Flying_dragon Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Zdravím lidi, mám dotaz a to ten, zda toto jde namontovat na 407 http://stualarm.cz/produkt/lo-peugeot-led-logo-projektor-peugeot/ jsem na týden mimo auto a zajímalo by mne, zda je na to z druhé strany tapecu místo. Díky Citovat
janik6163 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Úrčite dá.ja to mám miesto osvetlenia.No miesto tam treba spraviť,neni to problém len vyrezať polystyren. Citovat
Flying_dragon Odesláno 4. leden 2013 Autor Odesláno 4. leden 2013 Nóóó ,každý nejaké A ty to logo máš na autě namontované? Kolik jsi za to dával? Citovat
janik6163 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Nóóó ,každý nejaké A ty to logo máš na autě namontované? Kolik jsi za to dával? Jasne.Je to suprové.Cena bola myslím 58e. [upravil dne 4/1/13 21:23 od janik6163] Citovat
Pepito Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 To se mi líbí A to se vrtá ze spodu do dveří? Nebude ten plech dveří reznout? Citovat
MJSytic Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Jo prej 1200,- jo? http://www.ebay.com/itm/Auto-LED-Door-Welcome-Light-Laser-Projector-Lamp-Ghost-Shadow-Logo-For-PEUGEOT-/281038380576 Citovat
Judes Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 A u 407-my to je tak isto v tom tapacíry. Citovat
Flying_dragon Odesláno 4. leden 2013 Autor Odesláno 4. leden 2013 Já to právě vydražil za 20 dolarů včetně dopravy, takže pohoda. Měsíc po dodání mu zašlu tomu z Honkongu, že to nefunguje a on mi pošle nový, takže budu mít na celý auto za cenu jedné objednávky 400Kč za tu srandu klidně dám Citovat
Péťa Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Já to právě vydražil za 20 dolarů včetně dopravy, takže pohoda. Měsíc po dodání mu zašlu tomu z Honkongu, že to nefunguje a on mi pošle nový, takže budu mít na celý auto za cenu jedné objednávky 400Kč za tu srandu klidně dám Flying: Ty seš ale \"píp\" !!! To nemyslíš vážně, že klidně napíšeš, že zboží nefunguje, když to není pravda. Kolik takových, jako jsi ty na ebay asi je? To by to zachvíli vypadalo, jako Aukro. Opravdu mám chuť poslat sken Tvé zprávy na ebay. Nesnáším podvodníky !!! Vložena citace, kdyby ji ten vykuk smazal. Mod. [upravil dne 5/1/13 12:39 od Radek Hurvajz] Citovat
Pavelbbk Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Flying : Klasická čecháčkovská vychcanost že se nestydíš Citovat
MilanF1 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Vyrejžovat dvoje jenom kvůli tomu, že je to z tramtárie? To snad ne Já tohle chtěl kupovat, ale při ceně 1200 Kč mě to přešlo, dal jsem jenom LED pásky zespod dveří /plech/, jinak tohle bych dával do tapecu, tam se to musí vejít. Do dveří by to podle mě nešlo kvůli oknu Citovat
Lihous Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 \"Já to právě vydražil za 20 dolarů včetně dopravy, takže pohoda. Měsíc po dodání mu zašlu tomu z Honkongu, že to nefunguje a on mi pošle nový, takže budu mít na celý auto za cenu jedné objednávky \" Mno je to vec kazdeho z Vas ale ja se pak osobne STYDIM kdyz me prijde odpoved Ze do CECH neposila a nebo JO ale jen pojistene proti podpisu coz se docela hodne prodrazuje Tyto zkusenosti mam predevsim u sousedu v Nemecku. Je smutne kdyz to sezenu za cca 1/3 ceny u nas a jeste budu PIIIIP abych to mel JESTE levnejsi. Stydim se !!! Za podobne chovani kohokoliv - a jak zaznelo viz AUKRO.CZ tam uz jedine pri osobnim predani a odzkouseni jenak to smysl proste NEMA. Citovat
MilanF1 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Buďte konkrétní u aukra, já tam nakupuji často a různé věci a zatím jsem neměl problém. Na jaký typ zboží je třeba si dát pozor a raději jen osobní převzetí? Platí to tedy i pro toto podsvícení za nějakých 1200 Kč? Citovat
ChouLu Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Já k tomu nemám slov... na ebay nakupuji roky, ale to co si dovolíš ty, bych si nikdy nedovolil... pár reklamací jsem řešil, ale skutečných a né, že jsem si to vycucal z prstu... stydím se za čechy a vůbec se nedivím, že aukcí, které lze k nám zaslat meziročně ubejvá v ohromném počtu! TFUJ! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.