Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Opak-kdo se obešel bez otevřených marketů

Recommended Posts

Odesláno

Matka chtěla do Kauflandu. No sdělím vám tajemství, přednost zprava neexistuje, nevěřte tomu, je to fáma. Leda že si ji vytroubíte na parkovišti tak jako já, a ještě jsem byl potom asi za blbýho za to že troubim:D:D:D

Odesláno

Já o svátcích obchody nenavštěvuji, ale několikrát jsem projížděl kolem Kaufu, a nestačil jsem se divit. Parkoviště naprosto plné. Lidi do sebe strkají košíkama, troubí na sebe kvůli přednosti zprava:D, šťouchají se u pokladny. Tohle si o svátcích odepřu a užívám pohodu.

Odesláno

Sobota 22.ho - čtvrtek 27.ho pokud se nemýlím jen 2x benzínka. Ale stejně bych znovu hlasoval PRO otevřené obchody, už jen pro ten pocit, že pokud by něco doma (nedejbože pod stromkem) chybělo, je vždy kam dojet - a to jsem Pražák :)

Odesláno

Já si velice dobře pamatuju dobu, kdy se všechny obchody zavřely v sobotu v 11 hodin a otevřely až v pondělí ráno - to třeba do lahůdek nebo k řezníkům chodili jen Ti nejotrlejší, páč přece bylo třeba doprodat, to co v sobotu zbylo.

Taky si moc dobře pamatuju, jak jsem se v květnu 1990 vracel s kamarády ze zlobivého Německa a první benzinka otevřená v noci byla až v Plzni (jeli jsme přes Železnou Rudu a Klatovy, čáru jsme překročili kolem 22 hodiny a do Plzně jsme museli dojet na výpary).

Znovu říkám, že tuhle dobu zpátky nechci a je-li celoročně běžná otevírací doba marketů non-stop, nevidím jediný důvod k jejich zavření o svátcích. Současně si ale myslím, že stačí otvíračku upravit dle potřeby, tzn. třeba na Štědrý den končit ve 12 - 14 hodin, pak už stejně nikdo nechodí.

Odesláno

Tak u nás naprosto v pohodě, jen začalo docházet pečivo a bohužel 25. každoroční boj kde sehnat kytku pro mámu, která má narozky takhle nešikovně, ale tose vždy dá pořešit malinko dopředu nebo na pumpě

takže za nás naprostá pohoda bez marketů :)

Odesláno

Docházení pečiva lze snadno předejít moukou a droždím. :) (více nezávislí potom disponují i kváskem)

My jsme nakupovali naposledy 21.12. a dnes byla manželka na drobném nákupu (zelenina, dětem jogurty).

Odesláno

Medvěde,proč do tohodle stale taháš dobu minulou,pamatuji ji ochloupek déle než Ty, nemá to s tím nic společného a že jste jely z němec na výpary,jste si tam mohly za par mařen natankovat.

Jináč at si užívají volno všichni a ne že kvuli lenosti si něco koupit dopředu budu vyžadovat otevření.

Jistě nějaké jiné nutné obory holt slouží,ale tam se to tak nějak vždy prostřídá jeden rok jedni ,druhý další.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...