Pe.Tr Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Peugeot ČR informuje : www.peugeot.cz http://sluzby.peugeot.cz/prodej-nahradnich-dilu-opravcum/ Citovat
mmmb Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 No jo ceny bez DPH. Žádný cenový trhák. Nebo se na to vztakuje sleva klubu? Nebo když si ji nechám odborně vyměnít servicem, tak dostanu na staré auto 30% slevu? Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. listopad 2012 Autor Odesláno 20. listopad 2012 tak utíkej do Lidlu , tohle je přiměřeně k poměru cena výkon , oem baterie ti vydrží dvakrát déle než ty lacine šmejdy a to nemluvim otom jak tě podržej v mrazech. Ale je to potřeba zkusit a nejen se pídit po baterce za 1000,- ne-li levnější hlavně že ji mam novou že Citovat
Joozino Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 dobré ceny a samozrejme aj vykon Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Pe.Tr :jj,můžu potvrdit výdrž OEM,mám původní a to je r.v. auta 2006 zatím drží,ŤUK ŤUK doufám že zítra neklekne edit: mám hned tu první L2-400-640A-60Ah [upravil dne 20/11/12 20:17 od Gabriel 307] Citovat
rado407sw Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Pozdravujem Vás Všetkých:papa ceny sú dobré ako hovorí Joozino... nedávno som \"riešil\" novú bat. ... len tu stoja dobré bat. viac... a v Lidli, kupujeme Mlieko,maslo a servítky...:D Citovat
fejfarz Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Nabídka je pěkná ale každý nemá před vánoci tolik peněz. Já používám tuto baterii už třetí rok a za poloviční cenu.http://www.autobaterie-vyhodne.cz/Autobaterie/Euro-Power/Autobaterie-62Ah-Euro-Power-prava Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. listopad 2012 Autor Odesláno 20. listopad 2012 a nebojiš se že exploduje? vy jste hrozní experimentaristi:D ale nechci tady vypadat jako prosazovač oem dílů , ale neodpustím si , nejsme tak bohatí abychom kupovali levné věci že Citovat
godzila.01 Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 To nejsou špatný ceny za origo baterku ... Kvalitou to bude jako BOSCH S5 nebo ty vyšší řada VARTY a cenově dost podobný, takže proč ne Citovat
gedu Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 No neskoro práve včera mi odišla batéria a tak od včera som majiteľom novučičkej Varty Silver 54Ah za 67€:P Citovat
Roman Bazi Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Tož dají se levněji koupit i dobré baterie, třeba Varta, ale jak píše Godzila, je to originál od Peugeotu a to si myslím je cena více než dobrá. Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 mám v obou 406 původní baterii z výrobý 10 let a v druhým 9,to si myslím ,že žádná jiná nevydrží.... Citovat
Roman Bazi Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Mám zkušenost, že když se baterie dobíjí dvakrát do roka, na jaře a na podzim, tak vydrží 12 i 13 let. Citovat
fejfarz Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 a nebojiš se že exploduje? vy jste hrozní experimentaristi:D ale nechci tady vypadat jako prosazovač oem dílů , ale neodpustím si , nejsme tak bohatí abychom kupovali levné věci že No taky mám v práci kolegu který jak nekoupí originál díl peugeot tak nespí Nic proti kupujte co vám vyhovuje ale i taková Varta je levnější a není to žádný šmejd [upravil dne 21/11/12 10:22 od fejfarz] Citovat
PetaaS Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Tak moje AKU, už to má skoro taky za sebou. Včera jsem musel startovat přes kabely. V SamohýlAuto Zlín, platí slevy dle stáří vozu i na AKU, tak to tam asi vemu, to už se celkem oplatí. Sleva je i na práci. Citovat
ondra.pimo Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Nazdárek. Jestli se můžu zeptat do kdy platí ta cena OEM autobaterii? Také bych chtěl vědět zda OEM bateri mají viditelné zátky. Mám L2, ale už 7 let starou, což svědčí o jejich kvalitě. Už 2 roky do ní dolévám destilku. Myslím, že kdyby tam zátky nebyly, tak už je dávno mrtvá. Poslední otázka je na rozměr L3 baterie. Jestli by se vešla do 406 kastlíku? Díky Citovat
Stejsn Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Taky by mě zajímalo, do kdy to platí. Jestli když příjdu tady k Domanskýmu ve Stodůlkách, tak stále s těmahle cenama uspěju. Citovat
milne Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Vy si někdo myslíte, že si automobilky sami vyrábí OEM baterie? Nebo co si myslíte, že jsou zač? Mě prodavač vysvětloval, že vydrží dýl, protože je auto nové, neopotřebované atd. Kupoval jsem Vartu Silver a jestli nevydrží taky 7 let, tak budu pěkně nas... Mimochodem, prodavač jí zkoušel nějakým měřákem a říkal, že jí neni třeba nabít i když tam byl datum výroby 10/2012. Co myslíte, mám jí dát trochu? Jedu do Tater a nerad bych, abych tam scháněl nabíječku... Citovat
MilanF1 Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Řekl bych, že tyto mají vyšší startovací proud. Nebo si pořiďme Optimu, ta vydrží 15 let a bude to startovat i na sibiři. Vidím-li dobře, máš tam novou baterii (pár měsíců), tam si nemyslím, že je třeba jí dobíjet ... důležité je jezdit pravidelně, aby se dobíjela alternátorem ... Citovat
Guest servisman Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 milne než dojedeš do Tater tak se ti dobije vpohodě ,pokud máš strach že to tam nenatočíš ,tak ji tam vyndej a dej na pokoj .Tak to dělali kolegové když jezdily na hory na dovolenku a auto tam stálo dýl než týden.Max si přibal startovací kabely do kufru,ne každý je má v autě,pokud baterku ponecháš v autě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.