Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč někteří nejezdí na srazy?

Proč někteří nejezdí na srazy?  

1. 1. Proč někteří nejezdí na srazy?

• Jezdím, nemám s tím žádné problémy.
      30
    • Sraz je pro mě příliš nákladný (ubytování, jídlo, doprava)
      14
    • Nemám čas - práce, rodina, ...
      44
    • Jsem líný, raději jen u klávesnice
      12
    • Na P-C jsem něco zažil, bojkotuji srazy
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Když to tak ale přečtete tak si myslím že každý má v něčem svou pravdu a tu si myslím už většina z nás dala milanovi najevo. Tak neřeste s těmi co na sraz nemůžou co mají dělat aby jeli. Prostě chci nechci a nebo mužů nemuzu a tečka. Stejně nic nezměníte. Mě se kokorin líbil hlavně kvůli lidem a když si dám domácí merunku tak si hned vzpomenu na mobyho.

Odesláno

Zabrouzdám do historie (beru čistě číslo z přihlašovadla):

Šebetov 2005 - 84 lidí

Ochozi 2006 - 114 lidí

Křivoklátsko 2007 - 170 lidí

Šebetov 2007 - 111 lidí

Červený kostelec 2007 - 96 lidí

Seč 2008 - 147 lidí

Šebetov 2008 - 120 lidí

Mělník 2009 - 138 lidí

Seč 2010 - 127 lidí

Lednice 2010 - 101 lidí

Kokořín 2011 - 110 lidí

Šebetov 2011 - 62 lidí

Kokořín 2012 - 205 lidí

...

To nam lichoti, ze pokud si odmyslime srazy s medialni propagaci, tak oba dva srazy co jsme spoluporadali obsadili mista na bedne v ucasti :-)

Diky za zajimavou statistiku, to by nas nenapadlo :-)

Mimochodem, v seznamu mi chybi Medvedovy podzimni srazy v Chomutove a na Morave.

[upravil dne 25.12.12 17:58 od Vvitty]

Odesláno

Vvitty: Je to jen výběr, nejsou tam všechny. Záměrně jsem vynechával zimní, kde účast menší (aby se nemotaly) a také jsou svým charakterem specifické - můj první zimní byly právě letošní Sejfy, dříve jsem necítil potřebu je navštívit.

Některé srazy jsem do výčtu nedával i z toho důvodu, že v přihlašovadle byly jasně patrné duplicity (u některého myslím bylo přes 400 lidí :D)

Nechci uměle zvyšovat počty lidí na srazu, ale pro každého organizátora je vždy příjemnější, když přijede co nejvíce lidí - ten pocit, že lidi mají zájem o lokalitu, program atd. Samozřejmě čím více lidí, tím více starostí.

Jak jsem tu již psal, určitě to neovlivní náplň letního jičínského srazu, jen mě zajímalo, co je příčinou toho, že přímo úměrně neroste účast na srazech.

Co jsem se tu dočetl, řada lidí má jiné priority, chce své finanční prostředky alokovat jiným - užitečnějším - směrem. Pokud do priorit patří sraz, čas a peníze se najdou. Řada členů píše, že jim stačí lokální jednodenní srazy. Ono je pravdou, že když někdo navštíví dejme tomu 2 místní srazy, dobře pokecá, nemá moc potřebu jet na velký přes půlku republiky.

Stiflerův článek šlo zkrátit, ale má pravdu v protipolu Medvěd-Moby. Oběma skupinám se nelze zavděčit. Každý organizátor udělá sraz, jak umí, a poté je to jen o lidech, zda jim to vyhovuje.

Odesláno

MilanF1: jo Stifler ma pravdu, dovolim si ale rict, ze znam cleny, kteri jsou na tom opravdu hur, ale maji prioritu na sraz prijet a proste si to nejak zaridi.

Nicmene opakuju, ze to je kazdeho vec a me to je v podstate jedno. S temi co jezdi, se rad uvidim, s tema co nejezdi holt pokecame u klavesnic........

Odesláno

já za sebe mohu říct,že od mého prvního velkého srazu letos na Kokoříně moc rád jezdím a budu jezdit! Do té doby jsem byl na malých lokálních srazech a na vánočních srazech.Mé hlavní priority jsou auta a ty mě stojí většinu peněz.Vím,že někdo může říct,že nějaké můžu prodat,ale já nechci.Věnuji tomu většinu času a financí a do letošního velkého srazu to bylo pro mne i prioritou.Ale sraz se mi tak moc líbil,že už si nechci nechat žadný ujít! :papa

Odesláno

Podobně jako Pastorek jsme vlákno zakládali s jiným účelem, dokonce sám v prvním příspěvku píšu, že zde se nemá diskutovat na kokořínem ... je to historie, ta se již nezmění, je třeba se dívat do budoucnosti a o té je toto vlákno!

Vlákno bych nezamykal, jedině, že by se tu opět diskutovalo nad kokořínem :roll:bacha

Odesláno

Nestačím se divit.......... sem tady moc nekukal a ted vidím tohle......

Můžete se někteří chytráci od 1.7.2013 ukázat jak vám to půjde........ Pe.tr měl s tou \"studánkou\" pravdu... aby se vám to nevymstilo.....

Odesláno

To mazání příspěvků mě teda pěkně se.e;)

Proti Pe.Trovu předsednictví nic nemám, ba naopak, ale nemám rád když se tady někdo hádá a podobně, jde to přece napsat slušně:papa

A to není mířeno jen na Pe.Tra, ale i na Scratche a další kdo tady neudrželi svoje nervy na uzdě:bojim

Odesláno

MilanF1: Podzimni nejsou zimni, ty tam pochopitelne nema cenu pocitat ;-)

Jinak jsou ty pocty plus minus stabilni kolem 100-120 lidi, nekteri starsi odpadaji (penize, deti, jine priority), nekteri novi pribudou, prijde mi to poctem tak akorat.

Lonsky Sebetov dojel na prehozeni terminu \"za pet minut dvanact\", puvodne jsme ucast zvazovali, ale uz neslo zmenit program po zmene terminu.

Letosni Kokorin byl jednak vyrocni, jednak silne podporeny, coz by vysvetlovalo hezkou ucast. Prinos ukaze cas.

A Krivoklat 2007 byl jednak jarni sraz, na kterych je tradicne vysoka ucast, jednak byl diky Jirkovi Posikovi a jeho kontaktum medialne proflaknuty - krome toho ze byl zminen v nejakem auto poradu v radiu, vyslo info i ve Svete Motoru. Taky tam prijelo dost novacku, bohuzel na dalsich srazech nebo foru se jich uz vetsina neukazala.

Odesláno
takovych temat tady bylo vic , u me to je cas a vzdalenost , abych jel 6 a vice hodin nekam , tam stravil jednu noc a jel 6 hodin zpet

A kdybys tam strávil noci dvě? :D

MilanF1:

Obávám se, že se Ti správné odpovědi stejně nedostane. Ti co na srazy nejezdí, totiž většinou nechodí na forum...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...