Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Očišťujete Vaše OSOBNÍ auto od sněhu celé ?

Očišťujete od sněhu celé auto, nebo jen čelní sklo ?  

1. 1. Očišťujete od sněhu celé auto, nebo jen čelní sklo ?

• Pouze čelní sklo, maximálně ještě boční sklo u řidiče
      13
    • Pokud možno celé auto
      97

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Radku :)

tak jasne ze pokazde je situacia ina ale ja ocistim auto od snehu cele co to len ide. najviac sa mi paci (a co som par krat videl) ked si niekto neocisti strechu a potom ked ma vyhriate auto a zabrzdi napr na krizovatke ako sa mu to pekne zvezie na predne sklo a nevie co ma rychlo robit :)
Odesláno

Předne : záleží na typu sněhu.

Vždy však pro začátek:

A) musí bejt ometeny všechna skla - vidět vpřed, vzad, i bočními kombi-okny (navíc dobré pro odmrazování)

B) Musí bejt vidět všechna světla - hlavně brzdovky+blinkry a žhnout alespoň přední světlomety (ve dne)

C) viditelný lvíček na přední kapotě není bonus ale nutnost - i on musí vidět na cestu.

Prašan: ono se to okolo 50 - 70 km/h odmete samo :roker

Těžký sníh: Tady záleži na kuráži jednotlivého soudruha :P

Odesláno

Souhlasim s vixem ad A az C ;)

Takze v zasade vzdy cele auto. O snehu na strese a ledovych bombach zejm. od kamionu jsme se bavili s ChouLu uz ve vlakne o ceste na sraz do Melnika :bacha Ty duvody uz tu taky padly...

Jinak zasterky predni i zadni jsem objednal hned s autem, kdyz jsem zjistil, ze tam z vyroby standardne nejsou. Zadni podle hesla \"necin druhym, co nechces, aby cinili oni tobe\" a predni protoze nemam rad zasr__y boky az k vyfuku :D

P.S. Cyklisty na snehu nejspis rovnou strilet. Machrujou a kridla nemaj :nevim

[Edited on 12/12/12 23:42 by Veverka]

Odesláno

taky pridam neco do pranice. neuveritelne me stvou ridici co si neocisti auto. pokud si dobre pamatuju tak ridic nesmi omezit ani ohrozit ostatni ucastniky provozu. toto by se dalo povazovat za ohrozovani!

Odesláno

jo a litajici sracky od kol taky v tom pripade, vid???

a co teprve kaminek....

:bojim:bojim:bojim:bojim

Odesláno

ja sa priznam, vacsinou ano ale nie vzdy sa podari.

ked sa mi rano nechce vstavat z postele a potom letim do prace tak mi stale nevyjde cas na ocistenie celeho auta...

ale do roboty to nemam daleko ;-)

Odesláno

Ja auto očistím každé ráno - ked treba.

Aj si ráno rád pospím,ale chodím venčiť nášho psíka,a ten sa pýta von presnejšie ako budík.

A tak v rámci venčenia,auto očistím.

[upravil dne 13/12/12 15:36 od parolla]

post-34383-14109628508995_thumb.jpg

Odesláno

ze strechy me jeste nikdy nesjelo na okno nic vetsinou to bud odfouklo nebo primrzlo .

kdyz je hodne snehu tak ocistim co jde u auta , ale abych kazdy cm cistil vzdy pred odjezdem to ne a klidne priznavam .

Odesláno
viditelný lvíček na přední kapotě není bonus ale nutnost - i on musí vidět na cestu.

:potlesk :potlesk

Odesláno

Cyklisty na snehu nejspis rovnou strilet. Machrujou a kridla nemaj :nevim

[Edited on 12/12/12 23:42 by Veverka]

.... toto mě bude provázet celou zimu. Křídla nemaj. ....

Odesláno

já auto zásadně ometám celý, i kdyby tam toho moc nebylo :)

ale co jsem viděl včera to bych se pos... slečna přišla k úplně zamrzlýmu a zasněženýmu autu, oškrábala si čtvereček na předním skle u řidiče a odjela, bylo to asi v 8 večer, nechtěl bych jí potkat :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...