jamall406 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Ahoj všem jelikož potřebuji rychle peníze na rekonstrukci domu a v čr mi auto nikdo neocení tak jsem si řikal že bych to zkusil dat na německy nebo na francouzky stranky ale problem je že německy umí akorat tak pozdrav a francouzky taky jen ten pozdrav.daval jste někdo už nějaky inzerat na zahraniční stranky? nejlepe neplacené nebo byl by někdo ochoten mi s tím pomoct v připadě prodeje by ho čekala pěkna odměna:roker myslym si že v německu či ve francii to auto budou brat jako něco víc když se jich udělalo v te barvě co mam pouze 753ks co myslíte je to dobrej napad. díky za každej postřech:papa Citovat
PAJA106 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Osobně si myslím, že západní evropan si auto z východní evropy nekoupí. Nicméně za pokus \"nic\" nedáš, šance na prodej ti to jedině zvýší, nicméně jak by pak probíhala komunikace s případným zájemcem?? Citovat
Medvěd Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 To bylo první, co mně taky napadlo. Chtít inzerovat v zahraničí znamená daný jazyk dobře ovládat aspoň na komunikační úrovni - já kdybych zavolal tady v ČR někomu na inzerát a nemohl bych se s ním okamžitě normálně dohodnout, už by mně daný inzerát asi přestal zajímat. Citovat
Vvitty Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Zkus to, ale moc si od toho neslibuj. 10 let stara kara, drahe pojisteni a eko dane... Citovat
Ferry Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 muzes se inspirovat zde http://suchen.mobile.de/auto-inserat/peugeot-406-coupe-3-0-automatik-platinum-leder-alu-darmstadt/165611619.html ty stranky jsou prelozeny i do cestiny Citovat
Péťa Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Také nevidím důvod, proč by starou kraksnu někdo kupoval na západ od našich hranic. Ale třeba se Ti ozve nějaký český dovozce, který ty zahraniční inzerce sleduje Citovat
oddie Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Rychle peníze = prodat levně. A inzercí v Německu to fakt neočůráš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.