Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ceny originálních autobaterií za výhodné ceny NEJEN v celé síti Peugeot ČR!!!

Recommended Posts

Odesláno

No jo ceny bez DPH. Žádný cenový trhák. Nebo se na to vztakuje sleva klubu? Nebo když si ji nechám odborně vyměnít servicem, tak dostanu na staré auto 30% slevu? :D

Odesláno

tak utíkej do Lidlu , tohle je přiměřeně k poměru cena výkon , oem baterie ti vydrží dvakrát déle než ty lacine šmejdy a to nemluvim otom jak tě podržej v mrazech. Ale je to potřeba zkusit a nejen se pídit po baterce za 1000,- ne-li levnější hlavně že ji mam novou že :D

Odesláno

Pe.Tr :jj,můžu potvrdit výdrž OEM,mám původní a to je r.v. auta 2006 zatím drží,ŤUK ŤUK doufám že zítra neklekne :D

edit: mám hned tu první L2-400-640A-60Ah :super

post-24981-14109628162474_thumb.jpg

[upravil dne 20/11/12 20:17 od Gabriel 307]

Odesláno

Pozdravujem Vás Všetkých:papa ceny sú dobré ako hovorí Joozino... nedávno som \"riešil\" novú bat. ... len :myslim tu stoja dobré bat. viac... :myslim a v Lidli, kupujeme Mlieko,maslo a servítky...:D:D

Odesláno

Nabídka je pěkná ale každý nemá před vánoci tolik peněz. Já používám tuto baterii už třetí rok a za poloviční cenu.http://www.autobaterie-vyhodne.cz/Autobaterie/Euro-Power/Autobaterie-62Ah-Euro-Power-prava

:D

Odesláno

a nebojiš se že exploduje? vy jste hrozní experimentaristi:D ale nechci tady vypadat jako prosazovač oem dílů , ale neodpustím si , nejsme tak bohatí abychom kupovali levné věci že :D

Odesláno
a nebojiš se že exploduje? vy jste hrozní experimentaristi:D ale nechci tady vypadat jako prosazovač oem dílů , ale neodpustím si , nejsme tak bohatí abychom kupovali levné věci že :D

No taky mám v práci kolegu který jak nekoupí originál díl peugeot tak nespí :D

Nic proti kupujte co vám vyhovuje ale i taková Varta je levnější a není to žádný šmejd :D

[upravil dne 21/11/12 10:22 od fejfarz]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak moje AKU, už to má skoro taky za sebou. Včera jsem musel startovat přes kabely. V SamohýlAuto Zlín, platí slevy dle stáří vozu i na AKU, tak to tam asi vemu, to už se celkem oplatí. Sleva je i na práci.:papa

Odesláno

Nazdárek.

Jestli se můžu zeptat do kdy platí ta cena OEM autobaterii? Také bych chtěl vědět zda OEM bateri mají viditelné zátky. Mám L2, ale už 7 let starou, což svědčí o jejich kvalitě. Už 2 roky do ní dolévám destilku. Myslím, že kdyby tam zátky nebyly, tak už je dávno mrtvá.

Poslední otázka je na rozměr L3 baterie. Jestli by se vešla do 406 kastlíku?

Díky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Taky by mě zajímalo, do kdy to platí. Jestli když příjdu tady k Domanskýmu ve Stodůlkách, tak stále s těmahle cenama uspěju.

Odesláno

Vy si někdo myslíte, že si automobilky sami vyrábí OEM baterie? Nebo co si myslíte, že jsou zač? Mě prodavač vysvětloval, že vydrží dýl, protože je auto nové, neopotřebované atd. Kupoval jsem Vartu Silver a jestli nevydrží taky 7 let, tak budu pěkně nas...

Mimochodem, prodavač jí zkoušel nějakým měřákem a říkal, že jí neni třeba nabít i když tam byl datum výroby 10/2012. Co myslíte, mám jí dát trochu? Jedu do Tater a nerad bych, abych tam scháněl nabíječku...

Odesláno

Řekl bych, že tyto mají vyšší startovací proud. :myslim Nebo si pořiďme Optimu, ta vydrží 15 let a bude to startovat i na sibiři.

Vidím-li dobře, máš tam novou baterii (pár měsíců), tam si nemyslím, že je třeba jí dobíjet ... důležité je jezdit pravidelně, aby se dobíjela alternátorem ...

Guest servisman
Odesláno

milne než dojedeš do Tater tak se ti dobije vpohodě ,pokud máš strach že to tam nenatočíš ,tak ji tam vyndej a dej na pokoj .Tak to dělali kolegové když jezdily na hory na dovolenku a auto tam stálo dýl než týden.Max si přibal startovací kabely do kufru,ne každý je má v autě,pokud baterku ponecháš v autě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...