semik11 Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Přemýšlel jsem o výměně destiček za keramické. Už jse někdo menil? Jsou třeba nějaké ůpravy nebo stačí jen vyměnit a jede se dál??? Citovat
mmmb Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 hlasuju pro obyčejné kvalitního výrobce. Citovat
koblih69 Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Hlasuju pro keramické, protože pokud je nevyzkoušíš nedáš pokoj A tenhle zázrak je potřeba vyzkoušet. Citovat
Y2K Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 netreba nic menit len ich vymenit keramicke \"za studena\" nic nebrzdia, musia sa zahriat...ale ked sa zahreju si rozbijes hlavu o volant no kolko krat tak jazdis aby si ich stihol zahriat a potom s nimi brzdil? Citovat
matii Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 netreba nic menit len ich vymenit keramicke \"za studena\" nic nebrzdia, musia sa zahriat...ale ked sa zahreju si rozbijes hlavu o volant no kolko krat tak jazdis aby si ich stihol zahriat a potom s nimi brzdil? Nesouhlasím ... mám keramické ATE zatím na předku a nic takového nepozoruji. Fungují zhruba stejně jako předchozí obyčejné BOSCH. Zapomněli jste na dvě věci. Keramické mají delší životnost a především pokud máte litá kola, tak nevytvářejí tu mastnou černou hmotu (otěr), která se usazuje na kolech. Za mě doporučuji kvalitní keramické. Jinak v montáži není rozdíl. [upravil dne 20/11/12 19:38 od matii] Citovat
koblih69 Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Ano pokud srovnáváš s Bosch věřím, že se ti to zdá obdobné. Delší životnost je vyvážená opotřebením kotoučů... ale to je na delší povídání. [upravil dne 20/11/12 20:38 od koblih69] Citovat
matii Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Ano pokud srovnáváš s Bosch věřím, že se ti to zdá obdobné. Delší životnost je vyvážená opotřebením kotoučů... ale to je na delší povídání. [upravil dne 20/11/12 20:38 od koblih69] Teď nechápu jak si to myslel. Podle mne jsou Bosch i ATE dost kvalitní desky. Citovat
Y2K Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 ja som mal keramicke EBC tak hovorim podla nich ano, nie je z nich ten bordel, ale na \"normalne\" brzdenie to nebolo...mal som vsetky dosticky Citovat
matii Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Uvidím, zhruba na jaře tam půjdou i zadní. Co se týká opotřebení kotoučů ... uvidíme, zatím nějaké tragické vybrušování nepozoruji. Rozhodl jsem se pro ně především z důvodu jen o 300Kč vyšší ceny a hlavně toho otěru. Po dvou dnech s těmi klasickými byla kola černá jak bota(y). [upravil dne 20/11/12 19:44 od matii] Citovat
PeKa Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 můžeš prosím napsat přímo jaké jsi kupoval? díky Citovat
AKCZ Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Neco o deskach ode me tady a tady .. jestli brzdi za studena zalezi vzdy na grafu koeficientu treni ktery ne vzdy je k sehnani.. takze to neni jen o keramice.. chce to znat konkretni typ desek z praxe.. i obyc EBC green brzdily jinak za studena a za tepla.. Citovat
matii Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 můžeš prosím napsat přímo jaké jsi kupoval? díky Týý brďo krabice už je pryč, takže bohužel nějaké typové číslo nemám. Byl to tento tvar, akorát že v keramice (1698Kč): PREDEK [upravil dne 26/11/12 20:34 od matii] Citovat
PeKa Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 OK, tak hoď jak brzdí a jak kotouče a opotřebování, díky, než mi přední odejdou, bude ještě chvíli tvrat, do té doby počkám na další reakce Citovat
merlin99 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 O neake dva roky pridam skusenost s ate ceramic na predku, dnes nahodene. Ci som si nabil celo o sklo alebo aj nie:-) Citovat
freew Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Ja by som povedal ze keramika je dobra pre pretekarske auta kde su brzdy zerave. Na nase jazdenie co sa prdkame aj tak vacsinou po meste nam stacia aj obycajne platne. Citovat
matii Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Ja by som povedal ze keramika je dobra pre pretekarske auta kde su brzdy zerave. Na nase jazdenie co sa prdkame aj tak vacsinou po meste nam stacia aj obycajne platne. To samozřejmě stačí, spíš jde o životnost, když údajně vydrží až o 100% déle než obyčejné. Navíc jak už jsem psal někde nahoře, nemusíš stále mýt ten nechutný černý mastný otěr z hliníkových kol. Uvidíme, co na to kotouče, ale zatím žádný extrémní výbrus nepozoruji. Citovat
matii Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 A jak brzdí oproti původním? Tyhle ATE brzdí naprosto stejně (i za studena) jako původní originály BOSCH. Nepozoruji změnu. Citovat
MilanF1 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 To se mi docela líbí, aby nebyla černá kola, není to moc příjemné, ač to jde setřít ... hlavně to musí brzdit za studena a přílišně nežrat kotouče. Já na deskách vpředu udělal 50 tkm, a to jsem je tam nedával já a ještě něco dají - tudíž moc nebrzdím, šlo by mi o tu čistotu a dobrý brzdný efekt za studena. Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Nic ve zlém ale ani tady Perpetum Mobile nexistuje. Je to vždycky jen kompromis. Pokud jsou desky tvrdší vždycky žerou víc kotouče a naopak. Samozřejmě, že to že jsou desky tvrdé nebo měkké zdaleka neznamená jak brzdí, ale se zázraky nedějí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.