Medvěd Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Dalším aspektem může být i to, že se z kamaráda, který bude mít upřímnou snahu Ti s problémem pomoci, může velice rychle stát \"nekamarád\", až zjistíš, žes měnil to nebo to, stálo Tě to tolik a nakonec stejně auto muselo do toho Zábřeha - jen to bylo o měsíc či dva později a o peníze za díly a práci kamaráda dražší + přijdeš o kamaráda, což je asi na celé akci to nejnepříjemnější. Několik lidí z různých koutů republiky a různého věku Ti tu radí, jak postupovat a Ty jako mezek hledáš cestu, jak se servisu vyhnout. Chápal bych to, kdybys o autech věděl něco víc než kam se leje benzin a kde se doplňujou ostřikovače - ale sorry, tak na mně opravdu nepůsobíš. Citovat
lukaro Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 Tak vím co je na autě špatně... Já ty rady ohledně servisu v Zábřehu beru, ale chci to jako krajní záležitost. Protože pořád mě vyjde levněji nechat opravit výfuk i tady u mě v servise, než jezdit tak daleko. Ale u nás v servisu prostě žádného šikovného elektrikáře nemají, tak hledám někoho na pomoc při opravě světla. Asi spálený konektor, opravdu nevím. Citovat
oddie Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Ty si zřejmě potřebuješ natlouct pořádně, viď? Myslíš, že když založíš nové téma, že tím zmizí to, co bylo řečeno v těch předešlých? Že to auto je zmaštěné po těžké ráně a že ty průsery budou zřejmě mnohem těžší? Docvakne ti to fakt až tehdy, až v tom utopíš všechny peníze a budeš pořád tam kde jsi byl? Citovat
Péťa Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Já si myslím, že je nejlepší to auto prodat do AAA. Citovat
lukaro Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 Ne, to si nemyslím, ale co mám dělat? Já na nové nebo jiné nemám.. Tím, že bych tohle prodal za pár kaček si nepomůžu,... Když vím, v kolik už peněz investovaných je a vím, co bylo děláno a co ještě ne. A prostě za 50 - 60 000kč nekoupím slušné auto. Když bych chtěl něco nad rok 2003, aspoň. Citovat
radim.1008 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Tak proto to nech pořádně opravit a můžeš jezdit dál, ale doma v garáži to neopravíš, hlavně tu elektriku. Výfuk zavaříš na koleně a podlaze, ale tím to bude tak končit. Citovat
lukaro Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 Jo, výfuk zavaříme, klapku vyčistím a říkám, potřebuji jen opravit to světlo a pak jdu na technickou. Podvozek by měl být jinak OK, světla ostatní svítí, brzdy dobré, pneu si půjčím nebo obuju letní, které už mám doma... Citovat
chuck11 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Ne, to si nemyslím, ale co mám dělat? Já na nové nebo jiné nemám.. Tím, že bych tohle prodal za pár kaček si nepomůžu,... Když vím, v kolik už peněz investovaných je a vím, co bylo děláno a co ještě ne. A prostě za 50 - 60 000kč nekoupím slušné auto. Když bych chtěl něco nad rok 2003, aspoň. Já bych o jednom věděl bez investic:aut Citovat
P607Olda Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Taky jsem si auto opravoval sám, ale nevzpomínám na to rád. Nejhorší bylo zjistit, jak se co sundavá a neurvat to. Od času, kdy je všechno plastové a k elektronice potřebná diagnostika, tak jezdím k Nečasovi. Tam jen obdivuji, jak se dají věci rychle a snadno dělat. Výfuk by ti zavařili, účtují 400 na hodinu, myslím, že za půl hodiny by to měli. Pneuservis je ve stejném dvoře, pokud zrovna nebude mrznout, tak můžeš na STK s letními. Ostřikovač ti taky opraví. Pamatujete člena aaischa, přijel sem se svou 205 z Prahy, opravili, prošli STK a spokojeně odjížděl. Anebo ze Zlína taky původně nechtěl. Citovat
oddie Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Nemám práci, auto vlastně ani nepotřebuju, ale já chci a chci a chci, a hlavně nad rok 2003. Super přístup. Tebe fakt nic jiného než pořádně padnout na hubu nevyléčí. Citovat
lukaro Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 Auto potřebuji, v únoru nastupuji do jedné firmy, kde se blbě autobusem dojíždí, tak bych jezdil autem. Auto si chci nechat, já nevím, proč mi někteří pořád vnucují auto prodat, zbavit se ho... Když vám vadí, že si ho nechám, tak to je snad můj problém. Já chci opravit co je špatné a jezdit. Doteď jsem jezdil bez problémů, výfuk už mám snad 3 měsíce v takovém stavu, ale to bylo ještě před termínem technické, tak jsem to neřešil a pak na to zapomněl, když auto stejně stálo v garáži. Světlo jednoho dne prostě zhaslo, tak nevím co s ním je, žárovky jsem měnil a nepomohlo to, asi spálený konektor, ale stejně nevím co s tím mám dělat.... Podvozek je OK, nikde nic neklepe, auto startuje jak má, jezdí taky tak... Já o ničem více nevím. Chuck navrhuje co? Shodit to ze skály? Citovat
radim.1008 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Chuck navrhuje svoje auto Tipuju [upravil dne 26/12/12 13:02 od radim.1008] Citovat
chuck11 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Auto potřebuji, v únoru nastupuji do jedné firmy, kde se blbě autobusem dojíždí, tak bych jezdil autem. Auto si chci nechat, já nevím, proč mi někteří pořád vnucují auto prodat, zbavit se ho... Když vám vadí, že si ho nechám, tak to je snad můj problém. Já chci opravit co je špatné a jezdit. Doteď jsem jezdil bez problémů, výfuk už mám snad 3 měsíce v takovém stavu, ale to bylo ještě před termínem technické, tak jsem to neřešil a pak na to zapomněl, když auto stejně stálo v garáži. Světlo jednoho dne prostě zhaslo, tak nevím co s ním je, žárovky jsem měnil a nepomohlo to, asi spálený konektor, ale stejně nevím co s tím mám dělat.... Podvozek je OK, nikde nic neklepe, auto startuje jak má, jezdí taky tak... Já o ničem více nevím. Chuck navrhuje co? Shodit to ze skály? Ze skály bych to necházel chápu,že se auta nechceš vzdát,ale po předčtení všech tvých příspěvků se všemy problémy co snim máš a jak se další závady jen a jen objevujou bych tenhle boj opravdu vzdal,auto prodal a pořídil jiné.Nechápu ani proč si zaujatý proti autům starším roku 2003,ale to je tvoje věc.Ukázal bych ti auta staršího data,kdy po technické stránce jsou v lepším stavu jak např. jiné roku výroby 2010. A pokud opravdu chceš nadále bojovat a opravovat veškeré závady,tak jenom elektrikář ti stačit nebude proto ten servis bude v tomhle případě namístě ikdyž jsem odpůrce servisů.Jinak počítej stím,že se ti tam bude stále něco vysírat a ve výsledku toho tolik proinvestuješ jako bys koupil zanovní auto;) Neber to vezlém,ale to je realita:roll Citovat
ChouLu Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Když k tobě někdo bude jezdit... tak se dostaneš plus mínus na stejnou částku jak v tom servise... kde je záruka? Myslíš, že ti jí nějakej kamarád dá? Co když to za tejden začně blbnout znova? Tak už konečně pojedeš do servisu a zaplatíš to ještě jednou? Když máš tolik na rozhazování, tak rozhazuj Elektrika v autech není žádná prdel ani s diagnostikou... to nejsou auta, kde dřív stačil multimetr a opravil jsi vše Ale komu není rady tomu není pomoci že? Citovat
OK406 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Hlavní je mít platnou pojistku. Pokud máš neplatnou STK, tak na ní můžeš jet i po měsíci. Oni ti ji udělají. A je jedno, jestli je ještě platná a nebo propadlá! Je pravda, jak psal Olda607, že by si měl jet na podvalníku, ale pokud neic nezpusobíš a nebudeš viníkem DN, tak je to v pohodě. Věř mi. Jinak co se týkalo elektriky, tak za mě je to Ferry a Honza406:super . Mám s nimi osobní a vlastní zkušenosti. I jiný se vyznají, ale ty neznám osobně a ani ze zkušenosti. Citovat
lukaro Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 Já bych auto nejraději prodal, pořídil si nějaké prostě nebourané, kde bych to na 100% věděl, třeba od někoho z klubu... Jenže já nevím... Jinak proti autům pod 2003 nemám nic, jen chci něco novějšího, ale vím, že na to potřebuji jiné prachy,.... Prostě z Peugeotů za pro mě slušné peníze uvažuji jedině o 307ce nebo 607ce. Mě se jiné modely moc nelíbí, ano Coupé je krásné, ale pro mě nepraktické. Už bych chtěl asi něco většího, kdybych kupoval jiné... Citovat
lukaro Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 Jo, vím co chci... Auto do kterého nebudu muset tolik sypat. Já prostě si myslím, že když opravím co je špatné, bude to pak OK, kdžy spojku jsem dělal, rozvody, zadní tlumiče, přední nápravu... Jenže když mi tady hodně radí ať to prodám, že to bylo dost bourané a je blbost do toho pořád investovat. No a když nakonec podlehnu a rozhodnu se prodat, tak pak jsou zase dotazy co chci? Proč to neopravím a nejezdím? Jsem z toho všeho domotaný, až pomalu já sám nevím co chci.... Chtěl bych si ho nechat, ale prostě se bojím, že bude pravdou to, že do něj budu pořád jen a jen sypat Citovat
P607Olda Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 STK do konce ledna znamená, že to do té doby a) rychle-rychle prodáš (pod cenou), b) anebo uděláš STK. c) Bez STK bys to prodal opravdu moc levně, to ani neuvažuj. Takže b) je správně = udělat STK. Prodejem (rychle-rychle anebo bez STK) a koupí jiného bys prodělal mnohem víc, než odhadovaných 10t. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.