GooFy Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Já sem byl dnes nakupovat, ale nepořídíl sem budu muset počkat po novém roce teď mi nikde barvu nenamíchaj Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Matka chtěla do Kauflandu. No sdělím vám tajemství, přednost zprava neexistuje, nevěřte tomu, je to fáma. Leda že si ji vytroubíte na parkovišti tak jako já, a ještě jsem byl potom asi za blbýho za to že troubim:D:D:D Citovat
davidekcz Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 moje oblíbená činnost u Kaufu: \"učení\" lidí přednost zprava pomocí klaksonu a zběsilých gest :D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Pruser je že oni to nepochopí, leda by jsi to každymu solo vysvětlil:bojim Citovat
Moby89 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 u obchoďáků se přednost nedává tam se přece bere:D:D(potvrdí 10 z 10 zákazníků) Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Já o svátcích obchody nenavštěvuji, ale několikrát jsem projížděl kolem Kaufu, a nestačil jsem se divit. Parkoviště naprosto plné. Lidi do sebe strkají košíkama, troubí na sebe kvůli přednosti zprava:D, šťouchají se u pokladny. Tohle si o svátcích odepřu a užívám pohodu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 :D:D. No ja bych tam taky nejel ani náhodou, ale matka mě ukecala tak jsem musel. Citovat
Haryk Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 na parkoviště snad jedině s velkou cedulí ,,BACHA PŘEDNOST ZPRAVA\"+dodatkovou cedulku v..e Citovat
Marcel00 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 ja iba vcera natankovat v rakusku nafticku za 1,35€ cestou som vylozil baby v narodnom divadle, zastavil sa u otca, a sup zase vyzdvihnut ich v divadle a potom domov... Citovat
ozzy1 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Marcel00-ty jsi byl jak nějaká rozvážková služba. Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Sobota 22.ho - čtvrtek 27.ho pokud se nemýlím jen 2x benzínka. Ale stejně bych znovu hlasoval PRO otevřené obchody, už jen pro ten pocit, že pokud by něco doma (nedejbože pod stromkem) chybělo, je vždy kam dojet - a to jsem Pražák Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Já si velice dobře pamatuju dobu, kdy se všechny obchody zavřely v sobotu v 11 hodin a otevřely až v pondělí ráno - to třeba do lahůdek nebo k řezníkům chodili jen Ti nejotrlejší, páč přece bylo třeba doprodat, to co v sobotu zbylo. Taky si moc dobře pamatuju, jak jsem se v květnu 1990 vracel s kamarády ze zlobivého Německa a první benzinka otevřená v noci byla až v Plzni (jeli jsme přes Železnou Rudu a Klatovy, čáru jsme překročili kolem 22 hodiny a do Plzně jsme museli dojet na výpary). Znovu říkám, že tuhle dobu zpátky nechci a je-li celoročně běžná otevírací doba marketů non-stop, nevidím jediný důvod k jejich zavření o svátcích. Současně si ale myslím, že stačí otvíračku upravit dle potřeby, tzn. třeba na Štědrý den končit ve 12 - 14 hodin, pak už stejně nikdo nechodí. Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Medvěd : Souhlas, minulost nechme minulostí Citovat
kveton Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Tak u nás naprosto v pohodě, jen začalo docházet pečivo a bohužel 25. každoroční boj kde sehnat kytku pro mámu, která má narozky takhle nešikovně, ale tose vždy dá pořešit malinko dopředu nebo na pumpě takže za nás naprostá pohoda bez marketů Citovat
Kurt Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Docházení pečiva lze snadno předejít moukou a droždím. (více nezávislí potom disponují i kváskem) My jsme nakupovali naposledy 21.12. a dnes byla manželka na drobném nákupu (zelenina, dětem jogurty). Citovat
Milan+ Odesláno 28. prosinec 2012 Autor Odesláno 28. prosinec 2012 Medvěde,proč do tohodle stale taháš dobu minulou,pamatuji ji ochloupek déle než Ty, nemá to s tím nic společného a že jste jely z němec na výpary,jste si tam mohly za par mařen natankovat. Jináč at si užívají volno všichni a ne že kvuli lenosti si něco koupit dopředu budu vyžadovat otevření. Jistě nějaké jiné nutné obory holt slouží,ale tam se to tak nějak vždy prostřídá jeden rok jedni ,druhý další. Citovat
koblih69 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Naštěstí otevírací dobu neřídí pocity, ale nakupující zákazník Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.