Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Nóóó ,každý nejaké:D

A ty to logo máš na autě namontované? Kolik jsi za to dával?

Jasne.Je to suprové.Cena bola myslím 58e.

[upravil dne 4/1/13 21:23 od janik6163]

Odesláno

Já to právě vydražil za 20 dolarů včetně dopravy, takže pohoda. Měsíc po dodání mu zašlu tomu z Honkongu, že to nefunguje a on mi pošle nový, takže budu mít na celý auto za cenu jedné objednávky :aut:roker

400Kč za tu srandu klidně dám :mrk

Odesláno
Já to právě vydražil za 20 dolarů včetně dopravy, takže pohoda. Měsíc po dodání mu zašlu tomu z Honkongu, že to nefunguje a on mi pošle nový, takže budu mít na celý auto za cenu jedné objednávky :aut:roker

400Kč za tu srandu klidně dám :mrk

Flying: Ty seš ale \"píp\" !!! To nemyslíš vážně, že klidně napíšeš, že zboží nefunguje, když to není pravda. Kolik takových, jako jsi ty na ebay asi je? To by to zachvíli vypadalo, jako Aukro.

Opravdu mám chuť poslat sken Tvé zprávy na ebay. Nesnáším podvodníky !!!

Vložena citace, kdyby ji ten vykuk smazal. Mod.

[upravil dne 5/1/13 12:39 od Radek Hurvajz]

Odesláno

:o Vyrejžovat dvoje jenom kvůli tomu, že je to z tramtárie? To snad ne :bojim

Já tohle chtěl kupovat, ale při ceně 1200 Kč mě to přešlo, dal jsem jenom LED pásky zespod dveří /plech/, jinak tohle bych dával do tapecu, tam se to musí vejít. Do dveří by to podle mě nešlo kvůli oknu :myslim

Odesláno

\"Já to právě vydražil za 20 dolarů včetně dopravy, takže pohoda. Měsíc po dodání mu zašlu tomu z Honkongu, že to nefunguje a on mi pošle nový, takže budu mít na celý auto za cenu jedné objednávky :aut:roker\"

Mno je to vec kazdeho z Vas ale ja se pak osobne STYDIM kdyz me prijde odpoved

Ze do CECH neposila a nebo JO ale jen pojistene proti podpisu coz se docela hodne prodrazuje

Tyto zkusenosti mam predevsim u sousedu v Nemecku.

Je smutne kdyz to sezenu za cca 1/3 ceny u nas a jeste budu PIIIIP abych to mel JESTE levnejsi.

Stydim se !!! Za podobne chovani kohokoliv - a jak zaznelo viz AUKRO.CZ tam uz jedine pri osobnim predani a odzkouseni :) jenak to smysl proste NEMA.

Odesláno

Buďte konkrétní u aukra, já tam nakupuji často a různé věci a zatím jsem neměl problém. Na jaký typ zboží je třeba si dát pozor a raději jen osobní převzetí? Platí to tedy i pro toto podsvícení za nějakých 1200 Kč?

Odesláno

Já k tomu nemám slov... na ebay nakupuji roky, ale to co si dovolíš ty, bych si nikdy nedovolil... pár reklamací jsem řešil, ale skutečných a né, že jsem si to vycucal z prstu... stydím se za čechy a vůbec se nedivím, že aukcí, které lze k nám zaslat meziročně ubejvá v ohromném počtu! TFUJ!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...