Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem jelikož potřebuji rychle peníze na rekonstrukci domu a v čr mi auto nikdo neocení tak jsem si řikal že bych to zkusil dat na německy nebo na francouzky stranky ale problem je že německy umí akorat tak pozdrav a francouzky taky jen ten pozdrav.daval jste někdo už nějaky inzerat na zahraniční stranky? nejlepe neplacené nebo byl by někdo ochoten mi s tím pomoct v připadě prodeje by ho čekala pěkna odměna:roker myslym si že v německu či ve francii to auto budou brat jako něco víc když se jich udělalo v te barvě co mam pouze 753ks co myslíte je to dobrej napad. díky za každej postřech:papa

Odesláno

Osobně si myslím, že západní evropan si auto z východní evropy nekoupí. Nicméně za pokus \"nic\" nedáš, šance na prodej ti to jedině zvýší, nicméně jak by pak probíhala komunikace s případným zájemcem??

Odesláno

To bylo první, co mně taky napadlo. Chtít inzerovat v zahraničí znamená daný jazyk dobře ovládat aspoň na komunikační úrovni - já kdybych zavolal tady v ČR někomu na inzerát a nemohl bych se s ním okamžitě normálně dohodnout, už by mně daný inzerát asi přestal zajímat.

Odesláno

Také nevidím důvod, proč by starou kraksnu někdo kupoval na západ od našich hranic. Ale třeba se Ti ozve nějaký český dovozce, který ty zahraniční inzerce sleduje ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...