Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:)

[upravil dne 9/12/2012 13:57 od Scratch]

Jsi tý Tullamorky koukám dovez domů půlku ... :D

Edit : Jo koukám, že se to už řešilo :)

[upravil dne 9/12/12 16:06 od StibTo]

Odesláno
no dzana ze bude party, a tak se otevrela a vysledek? Dzana usnul a tak se nedopilo. Ve 4 rano nas od ni odtrhla nasilim zena a slo se spat. No a rano dzana uklidil, umyl nadobi a bylo :D

Ještě, že MissScratch měla rozum a rozehnala nás. Jinak tam sedíme snad ještě teď :mrk

Odesláno

Taky moc děkujeme za ježíška :super

Až nafotím tak ukážu ;)

Ale mě osobně nejvíc potěšila mikina za bowling a malý dáreček pro \"řády\" :super

Kubíka taštička s mnohými drobnostmi a přítelkyně Jana má radost nejen z modelu červeného Peugeota 307 :super:papa

[upravil dne 10/12/12 16:57 od Radek Hurvajz]

Odesláno
Pepito, cesta byla v pohodě? ;)

Jj v pohodě,ještě jsme se cestou stavili na náměstí a na soutoku Labe s Vltavou,na Kokoříně a v Dětenicích :super

A jak jsi dojel Ty?:papa

Odesláno

Nejprve jsem se ztratil v Mělníku, kdy mě OVI mapy poslali druhou stranou a já chtěl na Slaný... Ale to jsem očekoval a vyjel jsem :)

A pak jsem jel a před Prahou jsem měl sjet.. ale nebyl tam označen Černý Most a jel jsem bez navigace... tak jsem jel rovně furt po ceduli Brno... a najednou začali tramvajáky... tak jsem se tam asi půl hodinky motal, až jsem se dostal na magistrálu, projel kolem václaváku, přes nuselák a už jsem jel směr domů :) Nakonec jsem byl doma ve 12 a to jsem byl ještě nakupovat v Brodě ;)

Takže cesta bez problému :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...