nesedlo jako 309 ...

306tka komfortnější, lepší jízdní vlastnosti než 205/309, ale už mi chybí těsná vazba řidič-auto. :(

Partner/Berlingo new model, tam mi přijde ta komunikace ještě horší než u 306tky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...