Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Když jsem dnes tankoval u ONO 97 litrů, tak jsem nevěřil svým očím. Cca 32l do kanystru a zbytek do 406tky :o
ja onehda u Ono neveril svym ocim, kdyz prijel obytnak, napojil se na LPG stojan a pul hodiny cerpal, kdyz odjel, bylo tam vytocenych 158litru :D jelikoz jsem prijel asi minutu po nem, malem jsem za tu dobu ohlodal volant :D
Odesláno

Tankoval jsem na makru benzín do kanystrů na závody do více aut, na 10 000Kč, nebo tak nějak, nejsem si už jistý, jsem to musel jít zaplatit, protože to nechtělo dál téct. :)

Odesláno
Tankoval jsem na makru benzín do kanystrů na závody do více aut, na 10 000Kč, nebo tak nějak, nejsem si už jistý, jsem to musel jít zaplatit, protože to nechtělo dál téct. :)

Jak říkáš, já bral naftu třeba i 1200l naráz a musel jsem brát na 3x, protože mě stojan víc nepustil. Stačilo teda říci jen obsluze a ta mi to vždy vynulovala a pak jsem to zapaltil dohromady, takže pohoda :cool:

Bral jsem to do kamionu nádrže cca 1300l a když jsem náhodou zastavil někde kde neměli širokou pistoli na naftu a já bral plnou, tak chudáci ty za mnou :D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...