VincentCZE Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Zdravím vás. Chci před vanocrma koupit vozidlo které bylo registrováno na armádu ČR. Vozidlo je nyní odhlasene z provizu, kupní smlouva od armády samozdrejme je, k vozidlu je jen velký tp. A co tedy potrebuju: přihlásit vozidlo na příbuzného v karlovarském kraji. Vozidlo je ve Výškově. Kolik stojí prepravní - zelená SPZ? Evidencni kontrola udělat ve vyskově předpokládam nebude problem. Jak to je s STK pokud auto je v odhlasce a bez SPZ? MR Citovat
Medvěd Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 To auto má fakt OTP? Kdysi mi někdo tvrdil, že armádní auta nemaj´klasický papíry a že s převodem do civilu je problém (ale bylo to buď za totáče nebo těsně po, teď může být všechno jináč). Chtěl jsem kdysi kupovat UAZe a právě mě všichni zrazovali, ať to nedělám, že nemám šanci to dostat na SPZ (a UAZy s SPZkama, co měli lesáci, ty byly oproti armádním násobně dražší a taky násobně zhuntovanější a hlavně - bylo jich jen pár kousků). [upravil dne 19/12/2012 22:30 od Medvěd] Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Já si taky myslím, že to nejde. Tedy dříve to určitě nešlo a jak je to teď nesleduju, ale pochybuju o tom. Citovat
VincentCZE Odesláno 19. prosinec 2012 Autor Odesláno 19. prosinec 2012 To vozidlo je fakt nádherná 605 po celkové go, motor, nápravy apod. Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Ja bycha auto z armady nechtel . Ve vyskove sem i slouzil tak vim jak vypada prujezd vojenskym prostorem : Citovat
VincentCZE Odesláno 19. prosinec 2012 Autor Odesláno 19. prosinec 2012 To vozidlo je fakt nádherná 605 po celkové go, motor, nápravy apod. Citovat
Opl405 Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Také si myslím, že to oficiálně nejde. Když už něco armáda prodává, tak to z útvaru vyleze bez papírů. A pak je problém to oficiálně přihlásit na civilní papíry. Vojenské papíry jsou jiné, než civilní. Také jsme tak kupovali uaze, ale skončil na veteránských papírech. Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Tak pokud je to 605, stačí koupit vrak s doklady a udělat \"výměnu karoserie\". Sice to stojí nějaké prachy a zprasí to vyraženým \"obnoveným\" VINem, ale v takovémhle případě... Citovat
VincentCZE Odesláno 19. prosinec 2012 Autor Odesláno 19. prosinec 2012 Tohle mi napsal majitel=Dobrý den, s STK by problém nebyl, ale to vozidlo teď jakoby neexistuje! Není zaregistrováno vůbec nikde. Auto má akorát velkej techničák - to je jediný co to auto má. To auto nemá značky a ani jedinej doklad o tom, že to auto existuje! Auto lze znovu přihlásit na papíry a na značky apod. Ale v tuhle chvíli to auto prostě jakoby neexistuje. To auto se musí převést. Na někoho odhlásit, potom na základě dokladů (kupní smlouva od vojáků apod.) zevidovat, potom přihlásit na někoho, zaplatit ekodaň, potom udělat stk a teprve potom to auto existuje a je schopný jezdit. To auto prodám tak, jak je. Tak, že si jej někdo odveze a dostane k tomu všechny potřebné papíry, aby šlo po čase postavit na cestu. To je jediný co proto auto udělám, nic víc nezařídím. Citovat
Laďa Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 V ČR jsou takový baráčky ve kterých sídlí takové úřady a v těch úřadech jsou odbory a jeden ten odbor je odbor dopravy. Tam Ti určitě odpoví na tvůj dotaz.:papa Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Co je to za šílené bláboly? To psal Čech, nebo to kupuješ od čínské armády a komunikuješ s nimi přes google překladač? Citovat
Medvěd Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Asi by musela bejt ta 605ka pozlacená a za půl darma, abych kvůli ní podstupoval takový martýrie. Citovat
Laďa Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Mně to taky přijde jako ty podvodný inzeráty na Sauto.cz. Jak jsem to přečetl, tak jsem si hned na to vzpomenul. Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Armáda měla vlastní registr, který vedla vojenská policie. Takže to dostat do civilního nešlo. Nicméně jak píše Oddie - pokud to za to stojí je řešením vrak s papíry a výměna kastle. Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Nechce to zaplatit přes Western Union? Citovat
marko306 Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Prihlásiť by sa malo dať. U nás to ide a okrem toho aj v čechách máte kopec firiem ktoré sa zaoberajú predajom vojenskej techniky ktorá sa zároveň dá postaviť na civilné papiere. Majitel ti poslal nejaký divný mail. Možno to predáva preto, že je to asi na dlhé lakte alebo sa to fakt nedá prihlásiť. Určite by som sa o tomto informoval u policajtov. Zajtra vybehni policajtom a uvidíš na čom si. Osobného auta by som sa z armády nebál, sú zväčša servisované už iba v autorizákoch ( aspoň u nás na sk) ide skôr o to či na ňom jazdil nejaký slobodníček alebo nejaký ozetkár, kde je väčšia pravdepodobnosť, že ho šanoval, ale ani to neni záruka. Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Nechce to zaplatit přes Western Union? Nene Čína má \"Eastern Union\":D Citovat
Dave_GTI Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 to bude prostě bez papírů ;-) Hotovo... Citovat
KingSpade Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 asi vím, o jakou 605ku se jedná...byla i na bazoši fakt za pakatel..do 10 tisíc...takže jsem si zkusil něco najít o legalizaci...no když na mě vypadla cena kolem 20 tisíc jenom za zlegalizování, tak jsem dal od toho ruce pryč [Edited on 19/12/12 23:59 by KingSpade] Citovat
VincentCZE Odesláno 19. prosinec 2012 Autor Odesláno 19. prosinec 2012 KingSpade : Dobrý vědět, díky :-) MR Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.